Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πέη

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και υγεία' που ξεκίνησε από το μέλος SAP, στις 5 Μαρτίου 2015.

?

Πόσα εκατοστά είναι το πέος σου;

1. 9-

4,8%
  2. 10

0,7%
  3. 11

0,7%
  4. 12

4,1%
  5. 13

6,2%
  6. 14

7,5%
  7. 15

5,5%
  8. 16

16,4%
  9. 17

25,3%
  10. 18+

28,8%
  1. gero

gero Regular Member

Στα 30 που το βιολογικο ρολοι αρχιζει να χτυπαει και που η γυναικα χανει την "ρετσινια" της,ειναι λογικο να ψαχνει και για εναν 50αρη (αν προσφερει ασφαλεια και σοβαροτητα)
    Εγω μιλησα για πιο νεαρες ηλικιας.
    Τις εκφρασεις που χρησιμοποιω τις χρησιμποιοει ολος ο κοσμος πλεον   και δεν υποδηλωνει σε καμμια περιπτωση κομπλεξ η σεξισμο.
    Ακομη ομως δεν μ εχεις δωσει να καταλαβω τι σημαινει ο ορος σεξιστης.
    Ανθρωπε μου επιτελους πρεπει να καταλαβετε καποια πραγματακια που δεν τα εχετε συνειδητοποιησει ακομη.Η σημερινη κοινωνια διαφερει απο αλλες εποχες (ισως πιο ρομαντικες).
    Δεν εισαι μαλλον ικανη να αντιληφθεις το πως λειτουργουνε οι ανθρωποι μαλλον.Ζεις κατι ουτοπικο.Χωρις να ειναι απαραιτητα κακο.Προσεξε ομως μην προσγειωθεις αποτομα καποια στιγμη.
    Η κοινωνια λειτουργει με το χρημα.Μπορει και υποσυνειδητα,αλλα οι ανθρωποι ετσι λειτουργουν.

Το θεμα ειναι τι προσφερεις και να εχεις επιγνωση σε τι επιπεδο εχεις την δυνατοτητα να προχωρησεις σε κατι.Εγω προσωπικα ανεφερα και εμενα τον ιδιο στα παραδειγματα που εθεσα.Συνεπως δεν μπορεις σε καμμια περιπτωση να με κατηγορησεις για κατι.
    Ενας 18χρονος πχ μπορει να βγαζει γουστα με μια χωρισμενη 45αρα,δεν σημαινει ομως οτι ο 18χρονος θα επιθυμησει να νυμφευτει την 45αρα,ουτε και η 45 θεωρει οτι υπαρχουν πιθανοτητες να παντρευτει τον 18χρονο γιατι απλα ΔΕΝ ΓΙ-ΝΕ-ΤΑΙ!!!Απλα περνανε καλα μαζι.Ο 18χρονος δεν μπορει να ικανοποιησεις τις αναγκες (υλικες και συναισθηματικες) μιας ωριμης γυναικας και η 45 δεν βρισκει κατι αλλο ενδιαφερον απο ενα παιδι που μολις ενηλικιωθηκε και που μπορουσε καλλιστα να ειναι και γιος της και να τον συμβουλευει σε θεματα σχεσεων με αλλες κοπελες (ειδες δεν ειπα γκομενες για να μην με λες σεξιστη! χα χα)
    Οταν κατι δεν γινεται βαση λογικης,δεν σημαινει οτι ειναι και σεξιστικο.

Δεν ειδα ομως να ερχεσαι σε αντιπαραθεση στην Siren η οποια ανεφερε 1η αυτο το σεξιστικο οπως το λες.Ουσιαστικα αμεσα διαχωρισε το τι ειναι αποδεκτο,θιγοντας κιολας καποια ατομα που δεν ειναι προικισμενα στον συγκεκριμενο τομεα.
    Δεν μπορω να πιστεψω οτι μονο εγω το αντιληφθηκα αυτο.

Επρεπε να παρει την απαντηση της ομως για να πατησει λιγο στη γη.Αλλιως στα ουρανια θα ηταν ακομη.

2. gero

gero Regular Member

#t.n.b.t.

Επειδη κατι ελεγες για σεξισμο.Αναμενω να του τα ψαλλεις ενα χερακι  
    Αντε να σε δω τωρα...

Πες του επισης εκ μερους μου (γιατι βαριεμαι να ασχολουμαι με ατομα που ψαχνουν απεγνωσμενα να γαμησουν) οτι δεν ειμαι της ποσοτητας,ειμαι της ποιοτητας.Αν προκυψει να προχωρησω σεξουαλικα με ενα θηλυκο τοτε αυτο θα αξιζει πρωτιστως στην εμφανιση.
    Αν δεν προκυψει δεν συνηθιζω να δινω αξια στην καθε μια που θα συναντησω.Υπαρχει και η λεξη τιμη αν δεν την γνωριζει.

3. gero

gero Regular Member

Οσο απλα κραταει την μεζουρα και δεν την χρησιμοποιει,δεν γινεται τιποτα.

4. Stav

Stav New Member

Για να το συνοψήσω, ..η χούφτα του έχει λεφτά αισθήματα, και όχι μόνο.

ιιισισισισισισ.

5. Stav

Stav New Member

Κοίτα φίλε, επειδή τα γράφεις σοβάρα,και καταλαβαίνω τι ψιλοσκέφτεσαι όταν λες "Κοιτα η αληθεια ειναι οτι σαν ανθρωπος δεν θελω να μενω στασιμος σε ενα σημειο.Παντα προσπαθω να εξελισομαι και να ξεπερναω τα ορια μου.Αυτο λογω πολιτικων καταστασεων δυσκολευομαι να το κανω." απλά σου λέω να συλλογιστείς λίγο τι κάνεις αυτή τη στιγμή.

6. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Δεν ξερω για το πουτσο σου, παντως τα @@ να τα πεις κατευθειαν δεν τα εχεις  

7. αμα κανεις τζαμπα ψυχαναλυση να ερθω και εγω....... εχω θεμα με την ορθογραφια...  
    ΥΓ ξαπλωνω αμα θες κιολας αλλα μονο ανσκελα.....   

8. αντικλειδι δεν εχεις????

9. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

κρύβε λόγια, εσύ..

10. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Εχουμε τα καταλληλα εργαλεια χεχεχε

11. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

εσύ ρε θίφ τι καημός και αυτός να τον ''ελευθερώσεις''