Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πέη

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και υγεία' που ξεκίνησε από το μέλος SAP, στις 5 Μαρτίου 2015.

?

Πόσα εκατοστά είναι το πέος σου;

1. 9-

4,8%
  2. 10

0,7%
  3. 11

0,7%
  4. 12

4,1%
  5. 13

6,2%
  6. 14

7,5%
  7. 15

5,5%
  8. 16

16,4%
  9. 17

25,3%
  10. 18+

28,8%
  1. t.n.b.t.

t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

Εισαι γεματος σεξιστικες αντιληψεις, τιγκα ομως, το κακο ειναι πως οσο και να ανελιχθεις, να εξελιχθεις δεν προκειται με τετοια μυαλα.. Οσα φραγκα κι αν αποκτησεις, την παιδεια, το επιπεδο και το ανοιχτο μυαλο δεν τα αντικαθιστουν και ο τροπος με τον οποιο εκφραζεσαι ειτε για τη σημερινη κατασταση, για τις γυναικες, ή για τις συμφορουμιτισσες σου με τις οποιες μιλας, δειχνει οτι δε διαθετεις τιποτε απο τα τρια..

2. gero

gero Regular Member

Εκτιμω την φιλοτιμια σου!
    Εισαι λιγο ατυχη ομως γιατι οπως ειπα κυμαινομαστε σε διαφορετικα επιπεδα.Και επειδη δεν θελω να καταναλωνω τον χρονο σου απο την περιποιηση σου στους αξιολατρευτους 50αρηδες με τα ωραια 500ευρα,θα αποχωρησω  

3. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Πενηνταρες Ξεχασες να προσθεσεις

4. gero

gero Regular Member

Τι εννοεις με τον ορο σεξιστη?Να το συζητησουμε το θεμα και αν οντως ειμαι τοτε θα το παραδεχτω.Να το συζητησουμε ομως.Για ανεφερε συγκεκριμενο πραδειγμα που υποδηλωσα σεξισμο.

5. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Επειδη ξεμεινα, δεν μου κανεις λιγο παρεουλα; Στην αναβροχια καλο και το χαλαζι. Οι 50ρηδες τετοια ωρα κοιμουνται, καταλαβαινεις, πεφτει ο οργανισμος...

6. thief

Για τις συναλαγες σας με τα 500ευρα

7. t.n.b.t.

t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

Ο,τι γραφεις ζεχνει σεξισμο.. Θεωρεις δεδομενο πως μια γυναικα στα τριαντα της, θα ειναι με καποιον πενηνταρη μονο για τα λεφτα.. Ντιν ντιν ντιν σεξιστικοτατο.. Οι εννοιες επιπεδο, καλλιεργεια, γοητεια, ωριμοτητα σου διαφευγουν εντελως..
    Επιπλεον ολο το παρακατω, ειναι το απαυγασμα του σεξισμου και του κομπλεξ. Ακομη και οι εκφρασεις που χρησιμοποιεις, μουναρες, γκομενες, ψαχνουν για φραγκατο, οτι γυναικες με εμφανιση μοντελου θελουν τα φραγκα, ειναι σεξιστικα στερεοτυπα σε σημειο αηδιας.. Το θεμα ειναι πως ενας σεξιστης και φαλλοκρατης, ποτε δεν παραδεχεται οτι ειναι σεξιστης, συνεπως ο διαλογος μαζι σου ειναι κυριολεκτικα αδικος κοπος κι επειδη εχω πολυ πρωινο ξυπνημα αυριο θα σε καληνυχτισω εδω και θα σταματησω και να ασχολουμαι.

8. thief

Τωρα χωρις χαζα δεν θα ειχα κανενα προβλημα να μου ερχοντουσαν οι γυναικες για τα λεφτα μου ....

και γυναικες πολλες θα ειχα και λεφτα
    ενω τωρα εχω μονο την χειρα με τα πεντε ορφανα

ΥΓ. εκανα και ομοιοκαταληξια  

9. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Τουλαχιστον εχεις τον πουτσο σου ρε μαν, ρωτα κι εμας που ειναι κλειδωμενος!!

10. thief

χαχαχαχαχαχαα αι στα διαλα ρε ... θα με πεθανεις εσυ ουτε 50αρης δεν θα προλαβω να γινω    

11. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Παντως ειναι και μερικοι που ετσι οπως ειναι οχι δεν πηδανε, δεν τους πηδανε κιολας!!!

12. thief

@_DaRkNiGhT_ παντος αν θες μπορω να σε βοηθησω και για κοψουμε το κλουβακι σου με τροχο