Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παντρεμένος άντρας ...ψάχνει ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 8 Σεπτεμβρίου 2006.

1. Uranoos

Uranoos Regular Member

Την γνώμη μου την έθεσα στις πρώτες σελίδες του thread... και συμφωνεί απόλυτα μ'αυτή την τόσο καλογραμμένη απάντηση

2. anasia

anasia Contributor

Απάντηση: Παντρεμένος άντρας ...ψάχνει ...

Αγαπημένε μου …. ξενιτεμένε Dream !

Τώρα που ανάρρωσε ο υπολογιστής μου ,
    θα ήθελα να σου πω , γράφοντας ,
    πως ο κάθε άνθρωπος ζώντας …’’ κάπως ‘’,
    κάτι έχει σαν … απωθημένο … θα πω , και αυτό βγάζει .
    Εγώ λογικό το βρίσκω πάντως !
    Το κακό σε αυτά τα φόρουμ και αντίστοιχα στα ποστ που ανεβαίνουν
    είναι πως οι άνθρωποι , όπως θέλουν η τους εξυπηρετεί
    βλέπουν αυτό που γράφεις και απαντούν .
    Αυτό είναι το άσχημο της ιστορίας εν μέρη .
    Το καλό όμως είναι πως …
    καταλαβαίνει κάποιος πολλά διαβάζοντας τα … εσώψυχα όπως λες και εσύ ,
    και έτσι , χαχαχα , κανονίζει και την πορεία του !

Όσο για το υπόλοιπο κείμενο σου …
    Τι να απαντήσω σε κάποιον που καταλαβαίνει ( Thanks God ! ) τα απλά ?
    H αντίληψη , δεν έχει να κάνει και με την γνώση … κάπου ?
    και οι διαφορές αν υπάρχουν με την … αυτογνωσία και την συνείδηση ?
    Θα με ρωτήσεις εύλογα και θα έχεις δίκιο …
    ‘’ πόσοι μπορούν να ξέρουν πραγματικά
    γιατί πράττουν όσα πράττουν και πάνω από όλα γιατί ‘’ ,
    και εκεί εγώ ,
    απλά θα σου πω ,
    πως γι αυτό και ………
    τελικά προσπερνώ τα πάντα ,
    … ‘’ με ελαφρά ‘’ ….,
    γιατί δεν αξίζει να κάνω κάτι άλλο !

καταλαβαίνεις ……..

3. konman

konman Regular Member

Είκοσι χρόνια παντρεμένος… Σαν να λέμε είκοσι χρόνια φούρναρης.
    Θα μου επιτρέψετε λοιπόν να τοποθετηθώ…
    Δύο φορές άλλωστε μάζεψα τα μπογαλάκια μου και διάβηκα την πόρτα του σπιτιού όχι γιατί τότε είχα σχέση αλλά γιατί ήμουν εγκεφαλικά αλλού…
    Χάλασα όπως κάποιοι λένε την βόλεψή μου. Πλήγωσα και αυτήν και τα παιδιά…
    Και πληγώθηκα μέσα από από τις πληγές που εγώ προξένησα.
    Δεν είναι τίποτα εύκολο.
    Αλήθεια αυτό πιστεύεις αγαπητή anasia{L G} πως οι εξωσυζυγικές σχέσεις είναι ευχάριστες και ανάλαφρες; Πως είναι απλά πηδήματα;
    Πολύ απλοϊκή προσέγγιση. Ακόμη και αυτοί- που κατά τρόπο χείριστο- κοκορεύονται στις αντροπαρέες τους για τις κατακτήσεις τους μόνο σχέσεις πηδήματος δεν έχουν. Λένε ψέματα
    Εκτός αν και είναι «χασάπηδες», που απλά βλέπουν τον άλλον σαν ένα κομμάτι κρέας.
    Αυτοί όμως, οι «χασάπηδες» άλλο πρόβλημα έχουν.

Ξυπνάς- λές -ένα πρωί και ανακαλύπτεις ότι η γυναίκα σου δεν σε καλύπτει.
    Δεν είναι απόλυτο αυτό. Εγώ θα έλεγα ότι μάλλον … κάποιο βράδυ δεν κοιμήθηκες γιατί κάπου κάποιος αφησε ένα κενό μια τρύπα. Και η φύση τα κενά τα συμπληρώνει. Και εκεί αρχίζουν τα δύσκολα. Γιατί η άλλη, αυτή που το βράδυ κοιμόταν στο σπίτι, που την αγαπάς, που σε ικανοποιεί, που είναι πραγματικά σε όλες τις εκφράσεις αυτό που μάλλον λέτε εδώ υποτακτική δεν είναι ένα κομμάτι κρέας. Όπως δεν είναι και η άλλη ..Αυτή που δέχτηκε να σε μοιραστεί που ξέρει ότι είσαι παντρεμένος, που ξέρει ότι στο τέλος θα είναι η χαμένη…

Αυτά σαν αρχή…Θα μας δοθεί φαντάζομαι η ευκαιρία να τα πούμε ξανά κάπου εδώ μέσα. Άλλωστε ζωή είναι οι εμπειρίες

4. anasia

anasia Contributor

konman

θα σου απαντήσω πως αυτό που πραγματικά πιστεύω ,
    είναι πως υπάρχουν άνθρωποι και ‘’ άνθρωποι ‘’ .
    τα τελευταία χρόνια οι άνθρωποι δυστυχώς …. λιγοστεύουν !

