Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο φοβος του....γαμου!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 16 Μαϊου 2011.

1. whipmarks

whipmarks Regular Member

Re: Απάντηση: Ο φοβος του....γαμου!

Σε συσκευασια των 2 κg θα ειναι το ρυζι που θα φας απο την παπαδια:innocent:

2. MisstressAmaranth

MisstressAmaranth Regular Member

Απάντηση: Ο φοβος του....γαμου!

Μακριά από Μένα κι όπου θέλει ας είναι. Πολύ απλά γιατί μοιάζει περισσότερο με καταδίκη παρά με ζωή κι έπειτα δε σκοπεύω να αναπαραχθώ και να σπείρω MisstressAmarnath-ακια αβέρτα. Τόσο απλά. Άσε που σε δεσμεύει όταν βαρεθείς τον άλλον να φας τα νιάτα σου και ένα σωρό χρήματα σε δικηγόρους. Αυτά  

3. Alexkat

Alexkat Contributor

4. Απάντηση: Ο φοβος του....γαμου!

ΑΝ ποτέ παντρευτώ, θα συζητήσω en passant το θέμα του πατήματος με τη μέλλουσα και θα της πω πολύ πολύ αγαπητικά και ήρεμα πως δεν μου αρέσει το πάτημα κανενός και ότι δεν θέλω να το κάνει.
    Στο σημείο αυτό εκείνη είτε θα πει "ΟΚ δεν το κάνω" είτε θα πει (ή θα υπονοήσει) "δεν με νοιάζει, θα το κάνω".
    Αν σεβαστεί την επιθυμία μου, θα την αγαπήσω ένα κλικ παραπάνω.
    Αν όχι, τότε αναγκαστικά θα πρέπει να λάβω μέτρα.
    Πιο συγκεκριμένα:

Κατά την τελετή υπάρχουν δύο τρόποι αντιμετώπισης του πατήματος.

1) Ο προληπτικός τρόπος (συνίσταται για νύφες που δήλωσαν ρητά ότι σκοπεύουν να πατήσουν το πόδι του γαμπρού και για γαμπρούς που θέλουν λακωνικές λύσεις):
    Όταν πλησιάσει η γνωστή στιγμή, ο γαμπρός πατά προληπτικά το πόδι της νύφης, γρυλίζοντας ελαφρά και της κόβει τον αέρα επί τόπου.

2) Ο κατασταλτικός τρόπος (συνίσταται για νύφες που ξεγέλασαν τον γαμπρό σχετικά με τις προθέσεις τους και για γαμπρούς που αρέσκονται στις θεαματικές δραματικές καταστάσεις):
    Όταν η νύφη διαπράξει το θανάσιμο αμάρτημα να πατήσει το πόδι του γαμπρού κι αφήσει να της διαφύγει το μειδίαμα της νικήτριας, ο γαμπρός εντελώς ξαφνικά λέει: "Παπά σταμάτα, οι υπόλοιποι σπίτια σας, γάμος δεν γίνεται" και αποχωρεί από τον ναό. Θα γίνει σούσουρο βεβαίως και θ' αρχίσουν οι συγγενείς αμφοτέρων των πλευρών να παρακαλούν τον γαμπρό να λογικευτεί. Εκείνος θα πρέπει να αδιαφορήσει έως ότου να έρθει η νύφη. Θα την πάρει κάπου απομονωμένα και θα της πει ότι εφόσον εκείνη δεν σεβάστηκε την επιθυμία του και του πάτησε το πόδι δεν υπάρχει λόγος να γίνει ο γάμος. Στο σημείο αυτό οι πιθανές αντιδράσεις της νύφης είναι τρεις:
    α) Να φύγει αγανακτισμένη. Bye bye!
    β) Να προσπαθήσει να τον πείσει ότι είναι στριμμένος και υπερβολικός. Bye bye!
    γ) Να ξεσπάσει στα κλάματα προσπαθώντας να τον καλοπιάσει. Εδώ ο γαμπρός μπορεί να προσποιηθεί ότι θεωρεί το κλάμα αληθινή ένδειξη συντριβής και να θέσει τους εξής όρους: i) Η νύφη θα βγάλει το λευκό (λόγω νυφικού) κυλοτάκι της και ο γαμπρός θα το βάλει στο πέτο του αντί για μαντίλι. Μπόνους αν ο γαμπρός την υγράνει πριν το βγάλει. ii) Η νύφη θα βγάλει τα παπούτσια της και θα συνεχίσει την τελετή ξυπόλυτη.

Συνεπώς, μετά τυχόν πάτημα, ο γάμος επιτρέπεται να συνεχιστεί μόνον αν η νύφη παντρευτεί χωρίς κυλότα και ξυπόλυτη (δεν θα πολυφαίνεται κάτω από το νυφικό), ενώ ο γαμπρός θα φοράει τα παπούτσια του σκονισμένα από το πάτημα και την κυλότα της νύφης στο πέτο (δεν θα ξεχωρίζει πολύ από μαντίλι).
    Αν μη τι άλλο θα το θυμούνται και οι δύο μέχρι να πεθάνουν.  

