Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος thaleia, στις 25 Απριλίου 2009.

1. elfcat

elfcat . Contributor

Απάντηση: Re: ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ

Ωραιότατη και πλήρης τοποθέτηση, με την οποία και συμφωνώ.

2. cider

cider Kitchen master

Θσ συμφωνήσω με την elfcat, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη από την c.o. επειδή, χαμένος στον μικρόκοσμό μου, αμέλησα να αναφερθώ στο υπέροχο ποστ της, το οποίο ενσωματώνει σε μεγάλο βαθμό τις απόψεις μου πάνω στο θέμα.

3. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Βαλτε και μενα στο φαν κλαμπ της καμερα για το συγκεκριμενο ποστ(και οχι μονο)

4. thaleia

thaleia Contributor

cider αν περιμενες απαντηση απο μενα αυτη βρισκεται εδω:

https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/t16032-4/#post253785

5. cider

cider Kitchen master

Re: Απάντηση: Re: ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ

Γκρίνια, λοιπόν. Οκέι. Μην κάθομαι και χολοσκάω.

6. thaleia

thaleia Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ

ετσι το βλεπεις εσυ ? γκρινια?
    δηλαδη το οτι ο καθεναςω μπορει να μιλαει οπως θελει και να φοραει οτι θελει ειναι γκρινια?
    ετσι ειναι αν ετσι νομιζετε !
    συγγνωμη αν η απαντηση δεν σας χαϊδεψε τα αυτια.

(ο πληθυντικος δεν ειναι ευγενιας)

7. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ

Έλεγα να μην ακουμπήσω καθόλου σ' αυτό το νήμα, γιατί δεν θα μπορούσα να αποφύγω κάποιες "κακίες", αλλά δεν αντέχω πλέον να κλείνω τα μάτια.

Ασχέτως ενικών, πληθυντικών ή δυϊκών αριθμών, ευγενείας ή αγενείας, θα περίμενα οι κοπτόμενοι γιά την καθαρότητα της Ελληνικής να μη την κατακόπτουν... Γραμματικά, ορθογραφικά, συντακτικά, τονικά, στικτικά και δε συμμαζεύεται...  

Last edited: 28 Απριλίου 2009
  8. cider

cider Kitchen master

Όταν δεν βλέπω συγκεκριμένες αντιπροτάσεις/λύσεις σε αυτό που ενοχλεί, ναι είναι γκρίνια. Και δεν αναφέρομαι, φυσικά, μόνο στο θέμα του πληθυντικού ευγενείας.

Όλους εσάς που σας ενοχλεί η παρακμή της ελληνικής κοινωνίας σας ακούω να στηλιτεύετε, να επισημαίνετε στραβά, να να να να να.

Όσο για την παράθεσή σου στο άλλο νήμα, με τα ΤΣΟΤΣΟ, πώς να διαφωνήσει κανείς; Δηλαδή δεν ισχύουν αυτά που γράφει; Φυσικά ισχύουν. Απλώς το γεγονός ότι, όπως λές, έχουν γραφτεί εδώ και κάτι χρόνια, αποδεικνύει απλώς ότι η γκρίνια για τον κοινωνικό περίγυρο δεν έχει τελειωμό. Σε κάθε εποχή κάποιοι κόπτονται για τον ξεπεσμό της κοινωνίας τους. Δεν πειράζει, φυσιολογικό είναι.

Για το τι νομίζετε ότι πρέπει να γίνει, ούτε κουβέντα. Κι εδώ είναι που θα ήθελα να ακούσω κάτι, κι ας μη μου χαϊδέψει τα αφτιά. Και ξέρεις, Thaleia, όσο κι αν νομίζουμε, μερικά πράγματα δεν είναι αυτονόητα.

Γκρίνια, λοιπόν. Ανάξια προσοχής.

edit: μόλις είδα το ποστ του MM. Ε, ναι, Thaleia, ο πληθυντικός σε πείραξε, αυτό το λατινικό ερωτηματικό στο οποίο μας έχεις φλομώσει δεν σε πείραξε; Απλώς πατάμε το πλήκτρο Q με το πληκτρολόγιο γυρισμένο στα ελληνικά, δεν είναι δύσκολο πράγμα.

9. thaleia

thaleia Contributor

επιφυλασσομαι να απαντησω στα υπολοιπα αλλα θα απαντησω για το -?- επι προσωπικου.
    λοιπον στις γλωσσες που χρησιμοποιω στα πληκτρολογια μου, για να γραψω -;- αντι -?- πρεπει να κανω τρεις αλλαγες γλωσσας.
    ζητω ταπεινα συγγνωμη λοιπον που σας προσβαλλω με το αναποδο ελληνικο ερωτηματικο
    γιατι αυτο ειναι το λατινικο (χαλκιδαϊκο) ερωτηματικο.

εχεις απολυτο δικιο ΜΜ
    ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθον βαλεττω
    αυτα ομως τα εχει καταργησει προ πολλου το υπουργειο παιδειας
    αν θελεις ομως σου στελνω τον "πολυτονιστη" σπασμενο για να βαζεις τονους και πνευματα.

Last edited: 28 Απριλίου 2009
  10. MindMaster

MindMaster Contributor

Είπα μιά γενικότητα, γιά να αποφύγουμε να το πάμε προσωπικά το πράγμα, αλλά αν δεν γίνεται αλλοιώς, δεν έχω και πρόβλημα...

Οι τιμητές, πρέπει κατά τη γνώμη μου να αποτελούν πρωτίστως υποδείγματα. Να διδάσκουν διά του παραδείγματός τους. Οι τιμητές της γλώσσας εν προκειμένω, οφείλουν να είναι αλάνθαστοι, και να μην ξεπερνούν σε βαρβαρισμό, έστω το υπουργείο παιδείας. Έστω και με τρίγλωσσο πληκτρολόγιο λοιπόν, θα έπρεπε να φροντίζουν να μην παραλείπουν τους τόνους, ή τα σημεία στίξεως (στα πνεύματα κάθε είδους, προτιμώ να μην αναφερθώ καθόλου)... Ακόμη όμως κι αν αναλάμβανα εγώ το βάρος των συμπληρώσεων, ο "πολυτονιστής" (έστω και γερός αν ήταν, και όχι σπασμένος), δεν θα βοηθούσε στο να μην εμφανισθεί το "βαλέτω" γραμμένο με δύο "τ"... Σπασμένος διορθωτής, δεν κυκλοφορεί;

11. thaleia

thaleia Contributor

οντως το τραβας ΜΜ ............
    και γινεσαι κακος
    ακου λοιπον : ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΟΜΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΙΤΣΕΣ ΔΙΚΗΝ ΤΟΝΟΥ
    κι αφου αν γραψω πολυτονικα θα βλεπετε κουτακια δεν το κανω καθολου
    οσο για το διπλο τ δεν θα απολογηθω

12. MindMaster

MindMaster Contributor

Καλά. Όπως νομίζεις. Εγώ ούτως ή άλλως, ήδη υπέρ το δέον συμμετείχα σε μιά κουβέντα που με τα δεδομένα που γίνεται, στερείται παντελώς ουσίας.