καλως ηρθες στα μερη μας !

5. crystal angel

crystal angel Contributor

Απάντηση: Re: Παντρεμένος άντρας ...ψάχνει ...

Βεβαίως και μπορεί μια χαρά γιατί όχι;
    Αν η γυναίκα του αυτό το αποδέχεται δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα
    Ίσα ίσα θα έλεγα πως ζούνε και χαίρονται αυτό που έχουν χωρίς να κρύβονται και χωρίς ένοχες .
    Είναι βέβαια δύσκολο να μπορέσουν 3 άτομα να συνυπάρξουν ειρηνικά σε μια τέτοια σχέση αλλά την βρίσκω ιδιαίτερα ενδιαφέρον .

6. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

10 λόγοι για να προτιμήσετε έναν παντρεμένο

1 . εχεμύθεια (ναι ναι μπορούμε να είμαστε όταν μας συμφέρει)
    2 . ποιότητα στο σεξ ( πρέπει να δώσεις κάτι παραπάνω από τους ελεύθερους για να είσαι
    στο παιχνίδι)
    3 . το πλεονέκτημα ενός ελεύθερου να τον έχεις σε ένα σου τηλεφώνημα , σημαίνει ότι το
    ίδιο θα θέλει και αυτός , σκέψου το .
    4 . τουλάχιστο μια γυναίκα πείρε το ρίσκο έκανε το πείραμα και τον έχει εγκρίνει .
    5 . είναι πολύ καλός (εξασκημένος) ακροατής της γυναικείας χαοτικής αερολογίας .
    6 . έχει μάθει να μην έρχεται ποτέ σπίτι με άδεια χέρια (στην γυναίκα του τα ψώνια στην
    φίλη του το δωράκι η τουλάχιστο το ποτό που θα πιείτε).
    7 . ξέρει καλά να καλμάρει νεύρα , να παρηγορεί στεναχώριες , να λύνει υπαρξιακούς
    προβληματισμούς (αλλιώς θα είχε μείνει άυπνος σε όλη του τη ζωή) .
    8 . αν σε βρει στο κρεβάτι με άλλον/άλλη το πρώτο που θα σκεφτεί είναι η παρτουζα και όχι
    η υστερία .
    9 . θα προσπαθήσει να σε αποκαταστήσει (παντρέψει)και θα είναι και κουμπάρος....
    10.τα περισσότερα βράδια θα έχεις όλο το κρεβάτι δικό σου και οι λίγες φορές που θα το
    μοιράζεσαι θα αξίζουν για χίλιες

Κανόνες και κώδικας δεοντολογίας για την συζυγική απιστία

1 . δεν κάνουμε τίποτα και ποτέ , σε βάρος της σεξουαλικής σχέσης που έχουμε με το
    έτερον ήμισυ (απαράβατος) .
    2 . πλησιάζουμε τον τρίτο πάντα με υπευθυνότητα προς όλες τις κατευθύνσεις εξηγώντας
    σαφέστατα ότι είμαστε πάρα πολύ παντρεμένοι αφήνοντας τον να κρίνει εκείνος αν θα
    συνεχίσει η όχι .
    3 . δεν ξεχνάμε ποτέ ότι αναζητούμε μια στιγμή απόλαυσης και όχι τον μεγάλο έρωτα ,
    αυτόν το ζήσαμε με τον άνθρωπο μας και του χρωστάμε να μείνει έτσι , αν πάλι δεν τον
    έχουμε ζήσει ούτε με τον ανθρωπό μας - αυτόν που επιλέξαμε να παντρευτούμε , τότε
    μπορούμε να επιλέξουμε μια ανατολίκη θρησκεία η οποία υπόσχεται περισσότερες ζωές .
    4 . ενεργούμε με σύνεση και δεν οδηγούμαστε στην κατάχρηση επειδή απλά μας δίνονται οι
    ευκαιρίες .
    5 . ότι δεν γνωρίζεις είναι βέβαιο ότι δεν θα σε ενοχλήσει / πληγώσει (απαράβατος) .
    6 . οι πράξεις μας και τα λεγόμενα μας δεξιά και αριστερά δεν πρέπει ποτέ να μας φέρουν
    στην θέση να εμφανιζόμαστε εμείς ή το έτερον ήμισυ ως ηλίθιοι (απαράβατος)
    7) (ισχύει μόνο για άντρες) γυναίκα ικανοποιημένη στο κρεβάτι και στην ζωή = γυναίκα
    που συγχωρεί , γυναίκα ανικανοποίητη έστω και σε ένα από τα δυο = φυλάξου από τις
    χαμηλές πόρτες έστω και αν είσαι άγγελος .....

