Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πέη

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και υγεία' που ξεκίνησε από το μέλος SAP, στις 5 Μαρτίου 2015.

?

Πόσα εκατοστά είναι το πέος σου;

1. 9-

4,8%
  2. 10

0,7%
  3. 11

0,7%
  4. 12

4,1%
  5. 13

6,2%
  6. 14

7,5%
  7. 15

5,5%
  8. 16

16,4%
  9. 17

25,3%
  10. 18+

28,8%
  1. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

2. ο δικος μου ειναι -9 ο ενας απο τους 2 ψηφους,......   κατηγοριας γαριδακι αντε το πολυ πολυ δρακουλινι  

3. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

η μία λέει για τα σιξ πακ, ο αλλος για τους αγωνες;

Τι έγινε όλα τα ποζέρια εδώ μαζευτήκατε;

4. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Αν θες να σου απαντησω γιατι θες να κραξεις και τα γυμναστηρια της Λαρισας εδω μεσα, γιατι γκρινιαζεις συνεχεια δεν θα το κανω......

5. SAP

"Τα καλύτερα σώματα χτίζονται σε σιδεράδικα και στα σιδεράδικα δεν πάνε γυναίκες, το πραγματικό γυμναστήριο που φέρνει αποτέλεσμα βρωμάει τεστοστερόνη..."

δεν με αφορά το πού χτίζονται τα καλύτερα σώματα. (μάλιστα το ποιο σώμα είναι καλύτερο είναι σχετικό).
    οι γυναίκες πάνε παντού. μόνο στο άγιο όρος δεν πάνε.
    τώρα αυτό για την τεστοστερόνη το σχολίασα ήδη.

τέλος. δεν βλέπω αγώνες. βλέπω άλλα πράγματα. τώρα αν εσύ βλέπεις αγώνες και τη βρίσκεις, βρες και ένα γυμναστήριο να βρωμάει τεστοστερόνη και καλή λευτεριά  

6. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

έχετε όμως και γαμώ τα τσίπουρα!!

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Γαριδόλουτρο φάση, πλάκα έχει, λολ

8. seduced mind

seduced mind Guest

Δεν θέλω να κράξω ρε... Θέλω ενα γυμναστήριο που να μπορώ να βγάζω ένα πρόγραμμα σε δύο ώρες, να μην έχει ας πούμε ένα πάγκο για crunches και να περιμένω μισή ώρα στην ουρά... ή να έχει μία τροχαλία...

9. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Το θέμα νομίζω έγινε για τον ΠΟΥΤΣΟ!!

10. και μενα μ αρεσει ασχετα αν το εβαλα για χαβαλε..... 

11. SAP

ευτυχώς που ήταν για τον πούτσο εξ αρχής.. να μην μας πουν και ασυνεχείς...

12. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Μηπως θες να το συζητησουμε λιγο πιο ιδαιτερα το θεμα, γιατι δεν αφορα τους υπολοιπους νομιζω;;;;;