Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παθητικός Υποτακτικος

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος s_aint, στις 7 Απριλίου 2023.

1. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Οκ. Η παθητικότητα σε έχει κουράσει ή το γεγονός ότι δε χτυπιέται/φωνάζει κλπ; Χμ..αν πάρει πρωτοβουλίες όμως θα σε χαλάσει, αχά! Κάνω λάθος;

Έχω μια απορία:
    ..αν θες απαντάς, γενικά είναι παθητικός στο σεξ; Όχι μόνο κατά την διάρκεια χρήσης του strap on, από την άλλη, όταν σε γ@μ@ει , είναι το ίδιο;  

2. Brt

Brt #ολαπολυ

Όχι δεν χαλάω τον κόσμο. Αλλά δίνω μια ανάδραση. Δεν ψάχνει η άλλη τον σφυγμό να δει αν ζω η αν πέθανα  . λοιπόν θα το γράψω: δεν είναι όλα για όλους   

Last edited: 9 Απριλίου 2023
  3. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Να, αυτά τα ξενερωτικά κάνεις  

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

.. πλέον μισώ αυτήν την έκφραση, σόρρυ νοτ σόρρυ.   

5. s_aint

s_aint New Member

Με αντιπροσωπεύει στο απόλυτο.

6. s_aint

s_aint New Member

Λεπτές οι γραμμές να μην χαρακτηριστεί «αστερίας». ξεκινησα να σου εξηγώ και σε δεύτερη ανάγνωση, ο,τι εγραψα δεν είναι καθόλου αντιπροσωπευτικό, όποτε θα σου πω όχι αλλά ναι.

πως για 2 ανθρώπους με την ίδια αισθητική, αυτή η στιγμή ήταν συγκλονιστική, τη συζητουσαμε και το ψάχναμε διεξοδικά. Δεν μπορώ να μεταφέρω όλη την εικόνα, συγγνώμη αν δεν το κατάφερα και πάλι.

Όταν ο σκοπός του ενός τμήματος επηρεάζει τη λειτουργία του άλλου. Πχ hr και λογιστήριο. Χάος. Αυτή είναι η δική μου εικόνα όμως, σε άλλες εταιρείες μπορεί να είναι το μικρό σπίτι στο λιβάδι.

Το πρώτο μπορεί να ισχύει, το δεύτερο αν ίσχυε δεν θα με είχε εμπνεύσει.

Last edited by a moderator: 9 Απριλίου 2023
  7. Brt

Brt #ολαπολυ

“Γιατί αυτοί είστε»  

8. Queen87

Queen87 Contributor

Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω αλλά μερικοί άνδρες που αναζητάνε στραπ ον είναι bi προς gay. Ισως να είστε μια λύση για αυτόν αλλά στην πραγματικότητα να αποζητά κάτι άλλο.
    Πιστεύω θα βρείτε μόνη σας την απάντηση. Π.χ του αρέσει να σας περιποιείται; υπάρχει ας πούμε μια λατρεία ως προς το άτομο σας. Σας δείχνει πόθο; πέραν του σεξ υπάρχει και η καθημερινή επαφή... εκεί τι γίνεται;
    Αν δεν βλέπετε τον εαυτό σας μέσα σε αυτές τις γραμμές τότε παίζει ρόλο η ηλικία... τι έχει περάσει αυτός ο άνθρωπος; τι κουβαλάει; μιλάτε;
    Μέσα από την συζήτηση θα καταλάβετε τι συμβαίνει και γιατί όχι; ρωτήστε ευθέως αλλά να είστε έτοιμη για την απάντηση που θα σας δώσει.

9. s_aint

s_aint New Member

Δεν βλέπω τον εαυτό μου μέσα σε αυτές Τις γραμμές.
    Σας πρακαλω πάρτε τα δεδομένα ως έχουν. Έχω ήδη μιλήσει για μια ποιότητα και μια εξέλιξη και για 8 μήνες.
    Μην κάνετε υποθέσεις γιατί είναι περιττολογίες και αποπροσανατολίζουν την συζήτησης από ένα γόνιμο εν τελει συμπέρασμα που τόσο χρειάζομαι.

Πείτε μου τρόπους προσέγγισης, πείτε μου ερωτήσεις που ξεκουμπωνουν, Πείτε μου τι θα μπορούσα να έχω κάνει, πείτε μου τι θα κανατε εσεις, αλλά παραμείνετε στην εξίσωση και στους συντελεστές που σας έδωσα.

Είναι πολύ σημαντικό για μένα, να μην οδηγήθηκε σε ότι ζούμε, αλλά να ειναι 1000% παρών.

ευχαριστώ πολύ για τη σκέψη σας.

10. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

@s_aint
    Τα βασικά στα είπαν οι προηγούμενοι. Ισως ειναι και τα πιο πιθανά.
    Μια άλλη πιθανή εξήγηση (οχι απαραιτητα η πιθανοτερη) θα μπορούσε να είναι το dissociation (η αποσυνδεση). Εμφανίζεται γενικά με τρεις τρόπους (αποπροσωποιπηση, αποπραγνατοποιηση και αμνησια μετά το γεγονος, dissociative depersonalization, derealization, amnesia) και μπορει να προκληθεί από πολυ αγχος η φοβο, ανασφάλεια, φόβο εγγυτητας η εξάρτησης, ενεργοποίησης παλιού τραύματος κλπ.

Όπως λέει και η πρώτη πηγή συνοπτικα:

Signs that you are dissociating during sex:

• You feel out of your body like you are looking down on yourself

• You forget about the details of what happened

• You feel ‘foggy’

• Not being able to feel sensations

• You are not fully present and your mind goes to another place or goes blank.

• You feel ‘frozen’ like you can’t move/ or you feel disconnected from your movements

• You are not aware of pain, discomfort or sensations in your body

Για να μην κάνω περαιτέρω ανάλυση ρίξε μια ματιά για τα βασικά εδω.και δες αν ταιριάζει στην περιπτωση σου).

https://www.shipspsychology.com.au/blog/dissociation-and-sex

https://www.another-light.com/post/sex-and-dissociation

Γκουγλιασε για περισσότερα αν δεις πιθανή σύνδεση.
    Αλλιως θα εχεις διαγράψει μια πιθανότητα.

Εύχομαι να δεις Ανάσταση σύντομα, ανεξαρτήτως Πάσχα.

11. s_aint

s_aint New Member

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
    Εξαιρετική τοποθέτηση. Βαθιά αντιπροσωπευτικά και με υπόσταση τα όσα αναλύονται στο λινκ.
    Και πάλι ευχαριστώ πολύ.

12. Silvia

Silvia Αυταρχική και Φιλελεύθερη

1) Προκάλεσε περισσότερο πόνο.
    2) Παίξε με την επιθυμία του.
    3) Ξεκίνα βαθύτερες συζητήσεις.
    4) Ξεκαθάρισε τι ρόλους έχετε μεταξύ σας.
    4) Διαπίστωσε αν σε θέλει αρκετά.
    5) Διαπίστωσε αν τον θέλεις αρκετά.
    7) Μην παίρνεις όλη την ευθύνη πάνω σου.
    8) Να θυμάσαι ότι έχεις επιλογές.

Last edited: 10 Απριλίου 2023