Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πέη

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και υγεία' που ξεκίνησε από το μέλος SAP, στις 5 Μαρτίου 2015.

?

Πόσα εκατοστά είναι το πέος σου;

1. 9-

4,8%
  2. 10

0,7%
  3. 11

0,7%
  4. 12

4,1%
  5. 13

6,2%
  6. 14

7,5%
  7. 15

5,5%
  8. 16

16,4%
  9. 17

25,3%
  10. 18+

28,8%
  1. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

ειμαι κακο παιδι θελω να ελευθερωσω το Τερας .... χεχεχε

2. Dapom

Dapom Contributor

Εδω και χρόνια έχω μια απορία...η έκφραση "είναι για τον πούτσο" τελικά είναι υποτιμητική ή τιμητική;

3. whisperer

whisperer Regular Member

πωωω ρε τι εχασα εχθες .....

4. τωρα που το σκεφτομαι... νομιζω ειρωνικα τιμητικη... δεν παει περαν του σεξ το συστημα...λαγκαρει

5. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Μερικές φορές είναι καλύτερα να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις και να κάνεις χιούμορ γι'αυτό.  

6.  
    free the birds..  

7. CaptainAfrican

CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

υποτιμητική...εκτός κι αν υπερεΧτιμάς το πουλί (σου, του, μου κλπ)

8. Dapom

Dapom Contributor

Παντως εγω το πουλί μου...δεν το έχω για τον πούτσο

9. CaptainAfrican

CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

10. gero

gero Regular Member

Το ενδεχομενο να μην θελω να ασχοληθω με σαλιαρηδες που παρακαλανε την καθε μετρια μηπως και τους κατσει,δεν υπαρχει?
    Επισης ηθελα να τονισω στην λεγαμενη οτι μαλλον δεν ειμαι μονο εγωο σεξιστης  

11. gero

gero Regular Member

Μονο τιμη μπορεις να μ αποδωσεις με αυτα που αναφερεις εσυ και οι αλλοι σαλιαρηδες  
    Εξ αρχης ανεφερα οτι ειμαι της ποιοτητας και οχι της ποσοτητας.Δεν συνηθιζω να κανω (με τα παρακαλια μου) diva την καθε μετρια και μετα να εχει και το θρασος να πιστευει οτι κατω απο 12εκ πεος δεν καταδεχεται να πιασει,χα χα!τι ακουμε ρε!

Φιλαρακο οταν εχεις συνυπαρξει με το 10 δεν καταδεχεσαι να πας με το 4-5 και ας μενεις αδρανης.Αλλα πως να το καταλαβεις εσυ και οι αλλοι αυτο?Εσεις ειστε της λογικης "ο,τι κινειται πυροβολειται!" και "παρακαλαμε 10 για να μας κατσει εστω και 1 και ας δεν βλεπεται"

ps επιβεβαιωθηκε για ακομη μια φορα οτι οι γυναικες μεταξυ τους σφαζονται μεχρι αηδιας,οταν ειναι ομως να αντιπαρατεθουν σε τετοια θεματα η αλληλεγγυη τους ειναι πραγματικα αξιπροσεκτη  

12. lorelei

lorelei Regular Member

τέτοιο συναισθηματικό βάθος,μην πνιγείς