Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παίζουμε... κρυφτό;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Elena_gr, στις 1 Ιουνίου 2015.

1. astarti

astarti Love beyond Reason

Απο τη μερια σου γιατί να καταστραφεί η οικειοτητα ?επειδή ήσουν ειλικρινής -όπως πρέπει να εισαι??το θέμα είναι η αποδοχή του ή όχι.. Πιστεύω ότι σε κάθε σχεση απαιτείται ειλικρίνεια ως προς τις επιθυμίες των μερών..
    Και οντως, σε μια εξαρχής γνωριμία δυο μελών του χωρου, με αποδοχη του ρολου του καθενός, η οικειοτητα εχει προοπτικές να εξελιχθεί και διαφορετικά..

2. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

''Μια ερωτηση που θεωρω οτι εχει προβληματισει ολους μας!Να το κοινοποιησουμε στους συντροφους μας η οχι?Θα μας καταλαβει η οχι?Θα το δεχτει η θα μας θεωρησει ¨ανωμαλους"?Και αν μας καταλαβει,θα θελει σιγουρα και ο ιδιος τα ιδια με εμας?Κι αν οχι,μετα τι θα γινει,θα το συνεχισουμε απο εκει που το αφησαμε σα να μην συνεβη τιποτα????''

Μήπως τελικά (πέραν από αυτούς που έχουν εκδηλώσει τις επιθυμίες τους και έχουν φάει άκυρο), θεωρούμε εμείς τους εαυτούς μας ''ανώμαλους'' και κρυβόμαστε σε μια σχέση σωστή κατά την κοινωνία αλλά ζούμε μια παράλληλη ζωή έτσι ώστε να καλύψουμε και τις άλλες μας ανάγκες;

3. astarti

Σε καμια περίπτωση δεν θεωρώ τον εαυτό μου ανωμαλο ή κρυβομαι απο καπου..οι επιθυμίες μου αφορούν εμένα και μονον.. Γιατί η σεξουαλική ζωή του καθενός πρέπει να κρίνεται με βαση δηθεν κοινωνικες ηθικες αξιες?δεν έχει να κάνει με αυτό... Μάλλον με τη λιμπιντο καθεαυτή.. Αν δεν ικανοποιεισαι με καποιον τρόπο, θα ικανοποιηθεις με καποιον αλλο..

4. whisperer

whisperer Regular Member

https://www.greekbdsmcommunity.com/threads/Το-συναισθηματικο-δεσιμο-σε-σχεσεις-d-s.46028/

5. esmarol

esmarol Regular Member

Ναι δεκτον!Μπορει στην ουσια να αυτοκρινομαστε..Εμεις οι ιδιοι να βαζουμε φρενο στον εαυτο μας ως ένα σημειο,αλλα δε θεωρω ότι αυτό εχει γινει αναιτια...Ακομα και οσοι δεν εχουν εκδηλωσει τις επιθυμιες τους κατά προσωπο,ωστε να φανε ακυρο,εχουν βρεθει σε συζητήσεις η σε κοινωνικες εκδηλώσεις τελοσπαντων και εχουν φαει ακυρο με μια άλλη εστω εννοια...

6. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Συμφωνώ μαζί σου. Δεν υπάρχει λόγος να κρύβεται κανείς και από πουθενά. Ίσα ίσα είμαι της άποψης ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο χρειάζεται να λέμε και να δείχνουμε ποιοι είμαστε (σε όλους τους τομείς) με τον ένα ή τον άλλον τρόπο καθώς όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι και χρίζουν διαφορετικής μεταχείρισης ο καθένας. Αναρωτιέμαι όμως μήπως μερικοί θεωρούν τον εαυτό τους ανώμαλο με αυτές τους τις επιλογές και φοβούνται να πουν και κατά συνέπεια να ζήσουν τις επιθυμίες τους. Προσωπικά έχω φίλο ο οποίος είναι στον χώρο με ρόλο Κ και είναι σε σχέση με γυναίκα απόλυτα Υ (κατά τα λεγόμενα του) αλλά η Κυρία δεν έχει ιδέα περι τίνος πρόκειται και θεωρεί άρρωστο και ανώμαλο τον χώρο.
    Χρησιμοποιώ ά πληθυντικό για να μην παρεξηγηθεί κανείς.

