Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ Greek BDSM Community Forums

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος astrologman, στις 1 Απριλίου 2007.

  1. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ Greek BDSM Community Forums

    Εαν δεν μπορεις να αντιμετωπισεις τον εχθρο σου, κανε τον φιλο σου.
     
  2. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Η αστρολογία που στηρίζεται στη στατιστική μου θα μπορούσε να με πείσει για την επιστημονική της χροιά. Δηλαδή παρατηρώ την συμπεριφορά και την εξέλιξη προσωπικοτήτων που έχει γεννηθεί σε συγκεκριμένες εποχές και διακρίνω κάποιες γενικές ομοιότητες.

    Επηρεάζει διαφορετικά ένα παιδί που παίρνει τις πρώτες του ανάσες το καλοκαίρι και αλλιώς ένα παιδί το χειμώνα. Αλλά ακόμα και κατά την διάρκεια της κύησης, άλλη συμπεριφορά της μητέρας στο κρύο και άλλη στη ζέστη. Ή σε κάποια ιδιαίτερα γεγονότα κατά την διάρκεια μίας χρονιάς.

    Δέχομαι και ότι οι πλανήτες μπορούν να επηρεάσουν έναν άνθρωπο. Και ότι οι καλά ψαγμένοι αστρολόγοι, έχουν μάθει κάτι από αστρονομία και καταλαβαίνουν και προσαρμόζουν στα χαρτιά τους, την θέση των πλανητών τον Νοέμβριο του 1872, που είναι διαφορετική για παράδειγμα με αυτή, του Νοεμβρίου του 1972.

    Αλλά για να δεχθώ και ότι οι άνθρωποι που την κατέχουν είναι επιστήμονες, θα πρέπει να παραβλέψω την σωρεία σφαλμάτων στις προβλέψεις τους. Και είναι πολλά και περισσότερα από αυτό που σωστά προβλέφτηκαν.

    Σίγουρα, αν μπορούσαμε να βάλλουμε όλα τα στοιχεία του σύμπαντος, μέσα σ’ ένα υπερυπολογιστή κάτι να μπορούσαμε να κάνουμε. Αλλά τα στοιχεία δεν είναι δώδεκα, ούτε χίλια, αλλά τείνουν στο άπειρο.

    Αυτό που βρίσκω ενδιαφέρον και είναι πολύ σημαντικό, είναι η ανάγκη των ανθρώπων να πιστέψουν σε κάτι που είναι ικανό να προβλέψει το μέλλον τους. Έχει κάποια άραγε σχέση με την ανάγκη κάποιων για υποταγή ή για κυριαρχία;
     
  3. Elysium

    Elysium Contributor

    Ε, δεν πιστεύω πως δεν έπιασες το πνεύμα αυτών που θέλω να πω  
    Κάτσε να φύγει ο Άρης από το ζώδιο σου και μετά θα καταλάβεις καλύτερα  

    Μπααα φίλε capeaway Ούτε καν εχθροί οι αστρονόμοι με τους αστρολόγους. Έχουν σίγουρα σοβαρότερα θέματα οι αστρονόμοι να ασχοληθούν.
     
  4. Guest05

    Guest05 Guest

    Λοστ μπόυ δεν ήταν για σένα βρε ....γενική τοποθέτηση ήταν.
     
  5. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ Greek BDSM Community Forums

    Ακομη και να μπορουσαμε να τα βαλουμε ολα μεσα σε ενα υπερυπολογιστη, παλι θα ηταν αδυνατη η προβλεψη του μελλοντος. Την ιδεα που προτεινεις, την προτεινε πρωτος ο Laplace, κατα το Διαφωτισμο, και εχει μενει γνωστη ως "Ο ντετερμινισμος του Laplace". Μεχρι τις αρχες του 20ου αι. αυτο εστεκε ως φιλοσοφικη-θεωρητικη θεση. Οι νεες ομως ανακαλυψεις στα μαθηματικα και τη φυσικη (και κυριως η κβαντικη μηχανικη και το χαος), μας απεδειξαν οτι κατι τετοιο ειναι αδυνατο.
     
