Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παίζουμε... κρυφτό;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Elena_gr, στις 1 Ιουνίου 2015.

1. Vasilis

Vasilis One in a Million

Και κεραυνοκώλο μη σου πω...

2. D. Alessandro

D. Alessandro morior invictus

Ας μιλήσω ακόμα μια φορά με προσωπική εμπειρία... Στις ερωτικές μου σχέσεις πάντα μιλούσα, εξηγούσα πρώτα τα θέλω μου ή πετούσα σπόντες για να δω τι ανταπόκριση θα έχουν και κατόπιν σκέψης θα οδηγόμουν στο κρεβάτι ή όπου αλλού για τα περαιτέρω. Δεν είμαι βέβαια από τους ανθρώπους που μπορώ να λειτουργήσω μόνο αν στην σεξουαλική μου ζωή υπάρχει το BDSM, μπορώ κάποιες φορές και χωρίς αυτό. Θέλω να πω πως το υποστηρίζω με τον όποιο τρόπο μου αλλά δεν υπάρχει και σε κάθε συνεύρεσή μου, δεν θα πεθάνω κιόλας αν λείψει κάποιες φορές.

Με την τωρινή μου σύντροφό καλύπτομαι 100% και στο σεξουαλικό θέμα της σχέσης και στο συναισθηματικό, όσο και αν κάποιοι εδώ υποστήριξαν οτι αυτό μπορεί να είναι ουτοπικό. Τυχερό μπορούν να με πουν κάποιοι... Ε να που μου 'φερε και μενα η τύχη τα φυλαγμένα μου. Της μίλησα εξ αρχής για τις προτιμήσεις - θέλω μου, τις πέταξα αρκετές σπόντες, της μίλησα ανοιχτά για το θέμα BDSM και εγώ ο ίδιος της πρότεινα να γραφτεί στο forum ώστε να μπορέσει να λύσει και απορείες που ίσως δεν έλυσα εγώ. Σεβάστηκε τα πάντα και τα δέχθηκε με χαρά.

Παλιότερα έκανα ακριβώς το ίδιο, πρώτα μιλούσα, ενημέρωνα, έβλεπα αντιδράσεις και αναλόγως έπραττα. Αν δεν ταιριάζαμε σεξουαλικά σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά μας δεν έμπαινα καν στην δοκιμασία να προχωρήσω. Ναι, πολλές φορές κατηγορήθηκα γιατί μπορεί να άργησα λίγο, από 1 εβδομάδα εως και 3-4. Βλέπετε δεν μου έλεγε ποτέ κάτι το να "πηδήξω" απλά άλλη μια φορά. Αναζητούσα πάντα την συν(ουσία). Ουσία παντού, στο σεξουαλικό κομμάτι μιας σχέσης και στο συναισθηματικό. Το να βρισκόμουν με μια γυναίκα και απλά να βγάζαμε γούστα θα κρατούσε μετά σαν ανάμνηση για μένα μια δίλεπτη κουβέντα που θα μπορούσα να έχω στον απογευματινό καφέ με τον κολλητό μου. Δεν συγκρίνεται όμως με τίποτα το χαμόγελο και η ματιά μου που έχω μετά από ερώτηση "είσαι καλυμμένος σε όλα με την... ;" αυτό φτάνει πιστεύω και είναι πολύ πιο σημαντικό από τα να αρχίσω να λέω πόσο τσίρκο έχω κάνει το κρεβάτι μου ή οτιδήποτε άλλο με μια απλή γκόμενα.

Ας σταθω στο τελευταίο που έγραψα, το απλή γκόμενα. Τα θέλω μου θέλω να τα καλύπτω με την σύντροφό μου και γι αυτό της μίλησα από την αρχή για μένα. Σε μια σχέση μετράνε τα πάντα το ίδιο. Σεξ, αγάπη,έρωτας,σεβασμός,ασφάλεια κτλ. Γι αυτό όποια τα καλύψει θα θέλω να είναι η σύντροφός μου. Το να βδσουμιαζω απλά και τίποτα άλλο θα μου το καλύψει μια απλή τυχάρπαστη γκόμενα. Πως θα γίνει? αλλού θα τρώω, αλλού θα πίνω και αλλού θα τον δίνω?...

