Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο φόβος της απόρριψης

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος jimboy, στις 31 Δεκεμβρίου 2008.

1. jimboy

jimboy Regular Member

Θα ήθελα να μιλήσουμε για τη προσωπική μας εμπειρία για το πως ο συγκεκριμένος φόβος μας έχει επηρεάσει στην αναζήτηση ερωτικού συντρόφου.Πόσο μας έχει δυσκολέψει πως έχομε ή δεν έχομε δράσει εξ αιτίας του.Πως τον καταπολεμήσαμε-καταπολεμούμε ενδεχομένως.
    Αν δυνατόν να αποφεύγαμε απόψεις και να επικεντρωνόμαστε στη δική μας εμπειρία-πιστεύω ότι όλοι έχουμε να πούμε κάτι έ? 

απόρριψη όχι απόρυψψη ρεεεε!!!!

2. alnair

alnair Regular Member

Απάντηση: Ο φόβος της απόρυψψης

Δεν αλλάζεις πρώτα αυτή την "απόρυψψη" στον τίτλο; Αποσυντονίστηκα

3. jimboy

jimboy Regular Member

Ε μπορώ:crying:

4. Avel

Avel Regular Member

Εμένα προσωπικά η απόρριψη με εξιτάρει!!!!
    Όσο πιο πολύ με "φτύνουν" τόσο πιο πολύ μ' αρέσει:crazy:

5. imagine

imagine Regular Member

Οντας γυναικα οσο να ναι ειμαι σε μια προνομιακη θα ελεγα θεση, ο αντρας ειναι ο υποτιθεμενος κυνηγος αλλα και παλι ειμαι αναισθητη. Δεν με νοιαζει αν θα με απορριψει ο αλλος, αυτος θα χασει. Εγω ανοιγω την πορτα και φωναζω Next please!

6. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Απάντηση: Ο φόβος της απόρριψης

Σιγά μη μιλήσω για απόρριψη νύχτα που είναι!!!  

7. Απάντηση: Ο φόβος της απόρριψης

8. Απάντηση: Ο φόβος της απόρριψης

Πριν από πολλά πολλά χρόνια , η σύζυγος του Φ. Ρούσβελτ είπε:

Ποτέ μην ανέχεσαι να σου λέει "όχι" κάποιος που δεν έχει την αρμοδιότητα να σου πει "ναι".

9. thaleia

thaleia Contributor

Απάντηση: Ο φόβος της απόρριψης

διαβαζοντας το νημα θυμηθηκα ενα ανεκδοτο.
    σας το παραθετω.

αρχες του αιωνα σε αιθουσα χορου τα ζευγαρια χορευουν βαλς κρατωντας την πρεπουσα αποσταση.
    σε καποια στιγμη λεει ο κυριος στην νταμα του: κυρια μου, επιθυμω να συνουσιαστουμε...
    η κυρια του αστραφτει ενα χαστουκι (μιρελλα χρονια πολλα) και του λεει θυμωμενη:
    ειστε αγενεστατος κυριε! θα ηθελα να ξερω ποσα τετοια χαστουκια εχετε εισπραξει στη ζωη σας.
    και ο κυριος:
    οντως κυρια μου εχω εισπραξει πολλα, αλλα εχω βγαλει κατι γαμησια...........

10. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

ειμαι τοσο εγωιστης που οταν με απορριπτουν νιωθω για εκεινους οικτο και λυπη που χανουν την ευκαιρια να εχουν κατι τοσο υπεροχο ... και ευθεις σκεφτομαι πως γιατι να θελω να ειμαι διπλα σε εναν τοσο ατυχο ανθρωπο .... γιατρε ειμαι πολυ ασκημα ; .....  

11. Απάντηση: Re: Ο φόβος της απόρριψης

Πρέπει να συμβιβαστείς με την ιδέα ότι κάποιες μέρες είσαι το περιστέρι και κάποιες μέρες το άγαλμα.

12. DocHeart

DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

Re: Απάντηση: Re: Ο φόβος της απόρριψης

How about the day a big earthquake happens and the pigeon gets buried beneath the crumpled statue? I mean, it's conceivable...

Χαιρετισμούς,
    DocHeart