7. astarti

Για τέτοια άτομα δεν μπορώ να εκφέρω άποψη ?δηλαδή κάνει ο,τι κανει, αλλά οταν της μπαινει η ταμπέλα, αντιδρα?!? 

8. 4misstres

4misstres New Member

Η κρυφη ζωη εχει κι αυτη την γοητεια της...Ειναι αρκετοι/ες που τους αρεσει αυτος ο διαχωρισμος,ο κινδυνος να αποκαλυφθουν...τους εξιταρει.

9. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Δεν ξέρω τι κάνουν στο κρεβάτι τους όμως
    Έτσι ναι το δέχομαι και κυρίως το Σέβομαι!

10. elfcat

elfcat . Contributor

@astarti

Πράγματι, ο γραπτός λόγος είναι λίγο περίεργος. Οταν γράφατε:

εγώ πήγα και σκέφτηκα ότι μιλάτε για ανθρώπους που ΔΕΝ κάνουν σεξ μεταξύ τους, και το ένα μέλος στρέφεται αλλού.

Αφού όμως ξεκαθαρίζετε ότι κάνουν και μεταξύ τους σεξ, αλλά απλώς το ένα μέλος συμπληρώνει και κάποια μεζεδάκια για να καλύψει τα ιδιαίτερα γούστα του, τότε η συζήτηση αφορά την χιλιοκαμωμένη εδώ μέσα και εκεί έξω κουβέντα για τη μονογαμία και την πολυγαμία. Εχουν γραφτεί πολλά ποστ που υπερθεματίζουν ως μέθοδο διαχείρισης την ειλικρίνεια, σταχυολογώ μερικές πρόσφατες σχετικές φράσεις:

Φαντάζομαι λοιπόν ότι με ειλικρίνεια, αφού κάποιος έχει εκφράσει τις επιθυμίες του και δεν έχουν γίνει δεκτές, ενημερώνει το άλλο μέλος ότι θα προχωρήσει στην κάλυψη των επιθυμιών/αναγκών του με άλλα πρόσωπα και δεν κάθεται να λέει "έχω σύσκεψη ως αργά" ή "απόψε θα βγω με τη φίλη μου την Πόπη και θα αργήσω", σωστά;

Πάντως, έχω ακόμη μια θεμελιώδη απορία: πώς αναπτύσσονται αυτές οι μακροχρόνιες σχέσεις ΖΕΥΓΟΥΣ, με τις συντροφικότητες, τα παιδιά, την ψυχική και πνευματική επικοινωνία, αν δεν υπάρχει "ομόνοια" στα γούστα στο σεξ;

Η μήπως υπήρχε κάποτε ομόνοια και στο σεξ, αλλά αυτά τα διαφορετικά γούστα ξεφυτρώσανε μια ωραία πρωία;

11. astarti

Ακριβώς.. Το θέμα είναι αυτό της πολυγαμιας η μονογαμιας..αλλα και ηθικών ή μη αναστολων..αλλά και απλα αναγκης ικανοποιησης καποιων επιθυμιων..
    Η ερωτική σχέση μπορεί να υπάρχει στο ζευγάρι, και να είναι ικανοποιητικη σε γενικές γραμμές.. Απλά καποιο μερος να θέλει κατι παραπάνω που το αλλο δεν επιθυμεί να του δωσει..ο δε χρονος εμφανισης των ιδιαιτερων επιθυμιων του μερους, μπορεί να τοποθετείται ακομη και στην αρχη της σχεσης ή στη μεση της, παιζει καποιο ρολο αυτό ?το ζητούμενο είναι η άρνηση του αλλου μερους να συμμετάσχει..

12. 4misstres

4misstres New Member

Ποσο ερεθιστικο θα ηταν στην διαρκεια να ζεις τις ιδιαιτεροτητες σου με τον/την συζυγο σου;μηπως θα καταντουσε ρουτινα και οχι ενα διαλειμμα σε αυτην;