...

5. Alexkat

Alexkat Contributor

Και άν ακόμα την κυλότα την περάσει o κόσμος για γαμπριάτικο μαντίλι στο πέτο.........................

μήν είσαι και πολύ σίγουρος οτι δεν θα πολυφαίνεται η έλλειψη της, με δεδομένη
    την ύπαρξη προβολέως της βιντεοκάμερας που θα τραβάει την τελετή..............................................
    Σε μιά τέτοια περίπτωση έχει να πέσει πολύ γέλιο ή πολύ κλάμα..........γιιατί πιθανόν στη θέση της κυλότας να "μαυρίζει" το εφηβαίον της......αν δεν το έχει ξυρίσει.................................. 

Πάντως η απάντησή σου .......................................έγραψε............!!!

Last edited: 20 Μαϊου 2011
  6. Arcane

Arcane Regular Member

Αυτοί που θέλουνε πραγματικά να παντρευτούν, ας το κάνουμε, και μάλιστα, πολύ καλά θα κάνουνε !

Αυτοί που δεν θέλουν, ας κάτσουνε εκεί που είναι, γιατί έχει καταντήσει μόδα και αηδία παντρεμένα ζευγάρια να χωρίζουν, να αφήνουνε παιδιά στη μοιρασιά, μανάδες να νομίζουν ότι είναι ακόμα 18, και μπαμπάδες, να το παίζουν γόηδες, επειδή έβγαλαν μια γκρι τρίχα στο κεφάλι τους.

Νομίζω ότι όλοι μας - αρσενικά και θηλυκά - θέλουμε έναν άνθρωπο δίπλα μας, να περνάμε καλά, για μια ζωή. Εξωτερικοί παράγοντες, στο κατώφλι της παγκοσμιοποίησης υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα, το ξένο και το απαγορευμένο είναι πάντα καλύτερο και τέτοιες μπούρδες είναι για ευαίσθητους κρετίνους. Όλοι ξέρουμε ότι και την πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου να παντρευτείς, την πιο καλή, είναι πολύ πιθανόν, να δεις μια ομορφότερη και καλύτερη την άλλη μέρα στο δρόμο.

Λίγη σοβαρότητα και υπευθυνότητα θέλει ο γάμος, όποιος βρήκε το ταίρι , ας το κάνει, και είμαι σίγουρος ότι θα περάσει πολύ καλά, στα 30 του και στα 80 του, και ασε τους άλλους ακόμα να ψάχνουν.

Η αβεβαιότητα φέρνει φόβο, το ξέρουνε και οι πέτρες.

Αυτά.

7. Markisios_Nte_Sant

Markisios_Nte_Sant Regular Member

Ε δε θέλει και πολύ φαντασία, τί αρνητικά έχει ο γάμος: ρουτίνα, ρουτίνα και πάλι ρουτίνα.
    Αν δεν ήταν τα παιδάκια, που αξίζουν πραγματικά, κανείς δε θα παντρευόταν!

8. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Να σας επαναφέρω εις την τάξιν αγαπητέ...
    Εις τας γαμηλίους τελετάς τα θήλεα είναι γεγονός πως, χαριεντίζονται μετά τινος ποσοστού λαγνείας, κατ' αρχάς ίνα αποσπάσωσι το βλέμμα του γαμβρού προς επιβεβαίωσιν και συγκεκαλυμένον ανταγωνισμόν προς την νύφην, κατά δεύτερον δι' όλα τα λοιπά...
    Εν συνεχεία, εις κλάσματα δευτερολέπτου αι παριστάμεναι φιλενάδες και λοιπαί συγγενείς πλάθουν εις την φαντασίαν των την ιδική τους σκηνή γάμου και εν τω άμα νωτίζονται τα εσώρρουχά των και, φυσικώ τω λόγω, η εκπεμπομένη λαγνεία των προς τα παριστάμενα αρενικά ανεξαιρέτως, πολλάκις δε και απροκαλύπτως, κυριολεκτικώς προσομοιάζουσαι εις cock teaser κατά τας περιγραφάς του T. Williams.
    Tην στιγμή δε καθ' ην αντιλαμβάνονται το μάταιον της εκθέσεώς των, δια τους ιδικούς των λόγους -εκφεύγουν του παρόντος - από "ανάφτραι", επιτρέψατε μοι την έκφρασιν, εξωθούν εαυτάς εις τα όρια του χυδαίου με προκάλυμμα αδιαφορίας αναμεμιγμένον μεθ' ικανής δόσεως φιλαυτίας. Μετ' ου πολύ, συνηθέστερον κατά την αποχώρησιν εκ της τελετής ή δεξιώσεως, μεταπίπτουν εις είδος καταθλίψεως μετά μανικών απαιτήσεων σεξουαλικής συνευρέσεως, αυθωρεί εκμεταλλευομένη υπό αρσενικών ευεπίφορων και δεκτικών εις τοιούτου είδους κλήσεις, με τα γνωστά συνεπακόλουθα αισθήσεως κενού εκ μέρους των θηλέων την επομένην κλπ.
    Η μεγίστη πλάνη σας αγαπητέ έγκειται εις το επόμενον σημείον, ήγουν της διαφοροποιήσεως των μορφωμένων από τας μη τόσον. Είναι γεγονός πως μορφωμένον τι θήλυ σαφώς διαθέτει πλείονας οδούς αντιλήψεως ηδονής εξ αντικειμένου, συγκρινόμενον προς θήλυ μη αντιστοίχως μορφωμένον υπό την προϋπόθεσιν, πως διαθέτει εις παραπλήσιον βαθμόν αίσθησιν γενετησίου ενστίκτου και αναλόγου ληβυθούς. Αλλέως, όμφακες ο θησαυρός, αγαπητέ.
    Εις επίρρωσιν των λεγομένων μου εις το θέμα που θέσατε, η κατακριτέα συμπεριφορά, ως προς την αδυναμίαν εκδηλώσεως ποιας τινος θηκυκότητος υπό των μορφωμένων γυναικών σήμερον, κατά ταύτα εμφανίζεται οφειλουμένη: αφ' ενός εις το γεγονός πως η μόρφωσίς των, ως και εις το άλλον φύλλον ομοίως συμβαίνει, είναι καθαρώς τυπική, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, αφ' ετέρου η ένταξις των εις την παραγωγήν και την εξ ανάγκης αντιμετώπισις του ανδρικού φθόνου, έχει ως αποτέλεσμα την απώλειαν της όποιας θηλυκότητος όπερ κατ' ουδένα τρόπον θα εγένετο αποδεκτόν ως γεγονός εις μορφωμένας γυναίκας δεδομένου πως η παιδεία των θα αντεστρατεύετο καθαυτόν το εν λόγω γεγονός αποτελεσματικώς και ενσυνειδήτως.
    Δυστυχώς η σπάνις επιτυχούς αντιμετωπίσεως του φαινομένου αυτού, συνεπικουρεί στο επιχείρημά μου περί τυπικής παιδείας, όπως αντιλαμβάνεστε, προς όφελος της κομμωτρίας ή της πωλητρίας ή ταμίου ήτις μετά το πέρας της σεξουαλικής συνευρέσεως θα απευθυνθεί απεριφράστως εις τον εραστήν της λέγουσα "να σου φτιάξω μια ενισχυμένη ομελέτα στα γρήγορα και να συνεχίσουμε στο καπάκι άντρα μου..;" άνευ υποκρισίας και δουλικότητας ακόμη και εάν είναι υποτακτικοτάτη κατά τας γραφάς και τα εγχειρίδια του βδσμ.
    Το χειρότερον δε εντοπίζεται εις πολυπληθή μερίδα αρσενικών οίτινες ακούσαντες έστω και υποψίαν των παραπάνω λόγων εθεώρησαν εαυτούς κυριάρχους ή αυθέντας ει μη και μετ΄ολίγον μύστας του θέματος αυτοπροβαλλόμενοι και μηρυκάζοντες οιωνεί κριοί εις αγέλην κακοποιημένων προβατίνων.
    Μετά τιμής κτλ κτλ...

Last edited: 22 Μαϊου 2011
  9. Απάντηση: Ο φοβος του....γαμου!

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  10. striggla

striggla Regular Member

κι εγώ!  

11. striggla

striggla Regular Member

12. domino_hell

domino_hell Regular Member

λοιπον...μιας που το θεσατε...
    κοιταξτε δεν ειμαι κατα του γαμο..αν
    και δεν ειχα και την καλυτερη οικογενεια...
    μπορω να πω οτι ηταν μια απο τις χειροτερες..
    τεσπα..οπως και να εχει δεν ειμαι κατα του..απλα
    πιστευω οτι δεν ειμαι ετοιμος για κατι τετοιο..αν και πριν
    απο λιγο καιρο το ηθελα παρα πολυ..πλεον δεν θεωρω ετοιμο τον
    εαυτο μου για ενα τετοιο μεγαλο βημα..και σιγουρα αμα βρεθει
    η κοπελα που θα με παρει..πρωτα θα περασει μια πολυ μεγαλη
    περιοδος σχεσεις..και μετα θα προχορησω σε κατι τετοιο..
    και ο λογος ειναι οτι ειχα μια σχεσει 3 χρονια..που πηγαινε
    για αρραβωνα και διαλυθικε οποτε δεν εχω σκοπο να το ξαναπερασω
    ολο αυτο τωρα τουλαχιστον...