Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παιδικά τραύματα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος vussinada, στις 30 Σεπτεμβρίου 2016.

1. vussinada

vussinada ελεγχόμενη Contributor

Εδώ μπορείτε να πείτε οτιδήποτε περάσατε ως μικρά παιδιά και σας τραυμάτισε ή σας έκανε να αισθανθείτε άσχημα,και αν αυτό σας επηρέασε στη μετέπειτα πορεία σας και κατά πόσο.

2. dimi-meow

dimi-meow New Member

Τα χρόνια πριν την εφηβεία όχι και τόσο, τα χρόνια κατά την εφηβεία, πολύ. Ακόμα με τρώνε μέχρι και σήμερα, αλλά εντάξει αν προσπαθείς σε αφήνουν, άμα δεν προσπαθείς σε πνίγουν.

3. vussinada

Η εφηβεία ειναι δυσκολη σαν εποχη κι ηλικια,εχει πολλα....τα παιδικα χρονια ειναι πιο ανεμελα αν και κατηγορουνται για τραυματα.
    Ισως τα τραυματα αυτα αρχιζουν και εμφανιζονται στην εφηβεια.Παιδι δε προλαβαινεις να τα ζησεις...να τα δεις...ειναι η στιγμη που καλλιεργουνται μεσα σου...

4. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Η αδερφή μου κοιμόταν αγκαλιά με ένα πλαστικό φίδι. Τα κρεβάτια μας ήταν δίπλα, το βράδυ της έπεσε στο ενδιάμεσο κενό απο τα κρεβάτια. Σηκώθηκα να πιω νερό στα τυφλά σκοτάδια, το πάτησα και τυλίχθηκε στο πόδι μου. Σοκ. Παίζει μέχρι να ξημερώσει να ειχα μείνει ακίνητη με το ποδαράκι τεντωμένο και μούσκεμα στο κλάμα (βουβό) και στον ιδρώτα.

Κλασσικά η αδερφή μου γέλαγε. Εμένα μου έμεινε, και κολιέ ή σχοινί να μου πετάξεις απότομα και να είναι σκοτεινά και μόνο η ιδέα οτι είναι φίδι θα με κάνει να μείνω.

5. libra

libra Regular Member

Μακαρι να ημουν παλι παιδι. Αυτο ειναι το ενα κ μοναδικο τραυμα μου κ ποναει απ οταν καταλαβα πως μεγαλωσα.
    Απο προχθες δλδ

6. vussinada

@kinsha no onna εδω που τα λέμε σ' οποιον και να πεταξεις κατι μες στο κατασκοταδο εκει που δε το περιμενει,θα τρομαξει... 

7. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Οκ οκ δεκτό, απλά επειδή γενικά δεν φοβάμαι και αυτό το φοβάμαι τόσο και κάνω σαν ηλίθια για εμένα είναι σημαντικό. Δεν θα φοβηθώ άλλα πράγματα και με ενοχλεί να φοβάμαι ένα αλυσιδάκι πχ που ξέρω οτι είναι αλυσιδάκι. Αυτό.

8. vussinada

Παντως με τη περιγραφη της αντιδρασης της αδερφης σου τοτε,μ εκανε να πω ολες οι αδερφες τελικα το ιδιο λειτουργουν 
    Τουλαχιστον εσενα η δικια σου δε το προκαλεσε,η δικια μου το επιδίωκε!και το επιδιωκει ακομη....δε ξεχνιουνται τα χουγια.

9. dimi-meow

dimi-meow New Member

Τραύμα της παιδικής μου ηλικίας είναι όλη η παιδική μου ηλικία...

10. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

Όταν είχε βγεί το the ring το ορίτζιναλ το γιαπωνέζικο τα αδέρφια μου έρχονταν το βράδυ μπουσουλώντας αργά (μιμούνταν την κίνηση ρου κοριτσιού) προς το κρεβάτι μου και το ταρακουνούσαν....μιλάμε για πολύ χέσιμο .....εντάξει δεν με επηρέασε πολύ απλά άμα κάνω κοριτσάκι δεν θα έχει ποτέ μακρια ίσια μαλλιά και δεν θα κυκλοφορεί το βράδυ με λευκό νυχτικάκι....  

11. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

εχω τραυμα ...

12. 21 κατασκηνωτικες μερες σε ηλικια 6 ετων. Μεσα σε μια σκηνη με παιδακια 8-9 ετων. Ενας αιωνας και μια μερα. Μου γ@μησε τα πεταλα & μου διαμορφωσε χαρακτηρα. Οχι απαραιτητα προς το κακο. Εγινα ο ρομπεν των δασων στο δημοτικο. Ο καθε καημενος με αγαπουσε γιατι τον βοηθουσα να τα βγαλει περα με τους μπουληδες. Τα κοριτσακια μαγαπουσαν και οι μπουληδες με βλεπαν και αλλαζαν πεζοδρομιο. Ωραιες εποχες.