Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο Dolmance καλό θα ήταν να μείνει έστω και μόνο για να διδάσκει

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Dolmance, στις 12 Ιουνίου 2006.

1. gaby

gaby Guest

Re: Ο Dolmance πρέπει να μείνει έστω και μόνο για να διδάσκει

Μάλιστα LordDragonal, απολογούμαι ευγενικά για την διπλωματική μου αυτή γκάφα.

Αρχικά είχα δώσει αγγλικό τίτλο στην αποκοπή αυτού του τμήματος από το νήμα "αφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν από το 85" και εκεί έλεγα Dolmance should stay. Το ελληνικό "πρέπει" δεν ήταν τόσο δηλωτικό επιτακτικότητας ή διακαούς πόθου - αν και θα ήμουν ακόμα πιό ευτυχής απ ότι ήδη είμαι αν οι διακαείς μου πόθοι συμπυκνώνονταν σε αυτό ή άλλα αντίστοιχα διλήμματα - όσο ήταν προτροπή, δηλαδή "θα πρέπει", ή όσα πολύ σωστά προτείνετε παραπάνω.

Στην πολύ καλή σας ιδέα για τροποποίηση του τίτλου θα αντιπρότεινα να Μ/μας πει τη γνώμη του ο ίδιος ο κύριος Ντολμανσέ. Που τον γνωρίζω για ευγενικό με τις κυρίες. Αν νιώθει έστω και ελάχιστα να καταπιέζεται και να του δημιουργεί τον όποιον συναισθηματικό καταναγκασμό ο αδέξιος τίτλος αυτής της moderator ευχαρίστως να τον αλλάξω με ότι μου πει <χαμόγελο>

2. echo

echo ***

Τι ειναι τουτα περι θυμων,αλλοτριωσης διαδρομων και μειωση συμμετοχης??

Καθοριζει καποιος η επιβαλλει καποια διαδρομη για ολους??Αν καποιοι θεωρουν το "κοινο" τους "κοινο" ολων και ονειρευονται(ηδονιζονται) την επικρατηση της ονειρωξης τους προβλημα τους.

Νομιζα οτι εχεις καθηκον να παραδεχεσαι τα λαθη των αλλων,για συμμορφωσου σε παρακαλω.Μαλλον η μη επισκεψη μας στο Αγιον Ορος για μεγαλο χρονικο διαστημα ειναι η αιτια της κρισης σου.Προτεινω να εξομολογηθουμε συντομως..

Υ.Γ. Η καθαρευουσσα δεν κατηργηθη,γιατι περαν συγγραμματων και καποιων πολιτικων-στρατιωτικων,δεν μιληθηκε ποτε απο τον λαο(απ'οσο γνωριζω).Εσυ ομως σαν αρχειομαρξιστης με τροτσκιστικες καταβολες και εχοντας βιωσει τους διωγμους του Σταλιν επιβαλεται να την χρησιμοποιεις  

Υ.Γ.2 Εχεις την καλυτερη σχεση με το χωρο γιατι γνωριζεις καλυτερα απ' τον καθενα εδω μεσα την σχεση εξουσιας με τον εαυτο μας και ξερεις τι ειναι σαδομαζοχισμος,για ενα bd θα τα χαλασουμε?Δεν ειναι αναγκη οι προσκολημμενοι σε ενα πεδιο να αφουκγραζονται και τα υπολοιπα,ειδαλλως η εξευγενισμενη εχθροτητα  θα πηγαινε κατα διαολου και ολοι μαζι θα τραγουδουσαμε "If you're going to S/M Francisco be sure to wear some flowers on your head"
    Δεν θα τα βαψουμε και μαυρα !

