Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παθήτικη διαθέση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος ant12, στις 11 Νοεμβρίου 2020.

1. blonde mermaid

blonde mermaid Contributor

Φανατική θαυμάστρια δηλώνω!
    Χρόνιααααα τώρα   
    Κακές παρέες βλέπεις!  

2. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

με εξαίρεση τον προηγούμενο διάλογο των γυναικών που η ανάγνωση του μου χάρισε 2 υπέροχους οργασμους , τα υπόλοιπα σχόλια θεωρώ πως ούτε καν πλησιάζουν τους προβληματισμούς που έθεσες και δεν έχουν κατανοήσει ούτε στο ελάχιστο το πως νιώθεις...
    Πώς το ξέρω ? .... σχεδόν τα ίδια έχω και στο δικό μου μυαλό.
    Είμαι 53 και έχω την φαντασίωση ότι βρίσκομαι ανάμεσα σε μια γυναίκα και έναν άντρα, από 20 χρονών. Ρόλος ενεργητικός με την γυναίκα και παθητικός με τον άντρα. Ωστόσο η φαντασίωση αυτή ΠΟΤΕ δεν έγινε πραγματικότητα. Προσπάθησα 3 φορές μετά από διαζύγιο ή τερματισμό μακροχρόνιας σχέσης καθώς ένιωθα ελεύθερος να πειραματιστω. Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η πραγματικότητα δεν είχε καμία σχέση με την φαντασίωση. Η θέα του γυμνού άντρα όχι μόνο δεν με καβλωσε άλλα μου φάνηκε εως και αδιαφορη ή και αστεία ακομη ....
    Νομίζω ότι αυτό που μας καβλωσει είναι μόνο μια ιδέα μέσα στο μυαλό μας που έχει να κάνει με την φαντασίωση της διείσδυσης και την αίσθηση της αμαρτίας.
    Στην δική μου ειδικά την φαντασίωση, τον σημαντικότερο ρόλο τον παίζει η παρουσία μιας γυναίκας, ερωτευμένης μαζί μου, που με διδάσκει να κάνω στοματικό έρωτα σε άντρα και στην συνέχεια τον οδηγεί μέσα μου και με κοιτάζει με αγάπη και τρυφερότητα.....
    πίτσες μπλε δηλαδή.... μονο σε ερωτική ταινία θα μπορούσε να συμβεί...
    Θα σου πω πως το διαχειρίζομαι εγώ..... δεν κάνω απολύτως τίποτα...
    Δεν επιδιώκω τίποτα και αφήνω στην τύχη να συμβεί κάτι από μόνο του. Απλά με το καθημερινό ντουζ , πλένω και τον κωλο μου.
    Πάντως αν ζεις χωρίς έρωτα.... αντιμετώπισε το.. Είναι πολύ μικρή η ζωή φίλε μου για να ζούμε στερημένοι την ηδονή. Άλλο το να απέχω περιμένοντας κάτι καλό και άλλο το χάνω τις μέρες μου μη έχοντας διέξοδο... Το πρόβλημα που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις δεν είναι η φαντασίωση σου αλλά η πραγματικότητα στην οποία έχετε εγκλωβιστεί.

Last edited: 21 Απριλίου 2021