Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ Greek BDSM Community Forums

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος astrologman, στις 1 Απριλίου 2007.

  1. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ Greek BDSM Community Forums

    Ωραια! Ο δικος μου ωροσκοπος ειναι Παρθενος. Ο ωροσκοπος Καρκινος τι ιδιοτητες εχει?  

    χαχαχαχαχα!!!! Πραγματικα το θεμα εχει ξεφυγει απο την αρχικη του πορεια, και φοβαμαι οτι ημουνα ο καταλυτης.  
     
  2. Astarty

    Astarty Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ Greek BDSM Community Foru

    Ας μην το συνεχίσω τότε. Γιατι εγώ αποτελώ διαλύτη;-)
     
  3. astrologman

    astrologman Regular Member

    Απο αρχη ειχα μια υποψια επιδεικνυομενης επιστημονοσυνης στον capeaway που δυστυχως στο τελος μου την επαληθεψε. Εσυ εισαι capeaway που ενω δεν δινεις καμμια αξιοπιστια στην αστρoλογια ασχοληθηκες με αυτο το κομματι των δεδομενων.
    Ακομα εξακολουθω να μην θεωρω σημαντικη διαφορα μεταξυ 16% και 20% οταν μιλαμε για ενα χαρακτηριστικο μιας ομαδας ενος πληθυσμου και ακομη να θεωρω τα δεδομενα ως δεδομενα πληθυσμου και οχι δειγμα οταν μας λειπουν 3 μηνες εγγραφης νεων μελων σε σχεση με χρονια λειτουργιας της κοινοτητας.
    Οσο για την αστρολογια ασχολησου πρωτα μαζι της και μετα κρινε την.
    Θεωριες που δινουν προς το παρρον στατιστικες ενδειξεις (οπως κανει η αστρολογια) αλλα δεν εχει ανακαλυφθει ακομη ο μηχανισμος τους υπαρχουν σε ολους τους κλαδους της επιστημης. Οταν δεν εχουμε ξεκαθαρισει ακομη ποια ειναι τα στοιχειωδη σωματιδια και ποσες ειναι οι διαστασεις που μας περιβαλλουν, και απο τις οποιες οι ανθρωποι αντιλαμβανομαστε μονο τις 4, δεν μπορουμε να αποκλεισουμε τιποτα.
     
    Last edited: 6 Ιουλίου 2007
  4. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ Greek BDSM Community Forums


    Λοιπον.... "επιδεικνυομενη επιστημονοσυνη", ε? Επιδη δηλαδη εβγαλα ακυρους τους ισχυρισμους σου με το τεστ χ2 περι συσχετισης ζωδιου και τασης?

    Φυσικα και δε δινω καμια αξιοπιστια στην αστρολογια. Ασχοληθηκα με τα δεδομενα μονο απο απλη περιεργεια και επαληθευτικα.

    Εσυ μπορει να μην θεωρεις τη διαφορα σημαντικη, αλλα αλλο το τι θεωρεις εσυ με το ματι, κι αλλο το τι συμβαινει στην πραξη. Τα ποσοστα που δινεις ως διαφορά δεν αντιστοιχουν στην πραγματικοτητα. Σε πινακες 2x2 λαμβανουμε υποψη τη συνδυασμενη πιθανοτητα για την εκτιμηση του αναμενομενου, και οχι μονο την περιθοριακη, οπως εκανες εσυ. Επισης ο υπολογισμος της διαφοράς μεταξυ αναμενομενης τιμης και πραγματοποιηθησας τιμης δε βγαινει βαση ποσοστων, αλλα υπολογιζεται με διαφορετικο τροπο. Μιλησα για ποσοστα γιατι τα ποσοστα ειναι πιο κατανοητα σε καποιον που δε γνωριζει στατιστικη.

    Σου εξηγησα παραπανω γιατι τα δεδομενα αποτελουν δειγμα και οχι πληθυσμο, δε θα επανελθω.

    Δεν υπαρχει περιπτωση να χασω το χρονο μου και να ασχοληθω με την αστρολογια. Εχω πολυ πιο σημαντικα πραγματα να κανω.

    Που τις ειδες τις στατιστικες ενδειξεις? Εγω δεν ειδα καμια! Επισης η αστρολογια δεν ειναι επιστημονικη θεωρια, μη τα μπερδευεις τα πραγματα!

    Οι μηχανισμοι που δεν εχουν ανακαλυφθει, απλα δεν υπαρχουν. Για να υπαρξουν θα πρεπει πρωτα να ανακαλυφθουν. Ετσι δουλευει η επιστημη. Φυσικα ερωτηματα υπαρχουν και γινονται πειραματα βαση υποψιων που εχουν οι επιστημονες, αλλα μεχρι να αποδειξουν την υποψια που εχουν, εστω και στατιστικα, η υποψια αυτη μενει στο ραφι ως "εικασια".