Διάβασα εδώ μέσα από κάποιους προηγούμενους/ες ότι μπορεί να καλύπτεσαι στην σχέση συναισθηματικά αλλά αν δεν καλύπτεσαι σεξουαλικά έχεις το δικαίωμα να το ψάξεις άλλου. Τι λέτε ρε παίδες? αυτό το ονομάζετε σχέση? συγνώμη αλλά εγώ αυτό το λέω ένα μπουρδ... και μισό. Αν δεν σε καλύπτει κάποιος πιστεύω προσωπικά πως ή μαζεύεις το κουβαδάκι σου και πας σε άλλη παραλία ή κάθεσαι και ανέχεσαι την δεδομένη κατάσταση,ο Άντρας και η Γυναίκα αυτό πρέπει να κάνει. Δεν κάνει οτι τον βολεύει ο καθένας.

Κάποιος άλλος επίσης έγραψε, την ξέρω, με ξέρει αλλά δεν της το λέω γιατί ντρέπομαι. Όχι... μπερδεύεσαι!!! την ξέρεις αλλά δεν σε ξέρει! και στην τελική ντρέπεσαι για τον εαυτό σου?...
    Απλά είμαι της άποψης σου κάνω μου κάνεις όλα καλά! δεν μου κάνεις ή δεν σου κάνω? δυστυχώς... δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Και πάνω από όλα, ας μην μαϊμουδίζουμε, φεύγουμε εξ αρχής, όχι πρώτα να πιαστούμε από το επόμενο κλαδί και μετά να αφήσουμε το προηγούμενο που δεν μας κάνει. 1+1 μας κάνει πάντα 2, ούτε 2 παρά κάνει ούτε 2 και κάτι.

Ελεύθερα όποιος θέλει να λοιδορήσει τις απόψεις μου σαν ακόμα ένας άλλος ηθικολόγος που είμαι...  

3. 4misstres

4misstres New Member

την απαντηση την βρισκεις ανετα μεσα στα μηνυματα

4. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Το εχεις ξαναπει παραπανω και νομιζω οτι η απαντηση σου ειναι η πιο ειλικρινης απο ολους. Οποτε δεν μπορω παρα να την δεχτω και να την σεβαστω!

5. 4misstres

4misstres New Member

ουτοπικο ειναι να ειστε απολυτα ειλικρινεις σε ΟΛΑ και οχι αν καλυπτεσαι....

6. D. Alessandro

D. Alessandro morior invictus

τι εννοείς; δεν σε κατάλαβα... μου το εξηγείς λίγο περισσότερο;

7. 4misstres

4misstres New Member

Οταν ειπα πως ειναι ουτοπια,αναφερομουν σε ΟΛΑ οσα αφορουν μια σχεση και οχι μονο στον τομεα του σεξ.Το να υπαρχει απολυτη ειλικρινια κι απο τους δυο...Το να καλυπτεσαι η να καλυπτεις τον/την συντροφο σου ειναι γενικοτερη εννοια πιστευω.

8. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Ζήσε την σχέση που να εχει πολλά θαυμαστικά, ελάχιστα ερωτηματικά και πιο λίγα αποσιωπητικά.

9. 4misstres

4misstres New Member

μου θυμιζεις τα στιχακια που γραφουν πισω απο τα ημερολογια... 

10. 4misstres

4misstres New Member

Σε ευχαριστω

11. Dapom

Dapom Contributor

Με την πρώτη ξυλίά

12. Dapom

Dapom Contributor

Αγαπητή @elfcat αν δεν είναι κατα συνθήκη ψεμα μπορεί να είναι η μισή αλήθεια ή σιωπή ή δεν ξέρω εγω τι αλλο...αδυνατώ να δεχθώ οτι υπάρχουν άνθρωποι που είναι συνέχεια ειλικρινείς 100% με τον/την σύντροφο τους.

Αλλωστε το ψέμα ή μισή αλήθεια ή η σιωπή δεν χρησιμοποιείται πάντα για "κακό σκοπό" είναι ένας τρόπος διπλωματίας να το πω απλά.