Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παίζουμε... κρυφτό;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Elena_gr, στις 1 Ιουνίου 2015.

1. Το ξέρουν ήδη, απλά σφυρίζουν αδιάφορα

Βάλτες σε ένα ταξί και φέρτες να τις γνωρίσω.

2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

- Ταξί,ταξί!
    - Δεν βολεύει!  

3. Dapom

Dapom Contributor

Αν υπήρχε ειλικρίνια σε οτι εχει να κάνει με το σεξ δεν θα υπήρχαν ταμπου.

Ασε που θα χάναμε την καύλα του "παράνομου".

4. Δεν πειράζει. Μηχανάκι τρικάβαλο  

5. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Έχεις και το φετίχ του παράνομου, να μην το εκμεταλλευτείς;  

6. elfcat

elfcat . Contributor

Μια διευκρινιστική ερώτηση στην 1η παρατήρηση σας. Τί εννοείτε, με τον όρο 'σχέσεις ζωής που έχουν βάθος και οντότητα ξεχωριστή από εκείνη του ζευγαριού;" Δεν το κατάλαβα.
    Και μια σκέψη για την δεύτερη παρατήρησή σας. Είδατε, ότι και εσείς επιλέξατε διαφορετικό ρήμα για τις ειλικρινείς σχέσεις από εκείνο αναφαρικά με τις σχέσεις οι οποίες έχουν μυστικά. Στις μεν πρώτες γράφετε ότι 'βασίζονται' για τις μεν δεύτερες λέτε ότι "επιβιώνουν". Θα έλεγα ότι οι αυτές οι δεύτερες είναι λειτουργικές σχέσεις, οι πρώτες είναι λειτουργικές αλλά έχουν και πιθανότητες να είναι ικανοποιητικές.. Ο καθένας εντέλει θα κάνει την επιλογή του για το τί πιστεύει ότι του αξίζει για τον πεπερασμένο χρόνο του στη γη. Για το δικό μου χρόνο, όποιος και αν είναι αυτός, επέλεξα και καθημερινά ψηφίζω να μην είναι ούτε οι ειλικρινείς, ούτε οι εν συναινέσει σιωπηρές, αλλά οι σχέσεις που βασίζονται στην αλήθεια των μερών και οι οποίες μπορούν να είναι λειτουργικές, ικανοποιητικές και ίσως και ευτυχισμένες.  . Aλλά οι άτιμες θέλουν προσπάθεια.
    Και μην προτρέξετε, όχι ίσως εσείς. Δεν ζω σε κανένα συννεφάκι και λόγω ηλικίας, πιθανόν κάτι θα ξέρω από υποχρεώσεις της ζωης.
    Σε όλα τα υπόλοιπα που γράψατε με βρίσκετε σύμφωνη. Πράγματι, εν τέλει, ο καθείς θα ζήσει σύμφωνα με τις επιλογές του, τις πράξεις και τις παραλείψεις του.   C est la vie.

7. yannouli

yannouli busy mind

Στο παραδειγμα που αναφέρεις...η ευχαριστηση απο humiliation πρακτικές θα προέκυπτε στην πορεία της σχέσης ? Γιατι αν ήταν σεξουαλική αναγκη εξ αρχής και πηγαία σεξουαλικά έκφραση, αναρρωτιέμαι...πως στο καλό θα τα βόλευε ? Vanilla στο σπιτι και να πεφτει παντοφλα , και ο ιδιος εξω απο στο σπιτι, να το παίζει μαστερας στην γκομενα που το θελει στα φανερα ?

8. Dapom

Dapom Contributor

Χαχαχα...το έμπλεξες παρα πολυ το σενάριο εσύ...ενα τυχαίο παράδειγμα έκανα υπεραπλουστευμένο δεν μπήκα τόσο βαθιά

9. Ana Steel

Ana Steel 7.585,145,542...

@peleas ,θα χρειαστούμε δύο αεροπλάνα ή αεροπλάνο και καράβι!

Υπάρχουν σχέσεις που δουλεύουν με ειλικρίνεια και πλήρη γνώση. .Ενημέρωση για όλα και από εκεί και πέρα στην διακριτική ευχέρεια του άλλου να τα αποδεχτεί. Και όταν κάτι
    δεν κρύβεται είναι και ευκολότερο να το αποδεχτείς.
    Ζούμε μακριά αλλά ξέρει τι κάνω και ξέρω τι κάνει. Δεν κρυβόμαστε και λέμε αλήθειες. Τόσο απλά. . .
    Πιο εύκολα σε σκοτώνει αυτό που μπορεί να υποθέτεις πάρα αυτό που γνωρίζεις και ξέρεις την δυναμική που έχει ή δεν έχει ...

10. Θα σε απογοητεύσω: συμφωνώ μαζί σου. Ει μη τι άλλο, ως προς την προσπάθεια  

Ως προς την ξεχωριστή οντότητα της σχέσης, είναι το τελευταίο από τα 5 (ή 6, μου διαφεύγει) στάδια που διανύει η σχέση του ζευγαριού, σύμφωνα με τη συστημική θεωρία. Οι λεπτομέρεις δεν είναι του παρόντος.

Υ.Γ. Μου αρέσεις όταν γίνεσαι διαλλακτική. Το ίδιο και στην αντίθετη περίπτωση  

11. Στα χαρτιά και στις καλές προθέσεις. Ο πανδαμάτωρ χρόνος έχει τον τρόπο του να καταστρέφει με σαδιστική απόλαυση το οικοδόμημα που με τόσο ζήλο χτίσαμε. Ειλικρίνεια, ναι. Αλλά για πόσο... Εν τέλει, ας έχουμε τουλάχιστον την επιλογή του όπλου που θα μας σκοτώσει  

Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να είσαστε η εξαίρεση.
    Οπότε, ξέχνα το καράβι. Θα σας στείλω μιά φεράρι  

Last edited: 3 Ιουνίου 2015
  12. Ana Steel

Ana Steel 7.585,145,542...

Εμείς προτιμήσαμε να μας σκοτώσει η ειλικρίνεια..Κοινή απόφαση και επιλογή. .
    Τα πρέπει και τα μισά δεν είναι του γούστου μας.Δεν έχω πρόβλημα με οποιονδήποτε δεν μπορεί να το κάνει για τους δικούς του λόγους. Κατανοητό απόλυτα.
    Έχω ζήσει το ψέμα και το κρυφτό με προηγούμενες σχέσεις μου και εκτιμώ την αλήθεια τις τωρινής μου.
    Σκέφτομαι μήπως αν είχαν επιλογή, την ήθελαν και αυτοί που ζουν στο σκοτάδι. . .