Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΠΡΕΠΕΙ ή ΘΕΛΩ; Ποιο είναι το σωστότερο να ακολουθείς

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Amanteus, στις 8 Ιουλίου 2011.

1. thaleia

thaleia Contributor

Απάντηση: ΠΡΕΠΕΙ ή ΘΕΛΩ; Ποιο είναι το σωστότερο να ακολουθείς

Το "θελω" και το "πρεπει" ειναι το ιδιο πραγμα
    απλα το "πρεπει" το δικο μας ειναι το "θελω" καποιου ή καποιων αλλων

ρε τι επαθα κυριακατικα ....
    φιλοκαλω μετ ευτελειας και φιλοσοφω ανευ μαλακιας  

2. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Τσου!!!
    Το κόλπο πάει ως εξής:
    Θέλω, μπορώ, ξέρω... Μένει στην συνέχεια το υλοποιώ... Γιατί χρειάζεται, όχι γιατί πρέπει
    Το πρέπει χρησιμοποιείται όταν υπάρχει διαφορά φάσης, αντιλήψεων και παράγει κατ' ανάγκη τακτικές χειρισμού κλπ. Είναι το ρήμα των υπηκόων

3. Brainstorm

Brainstorm Regular Member

Παντου στην φυση υπαρχουν διαφορες φασεων. Ο ανθρωπος δεν μπορει να αποτελεσει εξαιρεση ουτε σε αυτο. Χωρις να υπαρχει τακτικη χειρισμου το αποτελεσμα θα ηταν αναρχο και χωρις σκοπο.

Η εννοια υπηκοος δεν ειναι απαραιτητα κακη. Μπορεις να υπηρετεις μια η περισσοτερες αξιες η ενα συστημα αυτων.

Το θελω ερχεται μετα την συνειδητοποιηση, δηλαδη μετα απο το ξερω. Αν δεν ξερεις, και θελεις, τοτε εισαι σαν τον σκυλο. Θα αντιδρας, χωρις να δρας.

4. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Κράτα το να το πούμε από πιο κοντά...
    Με λίγα λόγια κάπου βλέπω πως μπερδεύεται το αατομικό με το συλλογικό....

5. Brainstorm

Brainstorm Regular Member

Λογικο δεν ειναι να μπερδευονται αυτα τα δυο? ( και να συνεχισουν να μπερδευονται ανα περισταση )

Η ισορροπια παιζει μεγαλο ρολο, στο να συμβαδισει η ελευθερια του θελω με τον ψυχαναγκασμο του πρεπει.

Γιατι οχι  

6. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Αμοιβαία η εκτίμηση... Μου αρέσουν οι καλές μαθήτριες... Ιδιαίτερα αυτές που κάνουν καί έχουν κάνει σοβαρή homework...

7. Ophelia1983

Ophelia1983 Regular Member

Όχι, δεν έχω τέτοια θέματα - το να μην κάνουν οι άνθρωποι δικές τους προσθήκες κλπ - παρά μόνο σε ελάχιστα πράγματα!

Όσο για το νόημα των λέξεων και αν αποτελεί θέμα συζητήσεως... Μπορούμε να ξεκινήσουμε τα φιλοσοφικά και να γίνει εδώ το έλα να δεις!

Το cLopyright είναι ατάκα που σου παραχωρώ με όλη μου την καρδιά! Την έχω ξεκινήσει εδώ και νια δεκαετία σχεδόν! Χιχιχι!!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανοχή του νηματοθέτη!

---------- Post added at 13:45 ---------- Previous post was at 13:18 ----------

Ως Master λογικό το βρίσκω! Όσο για το HW, δεν κάνω και τίποτα άλλο ολόκληρη τη ζωή μου! Ακόμα και σαν καθηγήτρια!  

8. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Καλό αυτό. Εκτιμάται δεόντως!!!

9. Ophelia1983

Ophelia1983 Regular Member

Εκτίμηση... ναι. Σπάνιο φαινόμενο!

10. blindfold

blindfold Contributor

θέμα λογικής, ακολουθείς το πρέπει, αλλιώς δεν σε ενδιαφέρει το σωστό .

11. ae1969

ae1969 Regular Member

Σε θέματα σχέσεων (κάθε είδους) επιλέγω το "ΘΕΛΩ" όπου και όσο περισσότερο γίνεται. Αρκετές παραχωρήσεις δεν κάνουμε σε όλα τα άλλα θέματά μας καθημερινά;

12. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Πολύ σωστά και ειδικά στο υλοποιώ, κοινώς κάνω πράξη τα θέλω μου. Είμαι φαν των ανθρώπων που κάνουν πράξη τα θέλω τους, την στιγμή που τα θέλω τους τα πράτουν συναινετικά με αυτούς που τα υλοποιούν.