Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παίζουμε... κρυφτό;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Elena_gr, στις 1 Ιουνίου 2015.

1. Vasilis

Vasilis One in a Million

Δεν μπορώ να με φανταστώ να κρατάω τέτοια στάση απέναντι σε κάποια κοπέλα! Πόσο μάλλον να μου το κάνει κάποια κοπέλα... Ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη είναι μείζων θέματα για τις σημαντικές ανθρώπινες μου σχέσεις. Σεξουαλικές και μή!
    Επίσης δεν βρίσκω λόγο να κρύψω τα γούστα μου. Αν είμαι με κάποια που δεν την ικανοποιεί αυτό που με ικανοποιεί, υποθέτω δεν θα προχωρήσει το πράμα από μόνο του, μέχρι σήμερα έτσι συμβαίνει τουλάχιστον. Εξάλλου οι προτιμήσεις μου δεν αρκούνται μόνο σε σεξουαλικά θέματα. Αυτά έρχονται δευτερεύοντα!!!

2. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Πιστεύω πως θα ήταν ερεθιστικό. Ακόμη και πολυγαμικός να είναι κάποιος μπορεί με τον/την σύντροφό του να παίρνουν μαζί ''μεζέ'' ( ωραία έκφρασή που ανέφερε φίλη πιο πάνω). Απλά όπως είπες μερικούς μπορεί να τους εξιτάρει η διπλή ζωή.

3. astarti

astarti Love beyond Reason

Αν της τα ελεγες και δεν ήθελε να συμμετέχει σε αυτα???αυτό είναι το δύσκολο που αναψε φωτιες εδω..

4. 4misstres

4misstres New Member

Δεν το αποκλειω αυτο που λες.Οταν συμβαινει μαλιστα ειναι και το καλυτερο για ενα ζευγαρι,να ζει τις απολυτες φαντασιωσεις του με αυτον που εμπιστεεται περισσοτερο απο ολους.

Last edited: 2 Ιουνίου 2015
  5. Vasilis

Vasilis One in a Million

Με κυνηγάς σαν την αμαρτία νομίζω,ε;... Χαχαχα  
    Συνήθως ξέρουν εξ αρχής την προσέγγισή μου σε αυτά τα θέματα! Και όποια είναι μαζί μου ξέρει από πολύ νωρίς ότι το παιχνίδι το φτιάχνω εγώ και σαφώς παίζει και αυτή άμεσα ρόλο σε όλο αυτό το "παιχνίδι". Βασιλιάς χωρίς κορόνα δεν γίνεται, γίνεται;  

6. t.n.b.t.

t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

Ομολογώ πως στο συγκεκριμένο νήμα οι απόψεις σας με εκφράζουν απόλυτα, και μιας και ο καθένας λέει την άποψή του, να συμπληρώσω κάπου εδώ ότι για εμένα το bdsm για κάποιους αποτελεί μια βολική δικαιολογία για απιστία. Όταν δε σε καλύπτει μια κατάσταση σεξουαλικά και θέλεις οπωσδήποτε να καλυφθείς, ή φεύγεις ή ενημερώνεις με ειλικρίνεια το σύντροφο ότι δεν υπάρχει κάλυψη αναγκών και προχωράς σε κάτι άλλο παράλληλο εν γνώση του. Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση ρισκάρεις να χάσεις ή την σχέση σου, ή την αποκλειστικότητα που σου δίνει ο άλλος, δεν είναι λίγοι αυτοί που θέλουν να κάνουν τη ζωή τους αλλά ο άλλος να είναι πιστός, στα λόγια είναι όλοι χαλαροί. Απλά σχετικά με τις μακροχρόνιες σχέσεις, μην ξεχνάμε όλα αυτά τα ζευγάρια που παντρεύτηκαν απλά επειδή έφτασε η ηλικία τους να παντρευτούν και συμβιβάστηκαν με τον ακατάλληλο ενδεχομένως άνθρωπο επειδή ήθελαν να κάνουν οικογένεια και παιδιά.. Και μην ξεχνάμε κι αυτές τις ρημάδες τις 50 αποχρώσεις του γκρι, που μπορεί η ουσιαστική τους σχέση με το bdsm να είναι μηδαμινή, αλλά άναψαν φωτιές σε πολλά σπίτια και έβγαλαν πολλά στην επιφάνεια. Όπως και να έχει όμως δε φταίει ο άλλος να τρώει δούλεμα επειδή ανακάλυψε κάποιος τη σεξουαλικότητά του αργά ή επειδή δεν ταιριάζουν πια τα γούστα τους στο σεξ, όταν λες ψέματα στον άνθρωπό σου δεν τον σέβεσαι. Πάντως εμένα άλλη είναι η απορία μου σε καταστάσεις που εμπλέκονται άτομα παντρεμένα/δεσμευμένα με άτομα ελεύθερα του χώρου. Πώς μπορεί να εμπνεύσει σεβασμό και να επιβληθεί ένας άνθρωπος του οποίου η υπόλοιπη ζωή του δε συνάδει με τη σχέση D/s που μπορεί να δημιουργήσει παράλληλα; Είναι Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή 7-9 Κ και τις υπόλοιπες ώρες vanilla; Στέλνει εντολές στην υποτακτική του ενώ ταυτόχρονα του φωνάζει από μέσα η γυναίκα του να κατεβάσει τα πόδια από το τραπεζάκι; Δεν κρύβει μια υποκρισία όλο αυτό;

7. astarti

Δεν κυνηγω κανεναν .. Δηλαδη δεν θα προχωρουσες τη σχέση, θα χωριζες..το ζήτημα είναι αν υπήρχε μια μακροχρονη σχεση..τι θα γίνονταν ?

8. t.n.b.t.

t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

Αν ξέρει κάποιος αυτά που του αρέσουν, γιατί να αφήσει να γίνει μακρόχρονη μια σχέση που δεν υπάρχει αυτό που επιθυμεί στο σεξουαλικό κομμάτι; Ποιος ο λόγος να μην το λήξει νωρίς, που δε θα υπάρχουν αυτά τα βαθιά συναισθήματα και η αγάπη που επικαλείται όποιος απιστεί για να έχει (κατά τη δική μου γνώμη πάντα) τη συνείδησή του ήσυχη;

9. astarti

Υπάρχουν περιπτωσεις που δεν μπορείς να φυγεις ετσι απλα..και δεν μιλω για δημιουργία οικογένειας.. Τοσοι αλλοι λογοι..το 50 sog γιατί το αναφερατε ?ούτε το γνωριζω προσωπικά.. Το σοβαρό θέμα είναι η περιπλοκη ελευθερου και παντρεμενου ατομου..αυτο μπορεί να γίνει νεο thread..

10. astarti

Μιλω για ηδη υπαρχουσα μακροχρονη σχεση..πχ 10 ετων..εκει?τι θα γινόταν ?και μιλάμε για ηδη μεστα συναισθήματα..

11. 4misstres

4misstres New Member

το καλο ειναι να ξεχωριζουμε τι ζηταμε απο μια σχεση για να ειμαστε ευχαριστημενοι.Το οτι δεν μπορουμε να ζησουμε την οποια φαντασιωση εχουμε με τον συντροφο μας,δεν σημαινει πως δεν ειναι σωστη και δεν ειναι ειλικρινα τα αισθηματα που νιωθουμε γι'αυτον/η.Ο καθενας μπορει να εχει ακραιες ιδιαιτεροτητες.Δεν μπορουμε να υποχρεωσουμε να μας ακολουθησει ο συντροφος μας...

12. Vasilis

Vasilis One in a Million

Να είμαι με κάποια ας πούμε 3 χρόνια και να μην ξέρει τις σεξουαλικές προτιμήσεις μου; Από το 3ο ραντεβού τις μαθαίνει...   
    Κάτι τέτοιο μου μοιάζει αδιανόητο!!! Όταν κάνω σεξ μαζί της ας πούμε, τι τεχνικές θα χρησιμοποιώ; Τι ύφος θα έχω; Του κάστωρα;  

Αν πάρουμε τώρα το χειρότερο ενδεχόμενο ότι είναι και καλά σαδίστρια και λόγο συνθηκών αργήσαμε να κάνουμε σεξ και... και... και... και όλα είναι εναντίον μου! Υπό τέτοιες συνθήκες πιστεύω πως, έτσι κι αλλιώς, δεν θα αντέξει το ύφος που έχω σαν άνθρωπος γενικότερα. αλλά έστω ότι η @astarti με καταράστηκε και το άντεξε και αυτό, σίγουρα ο σαδισμός επάνω μου δεν θα συμβεί ποτέ, θα προσπαθώ κι εγώ να είμαι χαλαρός απέναντί της.. Δεν θα τραβήξει από μόνο του!!! Τι θα κάνουμε; Θα παίζουμε χαρτάκια; Δεν βγάζει νόημα... Θα πάρει ο καθένας τον δρόμο του! ( ε, αν μου συμβεί ποτέ θα φας πολύ ξύλο! να το ξέρεις από τώρα...    )

Last edited: 2 Ιουνίου 2015