Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πέη

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και υγεία' που ξεκίνησε από το μέλος SAP, στις 5 Μαρτίου 2015.

?

Πόσα εκατοστά είναι το πέος σου;

1. 9-

4,8%
  2. 10

0,7%
  3. 11

0,7%
  4. 12

4,1%
  5. 13

6,2%
  6. 14

7,5%
  7. 15

5,5%
  8. 16

16,4%
  9. 17

25,3%
  10. 18+

28,8%
  1. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

1) Καταρχην ειπες οτι εαν ειχα μυαλο θα επρεπε να βρω εναν 50αρη φραγκατο μουνοδουλο για να με ταιζει και να με πηδαει ενα παλληκαρι.

2) Δεν με απασχολει καθολου τι κανεις, πιστεψε με, ουτε θελω να μαθω.

3) Η πλειοψηφια δεν με ενδιαφερει τι κανει. Απαντησες σε εμενα για εμενα.

4) Εαν η πλειοψηφια κανει ετσι, τοτε η Ελλαδα ειναι παμπλουτη κι εγω δεν το εχω παρει χαμπαρι, γιατι ολες οι φιλες μου ενα σε σχεση ή παντρεμενες. Μαλλον δεν μου τα λενε ολα, μηπως και τους καρφωσω στην εφορια.

5)Εαν ησουνα γυναικα, με τετοιες αποψεις θα εμενες αγαμητη γιατι δεν θα ηθελε κανενας να σε πηδηξει.

6) Εαν εννοεις πουτανες, εκτος των αλλων εισαι και ρατσιστης με τις ρωσιδες, αυτα τα λενε κατι καμμενοι που τρωνε χυλοπιτες.

7) Γιατι αραγε οι διαχειριστες ψαχνουν αφορμη, που δεν το νομιζω αλλα τες πα ;

2. gero

gero Regular Member

Η αξια σου δεν περιοριζεται μονο στα στηθη σου (αν και μην το θεωρεις και ιδιαιτερο προτερημα,παρεπιπτοντως) οριζεις ομως την αξια καποιου απο τα 9-10-11-12 εκατοστα.Χμμμ πολυ ωραια η λογικη σου.

Εγω λεω να αραξεις λιγο στα κυβικα σου γιατι δεν περιστρεφεται ολος ο κοσμος γυρω απο εσενα,αν κρινω απο το περιεχομενο των μηνυματων σου.
    Το οτι ειχες ΠΑΝΤΑ αυτο που ηθελες δεν σε κανει και diva στην Ελλαδα της αγαμιας που ο,τι κινειται "πυροβολειται"...
    Ειναι σαν εγω να γαμαω μοντελες στα μπουρδελα και να υπερηφανευομαι στους αλλους για αυτο το κατορθωμα.
    Ε,οχι δα!

3. gero

gero Regular Member

1)Λαθος λεξη.Επρεπε να χρησιμοποιησω την λεξη πονηρια.Η πονηρια απο την εξυπναδα οντως απεχει παρα πολυ.
    2)Μα δεν εξεφρασα αποψη για να μαθεις.Εγω απλα εδωσα μια εξηγηση επειδη εβγαλες ενα αυθαιρετο συμπερασμα (που περιελαμβανε προφανως και εμενα).Σε καμμια περιπτωση δεν ειχα σκοπο να μιλησω με εσενα για κατι τετοιο.
    3)Σε μηνυμα σου τονισες οτι εισα λατρης των 50ρηδων απο οσο ειδα,εκτος και αν το ειπες ειρωνικα.
    4)Ζεις σε αλλο κοσμο?Οι γυναικες (οσο περναει η ρετσινια τους φυσικα) ολο και καποιον που να του τα τρωνε,θα εχουν διπλα τους.Ρε η πονηρια παντα βρισκει λυση σε δυσκολες καταστασεις.
    5)Θα ειχα ομως αξιοπρεπεια και υπερηφανεια.Κανενας 50αρης δεν θα ηθελε μαλλον να με πηδηξει,οχι καποιος νεος.Το εχεις χασει λιγο βλεπω.
    6)Λεξη ρατσιστης δεν υπαρχει.Η λεξη ρατσιστης βγαινει απο την αγγλικη λεξη racist που σημαινει φυλετιστης.Αν εννοεις το φυλετιστης δεν ειμαι σε καμμια περιπτωση ειδικα με τις ρωσιδες που τις τιμαω πολυ σαν γυναικες (οσες δεν πινουν φυσικα).Υπηρξα και με ρωσιδα στο παρελθον εξαλλου.
    Οι ρωσιδες ακομη και οι ιεροδουλες στο επαγγελμα ειναι πολυ πιο εντιμες απο πολλες απο εσας τις καθως πρεπει (καλα ας μην πιασω για εμφανιση γιατι εκει ξεφευγει το πραγμα   )

7)κατι ξερω εγω

4. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

@gero τα 600,00 ευρω που παιρνεις φταινε, σου εχουνε δημιουργησει κομπλεξ κατωτεροτητας. Να το κοιταξεις dear και ασε εμας τις καθως πρεπει να ξεζουμιζουμε ανυπερασπιστα 50χρονα.

