Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο φάλαγγας (δεν είναι η φάλαγγα)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Angel, στις 28 Ιουλίου 2005.

  1. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Είναι κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ (συνδυασμός των δύο primary βίτσιων μου γαρ) αλλά είναι κάπως άχαρη διαδικασία πρόκλησης πόνου. Το παραμικρό μη ελεγχόμενο ως προς την αναλογία εργαλείου-δύναμης χτύπημα έχει ως συνέπεια πάρα πολύ οξύ πόνο και δυσαρέσκεια με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να διακόπτεται άμεσα το παιχνίδι.

    Θαρρώ ότι αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν δύο είδη φάλαγγας. Η φάλαγγα (top ten entry βασανισμός της χούντας) η οποία έχει ως σκοπό όχι τόσο την στιγμιαία πρόκληση πόνου αλλά την πρόκληση πρηξίματος ή φλεγμονής που θα προκαλέσει φρικτούς πόνους μετέπειτα και προσωρινή ή μόνιμη αναπηρία και γίνεται με συγκεκριμένη διαδικασία, και η ανατολικού τύπου φάλακα (falaka ή bastinado) που έχει σκοπό τον στιγμιαιό πόνο και είναι σχετικά ακίνδυνη αλλά απαιτεί μαζοχισμό με αρχίδια.
     
  2. μια δοκιμη ειναι αρκετη ...και που ξες μπορει να σ αρεσει ....   
     
  3. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Καμία σχέση αυτό για το οποίο μιλάμε εδώ με αυτό που έκανε η χούντα.

    Κάτι που επίσης αξίζει να σημειωθεί είναι ότι το κάτω μέρος του πέλματος είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και αντέχει κακομεταχείριση αλλά είναι πολύ ευαίσθητο στο πόνο. Είναι άλλωστε το μόνο μέρος του ανθρώπινου σώματος που πρέπει να αντέχει τόσο μεγάλες φθορές στην χρήση του.
     
  4. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Αν επιτρέπεις, μην ξεχνάμε όμως ότι είναι και συνδεδεμένο με τον αστράγαλο.
    Κι ότι η πατούσα έχει αρκετές νευρικές απολήξεις.

    Υ.Γ.

    Δεν έχω καμία σχέση με τον ιατρικό κλάδο.
    Γι' αυτό αν έγραψα καμία χοντρή μαλθακία, όποιος/α θα είχε τις γνώσεις και την διάθεση, ας με διόρθωνε.
     
  5. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Δεν μίλησε κανείς ούτε για αστράγαλο ούτε για το πάνω μέρος του πέλματος.

    Όσα αφορά την εμπειρία μου και από όσα έχω διαβάσει για το συγκεκριμένο σημείο, χτυπήματα στο κάτω μέρος του πέλματος ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ επειδή εσωτερικά του ποδιού υπάρχουν μόνο μυς, κόκαλα, νεύρα και αγγεία είναι πολύ δύσκολο αν όχι αδύνατο να προκαλέσουν εσωτερική αιμορραγία, δεν υπάρχουν ζωτικά όργανα για να πειραχτούν, δεν υπάρχει εγκέφαλος για να κουνηθεί, δεν υπάρχουν μάτια για να βγουν δεν είναι σπονδυλική στήλη για να πάθει ζημιά.

    Μάλιστα όποτε κάποια ήθελε να δοκιμάσει τον πόνο που αφήνει το σβήσιμο τσιγάρου στο δέρμα της και ζητούσε την γνώμη μου πάντα πρότεινα την καμάρα του ποδιού κατα προτίμηση κοντά στην φτέρνα. Ακόμη και αν το κάψιμο εκεί καταστρέψει εντελώς το δέρμα και βγει φουσκάλα το σημείο θα επουλωθεί κατα μέσο όρο σε ένα διήμερο. Μπορεί στη διάρκεια αυτού του διημέρου να υπάρχει δυσκολία στο περπάτημα αλλά με το πέρας του δεν υπάρχει ούτε σημαδάκι. Ωστόσο ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην χρήση τεχνικών ή μέσων που δύναται να προκαλέσουν μόνιμες ζημιές όπως είναι το κάψιμο οποιαδήποτε σημείου του σώματος.

    Έχω διαβάσει σε άρθρα σχετικά με τον βελονισμό ότι κάθε ομάδα απολήξεων νεύρων εκεί έχει να κάνει με κάποιο από τα ζωτικά όργανα του ανθρώπινου σώματος. Τώρα αν αυτό έχει κάποια σημασία ή όχι δεν μπορώ να το ξέρω.

    Προσωπικά το θεωρώ το δεύτερο ασφαλέστερο μέρος μετά τον κώλο αλλά πονάει πολύ και δύσκολα μπορεί κάποιος να ευχαριστηθεί παιχνίδι εκεί. Είτε πρόκειται για αυτόν που προκαλεί τον πόνο είτε για αυτόν που τον δέχεται.

    Τώρα βέβαια αν αυτός με το εργαλείο στο χέρι είναι βλάκας μπορεί να κάνει ζημιά μέχρι και στα ντουβάρια στο δωμάτιο που παίζει, πόσο μάλλον στην υποτακτική ή μαζόχα που έχει μπροστά του.
     
    Last edited: 30 Ιουλίου 2016
  6. Pain-Inducer

    Pain-Inducer Premium Member

    αμαν ειμαι που ειμαι ψωνιο θα γινω μεγαλυτερο.   το χαρτακι προτεραιοτητας μην ξεχασεις να παρεις . κοιτα να δεις αγαπη απο ποσες   και απλα εκανες ενα λαθος .ειπα εχω χωρο καταληλο για σεσσιον οχι οτι εχω μαγαζι με δικα μας παιχνιδια
     
  7. Soraya

    Soraya Guest

  8. Pain-Inducer

    Pain-Inducer Premium Member

  9. Εξαιρετικό το άνωθεν βίντεο .. Η φάλαγγα είναι εκ των πλέον αγαπημένων μου τεχνικών ανάκρισης ..
     
  10. de7

    de7 s

    Bastinado με cane, οξύς πόνος χωρίς σημάδια.
     
  11. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Αδιαφορο εως ενοχλητικο.
     
  12. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Βασανιστήριο, ναι, φαντάσου βρεγμένα πατούσια και παφ* παφ*, καύλωσα λίγο.