3. Dolmance

Dolmance Contributor In Loving Memory

Με χαροποίησε ειλικρινά ότι κάποιοι έδειξαν ενδιαφέρον για τις παρεμβάσεις μου και δεν τις θεώρησαν "παρενοχλήσεις από έναν εισβολέα".
    Περισσότερο, όμως, με ικανοποιεί κάτι άλλο: τούτες τις μέρες, δίχως υποκίνηση ή συμμετοχή εμού και των λοιπών υπόπτων, έγιναν εξαιρετικές συζητήσεις για θέματα όπως "Πορνογραφία και Τέχνη" και μάλιστα με πρωταγωνιστές όπως ο MasterJP και ο Lord Dragonal - ειδικά ο πρώτος γνωρίζει και περιφρουρει τον "χώρο" όσο κανείς.
    Παρακαλώ πάντως να μη συνεχιστεί αυτό το νήμα. Απευθύνεις "έκκληση" επιστροφής σε κάποιον που απεχώρησε από το φόρουμ - όχι σε όσους ουδέποτε εκδήλωσαν πρόθεση αναχωρήσεως.
    Πρέπει να πω ότι η ποιότητα της ιστοσελίδας τονώθηκε από τις θεωρητικές αναζητήσεις, που κατάπιαν στη δίνη τους και κάτι εξυπνακισμούς ή διερωτήσεις περί του πώς θα μπουσουλάει η σκλάβα, αν είναι κουλή.
    Ο Lord Dragonal καλή μου κρινένια έχει δίκαιο ως προς τον τίτλο του Νήματος. Το αναγνώρισες και εσύ. Άλλαξε τον, αν θέλεις, ωστε να μη μοιάζει με "παρακάλι", που ενοχλεί τον Kitsch.

Και τώρα, φεύγω αληθινά: πάμε με τον moondance στο Άγιον Όρος, όπως κάνουμε κάθε χρόνο, για να λάβουμε αληθινή έμπνευση, υπό την απειλή της τιμωρίας του Θεού. Γνωρίζουμε, έκπαλαι, εγώ και ο αγαπητός μου φίλος, ότι το καλύτερο δέσιμο γίνεται με κομποσκοίνι - το δε candle wax με κηρούς Βατοπεδίου.
    Γ., μη λησμονήσεις τα βατραχοπέδιλα, χρήσιμα καθ' ην περίπτωση οι σεβάσμιοι γέροντες εκδηλώσουν δι' ανορθοδόξων τρόπων τη στοργή τους προς ημάς.

Last edited: 15 Ιουνίου 2006
  4. Dolmance

Dolmance Contributor In Loving Memory

tender lilly,
    merci.
    Let it be - ως καταγραφή.

5. Lady_Selene

Lady_Selene Regular Member

Απάντηση: Ο Dolmance καλό θα ήταν να μείνει έστω και μόνο για να διδάσκει

Dolmance Αγαπητέ μου και Γλυκέ μου, με αυτό το μήνυμά σου σε εκτιμώ περισσότερο τώρα...Άλλωστε τα είχαμε πει και από κοντά αυτά.. Κάνεις καλά όμως που λές τα πράγματα με το όνομά τους..

Υ.Γ: Πρέπει να ανταποδώσω και το '' κέρασμα'' κάποια στιγμή...

Μάκια 

6. Μη φύγεις ρε Dolmance  

7. Durcet

Durcet In Loving Memory

Τώρα ο Dolmance; Η παρουσία του στο φόρουμ είναι μακρινό παρελθόν. Πλέον, αντί για Dolmance, ΧΦΚ, G_E ή Dream πρέπει να πάρουμε χαμπάρι πως θ' αρκεστούμε σε "λόγιες" μπούρδες αυτοαποκαλούμενων Λόρδων, σοβαροφανείς σαχλαμάρες ανθρώπων που τα ξέρουν όλα (και μετά ξύπνησαν), γραφικά τσιράκια και άλλα τέτοια τραγελαφικά.

8. skia

skia Contributor

μην ορκίζεσαι....

9. Τουλαχιστο έχεις ακόμα εμένα αλλά δεν με αναφέρεις. Αχαριστε

10. blindfold

blindfold Contributor

unbelievable ...

11. Mikra_Psemata

Mikra_Psemata Contributor