Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παινέματα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος bumblebee, στις 23 Ιανουαρίου 2015.

1. bumblebee

bumblebee Contributor

Απευθύνομαι σε Κυρίαρχους. Αν και o γενικός κανόνας είναι ότι δεν πρέπει να ευλογάμε και πολύ τα υ, ίδιως δημόσια, διότι παίρνουν αέρα       .... και η δουλειά μας συνήθως είναι να είμαστε ανικανοποίητοι και να ζητάμε και άλλα .... δεν μπορεί, θα υπάρχουν στιγμές που το υ σας συγκλόνισε με κάποια πράξη συγκλονιστικής ανιδιοτελούς προσφοράς.

Οποιος θυμάται κάτι πολύ δυνατό , να το γράψει αμέσως  

* Από την συζήτηση ας εξαιρέσουμε την βαθιά πίπα και τα σχετικά με τα οικονομικά  
    (λολ)

Last edited: 23 Ιανουαρίου 2015
  2. Strong_Weakness

Strong_Weakness smile....it can kill your enemy

εμενα παντως με επαινουσε για την αντοχη μου και ας ειμαι εντελως αρχαρια και για την ομορφια μου....και μου αρεσε,με εκανε να θελω να γινομαι καλυτερη και στα δυο.

3. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Άριστη και άψογη ως υποτακτική/μαζοχίστρια/αντικείμενο/φίλη , στις ερωτικές/εξευτελιστικές/ μεθόδους Ταπείνωσης κατοικίδιο-υπάκουη- και το απόλυτο όργανο κάθε εκτόνωσης/αντοχές.

4. Wolverine

Wolverine Wolvie

Το γεγονός ότι ήτανε άρρωστη με υψηλό πυρετό και δίχως να το απαιτήσω (και ενώ της είχα πει να είναι ξαπλωμένη, ζεστά, με τα ροφήματά της), ήρθε στο σπίτι μου, απλά για να με δει. Όταν της είπα ότι θα μπορούσα να έρθω εγώ στο δικό της μιας και ήτανε σε αυτήν την κατάσταση, η απάντησή της ήτανε πως ήθελε να ζορίσει τον εαυτό της, διότι το άξιζα μιας και της είχα φερθεί σαν gentleman και ότι πέραν από την υποτακτική της φύση, είχα σεβαστεί την προσωπικότητά της.

Δεν την έχω ξεχάσει ποτέ...