Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παθήτικη διαθέση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος ant12, στις 11 Νοεμβρίου 2020.

1. mariosxl

mariosxl Beautiful World Premium Member

Τελικά, ο δημιουργός του νήματος ας ξεκαθαρίσει τι θέλει και ας το κάνει.

2. mariosxl

Εγώ αυτό το όνειρο ζω, ύψος 1.80 με απίστευτο πρόσωπο και τέλεια μάτια και χαμόγελο. Μάλλον ξύπνιος είμαι, δεν είναι όνειρο. Δεν υπάρχει κάτι υποκειμενικό να αναπτύξουμε. Η ομορφιά είναι αντικειμενική. Αν δε σε καυλώνει, αυτό είναι άλλο θέμα, αλλά δε σου δίνει το δικαίωμα να ισοπεδώνεις την αλήθεια. Μια όμορφη κοπέλα είναι μια όμορφη κοπέλα. Μη λέμε πράγματα μόνο και μόνο για να πούμε κάτι επειδή θέλουμε να βγούμε από την αφάνεια της ζωής μας και να δείξουμε ότι υπάρχουμε. Η βλακεία έχει όριο. Προτείνω στο δημιουργό του νήματος να κάνει επαφή με κάτι ανάλογο.

3. p0ltergeist

p0ltergeist Regular Member

Δεν μπορώ να δω τη φωτογραφία, αλλά να ξέρεις σου ρίχνω σε ύψος :Ρ
    Επίσης επιμένω ότι μία όμορφη κοπέλα δεν κάνει απαραίτητα καλό σεξ.

Καλό θα ήταν όταν ταγκαρεις κάποιον με σκοπό να απαντήσεις μέσω κάποιας εικόνας, να φροντίσεις να μπορεί να τη δει κιόλας

Last edited: 12 Νοεμβρίου 2020
  4. Delilah

Delilah Yes. No.

Ισχύει!

5. afenthsbikys

afenthsbikys αφεντης ντινας απο σημερα

δοκιμασε το να σου φυγει το απωθημενο.με μια φορα δεν θα χαλασεις

6. kinvara

kinvara Δική Του Contributor

Το ότι ζείτε αυτό το όνειρο δεν κάνει την ομορφιά αντικειμενική. Δεν υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια ομορφιάς. Το τι βλέπει κανείς ως όμορφο εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ρεύμα εποχής, μόδα , πρότυπα που πλασάρονται, αισθητική, άποψη, φιλινγκ, προσωπικότητα, καλλιεργεια...
    Αν θέλετε να τη θεωρείτε αντικειμενική γούστο σας και καπέλο σας αλλά μη μας πλασάρετε την άποψή σας ως θέσφατο και απόλυτη αλήθεια που εμείς την ισοπεδώνουμε ενώ το κάνετε εσείς.

Επίσης ακόμη και αντιμενικότητα ομορφιάς να υπήρχε αυτό δεν ανάγεται σε συμπέρασμα καλού σεξ. Αλήθεια το καλό σεξ ειναι κι αυτό αντικειμενικό;  

p.s κάποιοι από μας δεν περιμένουμε το φόρουμ αυτό και κανένα φόρουμ για να βγούμε από την αφάνεια της ζωής μας. Δεν προαπαθούμε καν να "πουλήσουμε" την εικόνα μας γιατί πολύ απλά όσα μας ενδιαφέρουν τα κυνηγάμε στην πραγματική ζωή. Χαλαρώστε λίγο  

7. mariosxl

1,92 είμαι. Δεν έχω κάνει κάποια ρύθμιση να μη βλέπεις φωτογραφίες, μπες από τον υπολογιστή σου.

8. kinvara

kinvara Δική Του Contributor

Κανείς δε μπορεί να τη δει. Κάτι δεν κάνατε καλά!

9. mariosxl

Τι να σου πω, εγώ τη βλέπω. Μπες στο προφίλ μου στα media.

10. p0ltergeist

Εντάξει τότε, δε σου ρίχνω σε ύψος, misleading λόγω του ότι δεν μπορώ να δω τη φωτογραφία, νόμιζα περιέγραφες τον εαυτό σου

11. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Μαλάκα μου, τι συζητάμε;
    Θα τρελαθώ!!

12. p0ltergeist

Και ακόμα είμαστε στην πρώτη εβδομάδα καραντίνας