ΥΓ. Πες μου ποιος 50αρης σου εφαγε το πιπινι και λυσσαξες;

5. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Όλα σου τα μηνύματα είναι γεμάτα απο κλισέ στερεότυπα και φαλλοκρατικες αποψεις.
    Τα οποία μπορεί να λες οτι δεν ενστερνίζεσαι αλλά τα επαναλαμβανεις διαρκώς.

Γιατί λοιπόν να συνεχισω να σου μιλάω σοβαρά; γιατί να σε πάρω στα σοβαρά;
    Έχω γράψει οτι κάνω χιούμορ και εσύ το αγνοεις και συνεχίζεις τα δικά σου.
    Όσο για τον πενηντάρη , το ανέφερα γιατί το ανεφερες.
    Ενα διχασμό τον εχεις πάντως, να το κοιταξεις.

6. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Ποια αξία μωρέ στα εκατοστά μας δουλευεις τώρα; ποιος μίλησε για αξία; για σεξ μιλάμε ξεκολλα κ είχα δυσκολη μέρα. Ασχολούμαστε με τα κόμπλεξ σου όλη μερα σήμερα άντε απο δω.

7. gero

gero Regular Member

Κοιτα η αληθεια ειναι οτι σαν ανθρωπος δεν θελω να μενω στασιμος σε ενα σημειο.Παντα προσπαθω να εξελισομαι και να ξεπερναω τα ορια μου.Αυτο λογω πολιτικων καταστασεων δυσκολευομαι να το κανω.Αν εσενα τα 600€ ειναι ονειρο,εγω τα θεωρω ενα τιποτα.
    Κυμαινομαστε σε διαφορετικο επιπεδο απο ο,τι φαινεται.Εγω στασιμος δεν εχω μεινει ποτε στην ζωη μου.Παντα προσπαθω για ενα σκαλι παραπανω.

Σε καμμια περιπτωση ομως αυτο δεν θεωρειται κομπλεξ κατωτεροτητας.Ειμαι σκληρος με τον εαυτο μου απλα και απαιτω μονο απο αυτον και απο κανεναν αλλο αποτελεσματα.
    Δεν ειναι το θεμα να μ φαει καποιος 50αρης το πιπινι.Οι κοπελες ερχονται και παρερχονται.Δεν εκατσα ποτε να σκασω για καποια που επελεξε κατι αλλο.Καλη καρδια να υπαρχει και ο καθενας στους στοχους του φιλτατη.
    Δεν περιμενω επιβεβαιωση απο καμμια κοπελα,οταν κιολας αυτη αρεσκεται στους 50αρηδες γιατι η ιδια ειναι ανικανη να εργαστει και να καλυψει τις προσωπικες της αναγκες.
    Αν επιλεξει καποια κοπελα τον 50αρη τοτε μαλλον κατι τετοιο της αξιζει και πολυ καλα κανει που πραττει ετσι.

8. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Αλιμονο σε εμας τους φτωχους πλην τιμιους 30αρηδες    

9. gero

gero Regular Member

Μα δεν μπορεις να μιλησεις σοβαρα γιατι εκει θα πρεπει να υποστηριξεις και τα λεγομενα σου,κατι το οποιο ειναι και δυσκολο απο ο,τι φαινεται.
    Φαλλοκρατικες αποψεις εγω???Που???Μιλα συγκεκριμενα.
    Εσυ ανθρωπε μου ανεφερες για στερεοτυπα 1η και εγω απλα απαντησα σε αυτο.

10. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

@gero ξαπλωσε αναπαυτικα και πες τα ολα στη θεια Ice. Για σενα τζαμπα γιατι βλεπω επειγει το θεμα

11. gero

gero Regular Member

Κατανοω οτι ειχες δυσκολη μερα και δεν μπορεις να αντιληφθεις ουτε καν αυτα που γραφεις.Πανε να ξεκουραστεις και το σκεφτεσαι πιο καθαρα αυριο.

12. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Τα 600€ παντως ειναι και θεμα προσοντων χοχο.

Ευτυχως ειμαστε κι εμεις οι ασχημοι, μικροτσουτσουνοι, υποτακτικοι που μας προτιμουν οι μουναρες, κυριαρχες, φραγκατες!