Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ... ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Illustration, στις 18 Σεπτεμβρίου 2016.

1. cadpmpc

cadpmpc Contributor

It sounds like a beer though, Bud...

2. gaby

gaby Guest

Η αποχώρηση από τη σχέση είναι μια ακραία στιγμή, έχω τη γνώμη ότι αν τα όρια διαμορφώνονται υπό την "απειλή" της διάλυσης της σχέσης, τότε η διάλυση θα γίνει μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία και πιθανά η διαπραγμάτευση για τα όρια θα έχει χαρίσει μερικές έντονες, ίσως και αξέχαστες στιγμές και την αυταπάτη ότι η σχέση καλά κραττεί.

Τα όρια ανάμεσά μας εγώ δεν τα ξέρω, θα τα ξόρκιζα με ένα "σε τούτα δω τα μάρμαρα κακή σκουριά δεν πιάνει", τα όρια γύρω μας είναι μια άλλη ιστορία  

3. Λοιπον. Στη χωρα των Λορδων και αυλικων πεφτουν βαρυγδουπες δηλωσεις.

-Ω σεβαστη σκλαβα, ινα αποχωρηστω σε , ο πονος δε αβασταχτος...

-Εκλεκτε Αφεντη, κι αν τιμησα το Στεμα σου, απετυχα ως ον.

(Χορός) Ωιμε, ωιμε ωιμε...

Στο Ελλαδισταν τα πραγματα ειναι απλα. Πεφτει ενα "α γαμ.." κανα μπινελικι ακομα και παν και οι δυο στην ευχην της παναγιας....

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Υπερβολές, δεν λειτουργούν όλοι έτσι.  

5. εχεις δικο. Ξεχασα τη σφαλιαρα

6. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Εasy, you crazy horse! Πολύ δέρνεις και για να μαι εντός θέματος, υπάρχουν και όρια._

7.  

Φστ ! Δεν ειπα ΠΟΙΟΣ ριχνει τη σφαλιαρα. Αλλα μ αρσει ο τροπος που σκεφτεσαι...

8. aa4fslv

aa4fslv New Member

τα ορια τα βαζει (οσο και αν δεν θελουμε να το πιστεψουμε) οι γυναικες και μονο αυτές.αυτες καθορισουν τα ορια μεχρι που μπορούμε να φτασουμε ,και οχι μεχρι που θελουμε να φτασουμε

9. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

εεεετσι!!!  

10. danos

danos Regular Member

ολα αυτα φιλε μου δυστυχώς μας τα εχει διδάξει η παγκόσμια βιομηχανία πορνό
    στον κόσμο και παλι δυστυχώς λειτουργεί το σπασμένο τηλέφωνο

11. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

Ο χρονος