Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πάνω από τις δυνάμεις μου...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Vermilion, στις 17 Σεπτεμβρίου 2009.

1. heeler

heeler Regular Member

Απάντηση: Πάνω από τις δυνάμεις μου...

Το γκάζι. (οχι δεν εννοώ το υγραέριο!)
    Το καλό φαγητό.
    Ένα κλίκ φωτογραφίας έστω μόνο με το μυαλό μου.
    Να αφήσω ήσυχο τον υπολογιστή μου επιτέλους!

2. Ηλίας

Ηλίας Guest

Τα φιστίκια αιγίνης  

3. Georgia

Georgia Owned Contributor

Με σειρά ψυχαναγκαστικής δύναμης :

Στην βροχή (και στους διάφορους συνδιασμούς που μπορώ να κάνω με αυτή).

Στην μουσική (και ειδικά σε ενα συγκεκριμένο συγκρότημα).

Στα ενδιαφέροντα βιβλία (και στο να ξενυχτάω μέχρι να τα τελειώσω).

Στις κρέμες σώματος με άρωμα βανίλια.

Στα κεριά.

Και τώρα τελευταία, στις μαργαρίτες (χικ!).

4. Vermilion

Vermilion Regular Member

Εγώ πάντως (για να απαντήσω στην ερώτησή μου), μόνο δύο αδυναμίες έχω.
    Η μικρή είναι τα γλυκά, έχω σταματήσει χιλιάδες φορές δίαιτα μόνο και μόνο επειδή δε μπόρεσα να αντισταθώ σε κάποιο γλυκό που είτε είδα είτε το σκέφτηκα και το λιγουρεύτηκα. Απλά είναι πάνω από τις δυνάμεις μου.  
    Η μεγάλη μου αδυναμία και πιο σοβαρή είναι άντρας. Σε όποια φάση και να βρίσκομαι, όταν ανταμώνουμε, δε γίνεται να μην πάρει φωτιά ο τόπος. Αυτός κι αν είναι πάνω από τις δυνάμεις μου....    

5. DiDi

DiDi Regular Member

Δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα τσιγάρο! Σε ένα ανδρικό μικρό μόριο! Στο καλό φαγητό και στα γλυκά!!

6. gdima57

gdima57 New Member

Απάντηση: Re: Πάνω από τις δυνάμεις μου...

Mε τα χρόνια να περνάνε η αυτοπεποίθηση της αρχικής νεότητας αντικαθίσταται με σκεπτικισμό για τις πραγματικές μας δυνατότητες. Κάθε λειτουργία του είναι μας, κάθε θέληση , ανάγκη και συναίσθημα έχει να κάνει με την χημεία, τις ορμόνες , τις φερομόνες καθώς και διάφορες ουσίες που συχνά μας εξουσιάζουν.

Για παραδειγμα η νικοτίνη ( και η έλειψη της ) κάνει πολλούς λογικότατα κατα τα άλλα σκεπτόμενους ανθρώπους να λένε στον εαυτό τους (και στους άλλους) .. ότι >> [.. είδες ό τάδε δεν κάπνισε ποτέ αλλά την έπαθε την κακια αρώστια .. ενω ο παππους μου που καπνίζει αριμανίως .. έφτασε τα 85 και δεν έχει τίποτα..] με άλλα λόγια οι ουσίες πολλές φορές έχουν την δύναμη να εξουσιάζουν ακόμα και την λογική μας. ΟΙ άνθρωποι με άλλα , που εξακολουθουν να είναι θηλαστικά, εκλογικεύουν τις επιθυμίες τους. Καλή είναι η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας .. αλλα όπως λέγεται .. [ μεγάλη μπουκιά φάε...]

7. Uranoos

Uranoos Regular Member

Περι ορέξεως... 

Ok! Κοινό -το ξέρω- αλλα δεν μπορώ να αντισταθώ σε μια πολύ ομορφη γυναίκα...
    ανεξαρτήτου status, ηλικίας, εθνικότητας... Ειδικά αν μάθω οτι έχει κάποια "παρεκλείνουσα σεξουαλική συμπεριφορά".τέλος!

Επισης δεν μπορώ να αντισταθώ στα δαιμόνια μου! Τα παλεύω αλλα ανώφελο...για την ώρα, τουλάχιστον...
    Ως αδυναμία το εκλαμβάνω διοτι μ'αρέσει -υπο ορους- να αφήνομαι...

8. mprou

mprou Regular Member

Πάνω απο τις δυνάμεις μου είναι το τσιγάρο. Θέλω να το κόψω αλλα δεν...
    Επίσης πάνω απο τις δυνάμεις μου είναι η αδυναμία που μπορεί να αποκτήσω για κάποιο πρόσωπο. Αυτο είναι και το χειρότερο για μένα

9. Eri

Eri

Στο σεξ με ενα συγκεκριμενο ατομο......

Η νηματοθετης ξερει πολυ καλα.......

10. Alexandros

Alexandros New Member

Δεν μπορω να αντισταθω στην περιεργεια μου να παρατηρω ανθρωπινους χαρακτηρες και μετα να προσπαθω να τους αναλυσω..