Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παθήτικη διαθέση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος ant12, στις 11 Νοεμβρίου 2020.

1. ant12

ant12 New Member

Είμαι 55 παντρεμένος με λίγη σεξουαλική ζωη αλλα με ενεργητικά ρὀλο.Τα 5 τελευταία χρόνια νιώθω την επιθυμία να κανω σεξ με ανδρα αλλα με παθητικό ρὀλο. Εχω σταματήσει να κανω σεξ με τη γυναικα μου. Φανταζιωνομαι το ρολο μου και ηδονίζομαι. Δεν εχω προχωρήσει ακόμη .Όλα τα σχολια σεβαστά. Τ ι να κανω?

2. dreams

dreams Regular Member

μα είναι δυνατόν να ρωτάς τι θα κάνεις; ό,τι σου γουστάρει

3. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Εμένα μου γεννήθηκαν δύο απορίες:
    Γιατί στο προφίλ γράφεις ότι είσαι 47 και εδώ δηλώνεις 55;;;
    Γιατί στο προφίλ δηλώνεις top και str8 ενώ γράφεις ότι θες να γίνεις (τουλάχιστον) bottom και (πάλι τουλάχιστον) bisexual;;;

4. gazza

gazza Regular Member

Δηλωσε συμμετοχη στο Greece Next Top Model... 

5. espimain

espimain Contributor

Μάλλον σε λάθος φόρουμ ήρθατε

6. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Αμα φανταζιωνεστε να τον παρετε γιατι δεν τον παιρνεται? Αλλωστε ποτε δεν ειναι αργα ακομα και στα 55!

7. proteus

proteus Ότι έχεις να πεις, κάντο.

Πολύ απλά τα βλέπετε τα πράγματα, για να μην πω ότι κάποιοι έδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο...

Ο άνθρωπος στα 55 του ανακάλυψε μια, λανθάνουσα για χρόνια, προτίμησή του. Θεωρείτε εύκολο να ανατρέψει όλα αυτά που μέχρι σήμερα θεωρούσε δεδομένα;

8. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Απεχει απο 10 εως 14* εκατοστα μεχρι να πραγματοποιησει το ονειρο.

*απειρος και πρωταρης

9. NewKatrin

NewKatrin Very irregular member

Σε πρωτη φαση αλλαξτε στατους και δηλωστε τις προτιμησεις σας, ωστε να σας προσεγγισουν τα αντιστοιχα ατομα

10. mariosxl

mariosxl Beautiful World Premium Member

Πλήρωσε μερικά φράγκα να πας με μια ιερόδουλη (να είναι καλά όλες τους) εξαιρετικής εμφάνισης και πολύ νέας. Ίσως φταίει ο χρόνιος γάμος. Δες εκεί μήπως στανιάρει ο εγκέφαλος. Αν δεν στανιάρει ξαναπήγαινε με την ίδια νέα όμοφη κορασίδα για γλυφοκώλι, δάκτυλο και στραπόν. Μπορεί εκεί να δεις ότι προτιμάς γυναίκες. Αν όχι βρες ένα Μητσάρα με δύο μέτρα εργαλείο να το ζήσεις στο μέγιστο.

Last edited: 12 Νοεμβρίου 2020
  11. Brt

Brt #ολαπολυ

απλά επειδή διαβαζει κόσμος, το ότι θέλει να τον φάει από τον οποιοδήποτε, δεν σημαίνει ότι «δεν στανιάρει», ούτε αν έχεις καιρό να πας με γυναίκα, ονειρεύεσαι να σε πηδάει άντρας.

Καλή τύχη!!! Και καλοφαγωτος.  

12. p0ltergeist

p0ltergeist Regular Member

Πως βγήκε αυτό το συμπέρασμα;

Κατά τα άλλα συμφωνώ