Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πάνω από τις δυνάμεις μου...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Vermilion, στις 17 Σεπτεμβρίου 2009.

1. Vermilion

Vermilion Regular Member

Υπάρχουν πράγματα στα οποία έχετε αδυναμία? Πράγματα που όταν σας συμβαίνουν απλά δε μπορείτε να αντισταθείτε?

2. elfcat

elfcat . Contributor

Απάντηση: Πάνω από τις δυνάμεις μου...

δεν μπορώ να αντισταθώ στη σοκολάτα... 

3. Syrah

Syrah Contributor

Κατηγορηματικά όχι.

4. gaby

gaby Guest

Δεν μπορώ να αντισταθώ στο fare niente στο σπίτι μου, με απολαυστική μουσική και κανέναν γύρω μου.

Σπανιότατα μπορώ να αντισταθώ όταν μου ζητείται η βοήθειά μου...

5. cider

cider Kitchen master

Κι όμως, αγαπητή μου. Δεν μπορείς να αντισταθείς στον πειρασμό να δηλώσεις περίτρανα ότι δεν έχεις αδυναμίες.

6. whipmarks

whipmarks Regular Member

καφες παγωτο εφημερηδες κυριακη πρωι μπαλκονι..... αντε 2 μερες ακομα

7. Syrah

Syrah Contributor

Αγαπητέ cider, με αυτή τη λογική οτιδήποτε κάνουμε είναι επειδή δεν αντισταθήκαμε στον πειρασμό να το κάνουμε, δεν θεωρώ όμως με αυτό τον τρόπο τις πράξεις ή τις παραλείψεις μου. Τις βλέπω σαν επιλογές. Εν προκειμένω θα μπορούσα να μην απαντήσω, στα πλαίσια της εν γένει συντηρητικής παρουσίας μου στο Off Topic Section, αλλά προτίμησα να το κάνω γιατί βρήκα τον προβληματισμό ενδιαφέροντα ως απόλυτα συγχρονισμένο με έναν αντίστοιχο δικό μου.

Διανύω μια περίοδο κατά την οποία απέχω εκούσια από αρκετές απολαύσεις, μια αποχή που άλλοτε θα μου φαίνονταν παντελώς αδύνατη. Δεν ξέρω τί ισχύει για τους λοιπούς, αλλά για εμένα οι μόνες αποφάσεις στις οποίες δυσκολεύομαι να είμαι συνεπής είναι αυτές που ακόμη δεν έχουν ληφθεί ειλικρινώς εντός μου.

Γενικώς σε ό,τι αφορά στη συμμετοχή ενός στα fora, προσωπικά θα όριζα ως ενδεικτική αδυναμίας αντίστασης σε πειρασμό, την ανάρτηση abusive σχολίων (και ως τέτοια δεν θεωρώ μόνο τα προσβλητικά αλλά και αυτά με παρασιτικό χαρακτήρα μέσα σε νήμα, που εμβολίζουν δηλαδή άσχετους με το θέμα αστεϊσμούς ή οιμωγές), και όχι ως την ανάρτηση σχολίων εν γένει που εξ ορισμού συνάδει με τη φύση ενός forum.

8. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Και γιατι να αντισταθω παρακαλω;
    Γκαρσον,πιασε μια σοκολατινα ακομα....τι; περασε μια γατα και τις εφαγε ολες;
    Γαμω την ατυχια μου....

9. MindMaster

MindMaster Contributor

Περίεργα γούστα έχουν οι γάτες στη γειτονιά σου...  

10. elfcat

elfcat . Contributor

ψιτ, εσένα που σου αρέσει η σοκολατίνα, σε έχω συμπαθήσει πολύ. Να κάνουμε παρέα, να τις τσακίζουμε μαζί 

11. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Απο που θες ν'αρχισουμε ψιψινα;(ξερω,ξερω,απο το ποντικακι..   )

12. Απάντηση: Πάνω από τις δυνάμεις μου...

Ναι! Να κάνω τσίσα μου κάθε φορά που κάνω ντους.​
     :uhh: