Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας - 8 Μαρτίου 2018.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Λύσανδρος, στις 8 Μαρτίου 2018.

1. brenda

brenda FU very much

Στο πνεύμα της @open_mind , με ένα touch αμερικανιάς που πέρασε κι απ΄τας Ινδίας... 
    Μία εκπληκτική δουλειά κατά τη γνώμη μου... 

2. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

Αγαπητέ το παραδέχομαι. Ήταν κάτω από τη ζώνη αυτό.

3. Λύσανδρος

Σε εσένα @brenda ειδικά αφιερωμένο

παρόλο που δεν σε γνωρίζω,
    επειδή κάποτε εδώ μέσα σου είπα λόγια σκληρά και άδικα που δεν σου άξιζαν, πάνω στον πυρετό της στιγμής, και το φέρω βαρέως μέσα μου από τότε.

4. tithon

tithon Contributor

εύχομαι σε όλες τις γυναίκες που δεν εχθρεύονται, δεν αντιπαθούν και δεν ζηλεύουν τους άντρες να ζήσουν ευτυχισμένες.
    εύχομαι σε όλους τους άντρες που δεν εχθρεύονται, δεν αντιπαθούν και δεν ζηλεύουν τις γυναίκες να τις χαίρονται.
    εύχομαι στους υπόλοιπους ταχεία ανάρρωση.

5. Λύσανδρος

Σπάνια μέχρι στιγμής έχει τύχει να συμφωνούμε εμείς οι δύο σε κάτι,
    αυτή τη φορά όμως οφείλω να παραδεχτώ ότι οι ευχές σου μου αρέσουν και τις βρίσκω πολύ ωραίες.

6. brenda

brenda FU very much

Oύτε καν το θυμάμαι, ειλικρινά.
    Ευχαριστώ για τα άνθεα.
    Δεν με αγγίζουν τα σκληρά λόγια κανενός, λέω πολύ πιο σκληρά ενίοτε στον εαυτό μου και έχω σκληραγωγηθεί, οπότε να μην το φέρεις βαρέως.
    Είναι σκληρή δουλειά έτσι κι αλλιώς να μάθουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας και με τα φάλτσα του, χωρίς να βαυκαλιζόμαστε, για γυναίκες και άνδρες... 

7. Λύσανδρος

Πες το ψέματα. Ισχύει.

8. *dina*

*dina* Guest

Απλα τα πράγματα.  

9. brenda

brenda FU very much

Πω πωπω, ξαναδιαβάζω τι έγραψα, τρεις εκφράσεις σκληρότητας. Μάλλον πρέπει να μαλακώσω λίγο.
    Ούπς...

10. Λύσανδρος

Δεν πειράζει. Καλά έκανες.

11. brenda

brenda FU very much

12. Λύσανδρος