Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παθητικός Υποτακτικος

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος s_aint, στις 7 Απριλίου 2023.

1. espimain

espimain Contributor

Athenaeum InterContinental Athens Hotel

2. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει τι σχέση έχετε μεταξύ σας.

Δεν έχει νόημα η ερώτηση πως οι άλλοι D ξεκουμπώνουν τους δικούς τους s, οι συνθήκες και οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι. Από την οπτική του D/s και εφόσον είστε "D" τα κουκιά είναι μετρημένα: Είτε θα πάρετε αυτό που σας ικανοποιεί και θα συνεχίσετε είτε δε θα το πάρετε και θα το σταματήσετε. Το πως, θα πρέπει να το βρείτε η ίδια.

3. Mr__despicable

Mr__despicable Regular Member

Έχετε υπάρξει ποτέ εσείς,στην ίδια κατάσταση, με ερωτικό σας παρτενέρ;

4. s_aint

s_aint New Member

Δεν ξέρω αν μπορώ να το βρω και τον τρόπο αναζήτησης πλέον.
    Δεν ξέρω τις λέξεις να σου περιγράψω το ποσό πολύ προσπαθώ, είναι αυτό που λένε «δεν κάνω ευχες, κάνω προσπάθειες». Και επειδή προσπαθώ τόσο δεν θελω να κάνω πίσω. Αυτος ο άνθρωπος είναι όλα όσα θαυμάζω και όλα όσα μισώ.

5. espimain

espimain Contributor

Μοιάζει να είναι αυτός ο Κυρίαρχος και να σας βάζει να του κάνετε τα κέφια.
    Μια χαρά σας εκπαιδεύει.

Last edited: 11 Απριλίου 2023
  6. slave32

slave32 Contributor

Ποια D; η πρωην s?

7. s_aint

s_aint New Member

Μπορεί. Αλλά δεν ισχύει. Εχετε ισως Άλλη αφετηρία σκέψης, άλλες εικόνες. Σε κάθε περίπτωση ήταν εύστοχη η παρατήρηση. Μπορεί και εγώ με τα δεδομένα που παρουσίασα να έβγαζα ένα τέτοιο συμπέρασμα
    (αν ισχυε κάτι αλλο, θα ήταν χαρα μου να μοιραστώ το κάτι αλλο).

Τα όρια μου ξεπεράστηκαν με το κλείδωμα του. Έκανα τρομακτικές σκέψεις. Ευτυχώς καθοδηγήθηκα με έναν εξαιρετικό τρόπο στη βιβλιογραφία που με αφορα.

Ευχαριστώ για τη σκέψη και το χρόνο σας.