  6. astrologman

    astrologman Regular Member

    Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ Greek BDSM Community Forums


    Δεν θα ασχοληθω αλλο με την φιλοδοξια καποιου που ο ψυχισμος του τον αναγκαζει να αναδειχθει μεσω επιδειξης σε ενα site και να εντασσει ευκολα οσους διαφωνουν στις "λαικες αμορφωτες μαζες". Σιγουρα εχει μεγαλυτερη αναγκη αυτοεπιβεβαιωσης.
     
  7. astrologman

    astrologman Regular Member

    Οι φυσικοι εχουν προχωρησει πολυ περισσοτερο απο την Νευτωνεια φυσικη αλλα και την θεωρια της σχετικοτητας. Σημερα γινονται προσπαθειες συνδυασμου της θεωριας των υπερχορδων και της κβαντικης φυσικης σε χωρο 11 διαστασεων για την αποδειξη των σχετιζομενων με την βαρυτητα στοιχειωδων σωματιδιων, των βαρυτονιων. Περισκοπιο της επιστημης Φεβρ07
    Αντε θα καταντησω και εγω να κανω επιδειξη σαν τον capeaway αλλα θελω να δειξω οτι τα πραγματα εχουν περισσοτερο βαθος απο οτι νομιζουμε.
     
    Last edited: 6 Ιουλίου 2007
  8. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Re: Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ Greek BDSM Community Forums

    Ναι έχεις δίκιο. Δεν το διατύπωσα με σαφήνεια. Για αυτό είπα ότι κάτι θα μπορούσαμε να κάνουμε. Μία πρόβλεψη με ένα μεγάλο ποσοστό επιτυχίας.
     
  9. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ Greek BDSM Community Forums


    Φιλε Ηλια, θα το ηθελες πολυ να εχεις μεγαλο ποσοστο επιτυχιας, ε? Ισως, πολυ αμφοβολο, ακομη για βραχυχρονια. Για μακροχρονια αδυνατο. Και για τις ταξεις μεγεθους που μιλαμε, το βραχυχρονια λογιζεται σε δευτερολεπτα, απ' οσο μπορω αυτη τη στιγμη να υπολογισω. Ακομη και οι τροχιες των πλανητων, παρ' ολο που μακροσκοπικα μπορει να φαινονται ελλειψοειδης, εχουν απροβλεπτη τροχια αν τις δεις σε μικροσκοπικο επιπεδο.
     
  10. barkoulis

    barkoulis Regular Member


    Οπόταν εμένω: "Οπόταν μέχρις αποδείξεως του εναντίου έχουμε 3 διαστάσεις."
     
  11. astrologman

    astrologman Regular Member


    Δυστυχως δεν καταλαβες !
    Και πως να καταλαβεις αφου αναφερεις την Νευτωνεια φυσικη που θεωρειται πια μουσειακο ειδος και βεβαια δεν θα εχεις συνειδητοποιησει οτι εχει περασει σχεδον ενας αιωνας απο την διατυπωση της θεωριας της σχετικοτητας.
    Το προς αποδειξη ειναι η υπαρξη των σχετιζομενων με την βαρυτητα στοιχειωδων σωματιδιων, των βαρυτονιων, οπως εχει αποδειχτει η υπαρξη των σχετιζομενων με το φως στοιχειωδων σωματιδιων, των φωτονιων, και οχι η υπαρξη περισσοτερων διαστασεων απο τις 4 που αντιλαμβανεται ο ανθρωπος. Αυτο δεν αμφισβητειται!
    Αν οπως φαινεται βαριεσαι να διαβασεις εξειδικευμενα περιοδικα οπως το Περισκοπιο της Επιστημης δες τουλαχιστον την εκπομπη της ΕΤ3 "Το συμπαν που αγαπησα"
     
  12. barkoulis

    barkoulis Regular Member


    Συνειδητοποιείς ότι μιλάς χωρίς αποδείξεις;

    Εξ ου και το μέχρις αποδείξεως κτλ...






    μέχρις αποδείξεωωωωως



    hallooo...


    ά και που' σαι, μη μου τσαντίζεσαι και τόόόόσο πολύ άμα σου λένε τσου.
    θα μας πάθεις τίποτα.