    Χα! Δε μπορουμε να αποκλεισουμε τιποτα? Χαχα! Αυτο μας ελλειπε... να δεχομαστε δηλαδη ακριτα τις συμβουλες και τις προβλεψεις του καθε τσαρλατανου αστρολογου, επιδη η φυσικη εχει καποια αναπαντητα ερωτηματα? Η φυσικη ειχε παντα αναπαντητα ερωτηματα αλλα η ενασχοληση των ανθρωπων με δεισιδαιμονιες, οπως η αστρολογια, μονο στο να βρει λυση δε συμβαλλει. Αντιθετα, συμβαλλει προς ενα μεσαιωνικου τυπου σκοταδισμο.
     
    Last edited: 6 Ιουλίου 2007
  5. astrologman

    astrologman Regular Member

    Το να σε κατηγορουν για επιδειξη επιστημοσυνης και απο την πρωτη σου γραμμη να αναφερεις στην απαντηση σου test x^2 και περιθωριακες πιθανοτητες σε πινακες 2x2 δεν νομιζω ότι χρηζει περαιτερω σχολιου. Ηδη τριβουν τα ματια τους και οσοι δεν ειχαν θαμπωθει προηγουμενως. Το ότι εχεις πολύ καλυτερα πραγματα να κανεις από το ανασχοληθεις με την αστρολογια και αυτό νομιζω ότι είναι αυταποδεικτο από την «ελαχιστη» ενασχοληση σου με αυτό το νημα το οποιο ηταν από την αρχη εμπνευσμενο, όπως από την πρωτη γραμμη ανεφερα, από ένα community poll για τα ζωδια! Μεχρι ομαδοποιηση στοιχειων σε ζωδια νερου, φωτιας, γης και αερα εκανες!
    Οσο για τα δεδομενα τυπικα και ουσιαστικα ηταν πληθυσμου όταν τα παρουσιασα και παραμενουν ουσιαστικα ως τετοια οσο ακομα δεν μας χωριζει μεγαλο διαστημα απο 31/3/2007 σε σχεση με τα χρονια που λειτουργει η κοινοτητα. Τυπικα είναι δειγμα αλλα δειγματοληψια στο 80-90% του πληθυσμου δεν νοειται.
    Οσο για τις επιστημες φυσικα και οι μηχανισμοι του συμπαντος υφιστανται και προτου τους ανακαλυψει ο ανθρωπος. Η Γη θα σταματαγε να γυροφερνει τον Ηλιο εως οτου οι ανθρωποι παραδεχονταν το γεωκεντρικο συστημα.
    Για τον αν υπαρχουν στατιστικες ενδειξεις ολοι οι διευθυντες των χρηματιστηριακων εταιρειων στην ΝΥορκη κρεμονται απο τις υποδειξεις σου για να προλαβουν να απολυσουν τον αστρολογο τους (γιατι ολες εχουν και απο εναν!)
    Όπως ανεφερα και πριν όταν η φυσικη δεν εχει καταληξει ακομα ποια είναι τα στοιχειωδη σωματιδια και τις διαστασεις που μας περιβαλλουν καθως και τον τροπο λειτουργιας καθως και τις δυνατοτητες του εγκεφαλου δεν μπορουμε να αποκλεισουμε τιποτα! Σκοταδισμος είναι και το να αποκαλεις δεισιδαιμονιες προκαταβολικα οτιδηποτε προτου το εξετασεις!
    ΥΓ «Οι λαικες αμορφωτες μαζες που πιστευουν τα ζωδια» θα σου προτειναν εκτος από τις στατιστικες γνωσεις σου να προσεχες και λιγο την ορθογραφια σου.
     
    Last edited: 6 Ιουλίου 2007
  6. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ Greek BDSM Community Forums

    Τι να σου πω.... ειμαι ανθρωπος των ακρων. Καλυτερα να κατηγορηθω για επιδειξη επιστημοσυνης παρα για επιδειξη ασχετοσυνης!


    Αυτο που μου αρεσε στα δεδομενα σου ηταν ολα τα υπολοιπα χαρακτηριστικα, εκτος των ζωδιων. Την αναλυση στα ζωδια, οπως σου ειπα και προηγουμενως, την εκανα μονο και μονο απο περιεργεια. Σαν επιστημονας και σαν ανθρωπος εξακολουθω να ειμαι περιεργος για τα πραγματα που συμβαινουν γυρω μου.

    Ευτυχως που εισαι ενημερωμενος και για το τι συμβαινει στη Νεα Υορκη! Ειμαι απολυτα σιγουρος οτι οι αστρολογοι ειχανε προβλεψει τη συμφορα που βρηκε την πολη στις 11 Σεπ2001!!!

    Δε μπορουμε λοιπον να αποκλεισουμε τιποτα πριν το εξετασουμε? Εγω λοιπον πιστευω οτι μερικοι απο εμας εδω στο forum ειναι εξωγηινοι και σπανε πλακα μαζι μας, ενω εχουν απαγαγει καποια ατομα που εχουν να εμφανιστουν εδω και πολυ καιρο. Επισης πιστευω οτι οσων το ψευδονυμο ξεκιναει απο "w" καθε βραδυ γινονται λυκανθρωποι, και οσων ξεκιναει απο "v" γινονται βαμπιρ. Αυτοι μεταξυ τους αντομαχονται ο ενας τον αλλο καθε νυχτα, και το πρωι ηρεμουν. Απο τη στιγμη λοιπον που η φυσικη δεν εχει καταληξει σε συγκεκριμενες απαντησεις, εγω προσωπικα δε μπορω να αποκλεισω τα παραπανω ενδεχομενα, αφου δεν τα εχω εξετασει. Εσυ?

    Απο μικρος δεν τα πηγαινα ποτε καλα με την ορθογραφια, γιατι η κλιση μου ηταν στα μαθηματικα. Δε νομιζω να σε πειραζει αυτο.

    Τελικα βλεπω οτι μπορεις και μονος σου να χαρακτηρισεις τον εαυτο σου, δε χρειαζεσαι καμια βοηθεια. Οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται, ετσι δεν ειναι?
     
  7. Guest05

    Guest05 Guest

    Δεν είχα διαβάσει το συγκεκριμένο θέμα και ψιλοσκιάχτηκα.
    Τι θέλουμε να πούμε φίλε Αστρολογε; Πως η αστρολογία είναι επιστήμη;
     
  8. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ Greek BDSM Community Forums

    Πεσταααα...... Γιατι μου φαινεται οτι τα εχουμε ισοπεδωσει ολα εδω μεσα... στο βωμο του "πιασαρικου νηματος".
     
  9. Elysium

    Elysium Contributor

    Συγνώμη αλλά γιατί εκνευρίζεσαι φίλε Χάινριχ με την άποψη αυτή; Οι αστρολόγοι (μερικοί από αυτούς τουλάχιστον) παραδέχονται και την αστρονομία.

    Ο Πιτ Παπαδάκος σε κάποια εκπομπή το είχε πει καθαρά.
    "Εμείς αποδεχόμαστε την αστρονομία σαν επιστήμη, δεν έχουμε πρόβλημα" (Εκεί ήταν που οι Γαλιλαίος, Κοπέρνικος, Κέπλερ και άλλοι ηρέμησαν από εκεί που βρίσκονται   ).
     
  10. Guest05

    Guest05 Guest

    Ε δεν μένει τίποτε άλλο παρά να δώσουμε μια έδρα σε πανεπιστήμιο στον....Χορταρέα.

    Όπως και να έχει δεν επιθυμώ την αντιπαράθεση μιας και δεν υπάρχει περίπτωση πεπαιδευμένος άνθρωπος να ζει με γνώμονα το τι λένε τα άστρα. Από κει και πέρα ουδέν.
     
  11. barkoulis

    barkoulis Regular Member


    1. Σε αυτόν τον κόσμο ο άνθρωπος αντιλαμβάνεται 3 διαστάσεις (x,y,z). Υποπτεύομαι ότι ως τέταρτη λογίζεις το χρόνο, αλλά ούτε η Νευτώνια Φυσική, ούτε η θεωρία της σχετικότητας μπορούν αυτή τη στιγμή να εντάξουν το χρόνο μαζί με τα x,y,z σε ένα εννιαίο αλγεβρικό σύστημα.
    Οπόταν μέχρις αποδείξεως του εναντίου έχουμε 3 διαστάσεις.

    2. Εγώ δεν έχω τίποτα με την αστρολογία. Έχουν όμως αυτοί:

    >> ...horoscope readings are so "general" they could apply to anyone...

    >> How to Prove Astrology is Fake

    >> REAL LIFE AGAINST ASTROLOGY


    υπάρχουν και άλλα πολλά.

    Εμένα πάντως μου αρέσει η στατιστική, όποια δεδομένα και αν αναλύει.
     
  12. barkoulis

    barkoulis Regular Member

    sorry γιατί κάτι μου ξίνησε...

    υπήρχε περίπτωση δηλαδή ο Πιτ και οι άλλοι 090 να μην παραδέχονται την αστροΝομία;;;

    δηλαδή,

    να πούμε,

    θα έρθει ο Πιτ και θα πα να πει στον καθηγητή του Πανεπιστημίου που έβγαλε τα μάτια του με το τηλεσκόπιο ότι είναι,
    δηλαδή,
    τί θα πα να πει!


    αυτό έλλειπε...