.........
    οσο για τα τελευταια σχολια , για να το πιασουμε και σε επιπεδο σχετικο με το φορουμ .. (tender_lilly τρεχα .. θα κανω δηλωσεις ..  ) ενα εχω να πω : οταν καποιος αρεσκεται ή εξαγοραζει (δεν ξερω τι) με την υποταγη και τον πονο , θεωρω οτι προφανως εχει επεκτεινει και καποια ορια ... και αυτες ακριβως τις επεκτασεις φοβαμαι , αν ξαφνικα εκεινος χασει το συνολο ή μερος του συνολου των οσων περνει απο τον συντροφο του .... δεν μπορω να φανταστω ποιες θα ειναι οι αντιδρασεις του .. αν και ανοιξα ολοκληρο νημα γι αυτο , ουδεις θεωρω πως ειπε ολη την αληθεια .... Με αλλα λογια και αυτο ειναι μονο μια προσωπικη μου εκτιμηση χωρις καποια σχετικη γνωση .. νομιζω οτι ο απιστος ανδρας Κυριαρχος εχει πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να βρεθει το πρωι με λιγοτερα μελη του σωματος του απο οποιονδηποτε αλλον απιστο ανδρα ...

7. Ηλίας

Ηλίας Guest

Re: Απάντηση: Παντρεμένος άντρας ...ψάχνει ...

Αληθινός ! Καλώς ήρθες στην παρέα μας ...

8. Princess_of_Pain

Princess_of_Pain Regular Member

Ότι αξίζει πονάει........

ότι πονάει έχει ενδιαφέρον......

όταν όμως το ενδιαφέρον γίνεται κουραστικό........

παίρνεις το κουβαδάκι σου και πας σε άλλη παραλία να παίξεις  

9. LilithOnTop

LilithOnTop Regular Member

anasia

εχεις τοοοσο δικιο!

οπως εχουν και παρα πολλοι αλλοι , οι οποιοι κατεθεσαν την αποψη τους
    ολοι ειχαν δικιο, απο την δικη τους οπτικη γωνια!

να πω κι εγω απ τη δικη μου πλευρα, πως θεωρω απαραιτητη την ειλικρινεια σε ενα ζευγαρι,
    θεωρω απαραδεκτο να μην ξερει ο συντροφος μας τα γουστα μας, τα βιτσια μας και το πως πινουμε τον καφε μας! (με λιγη ζαχαρη παρακαλω!)
    ασχετα αν συμφωνει με τις ιδιαιτεροτητες μας , τουλαχιστον να τις ξερει!

ομως! εδω ερχεται ενα μεγαλο ΟΜΩΣ :

το τερατακι της καθημερινοτητας ισοπεδωνει τα παντα ! (πληροφοριακα σας λεω οτι με τον αντρα μου γνωριστηκαμε απο το alt.com, και περασα παραδεισενιες μερες,μηνες,χρονια!)

ο καιρος περναει, οι καταστασεις φθειρονται και ερχεται καποια στιγμη που κανεις την επιλογη σου, οπως σοφα ειπε και ο isnogood

επιλεγεις λοιπον την συντροφικοτητα, την κοινη πορεια ζωης και το ριχνεις στην αγραναπαυση!

προσωπικα εχω γινει μια "θεωρητικη" του D/s πλεον!

και,αχ, ζηλευω τα ελευθερα παιδια!!! να περνατε καλα, ε! ριχτε κανα super session και για εμας!

καλημερα

Λιλ

υ.γ ΣΟφη ελληνικη παροιμια¨: Η λυκαινα κι αν εγερασε, κι αλλαξε το μαλλι της , ουτε την γνωσιν αλλαξε , ουτε την κεφαλη τhς!!"

10. Iagos

Iagos Contributor

Το θεμα ισως δεν ειναι που βρισκεται κανεις αλλα πως πρεπει να παρει την αποφαση να φυγει με προορισμο αυτο που πραγματικα θελει.......εκει αρχιζουν τα δυσκολα...

11. anasia

anasia Contributor

Φυσικά είναι αυτό το θέμα Iagos ,
    και επειδή αυτό είναι το δύσκολο , γι αυτό και η πλειονότητα δεν μπαίνει καν στο κόπο ….
    να πάρει την απόφαση να φύγει για να ζήσει αυτό που πραγματικά θέλει αλλά το ζει παράλληλα .

οπότε τέλος καλό όλα καλά , και ο σκύλος και η πίττα ακόμα καλύτερα ….

Υ.Γ

Thanks που ξεθαψες το θεματακι μου !

12. anasia

anasia Contributor

Φυσικά είναι αυτό το θέμα Iagos ,
    και επειδή αυτό είναι το δύσκολο , γι αυτό και η πλειονότητα δεν μπαίνει καν στο κόπο ….
    να πάρει την απόφαση να φύγει για να ζήσει αυτό που πραγματικά θέλει αλλά το ζει παράλληλα .

οπότε τέλος καλό όλα καλά , και ο σκύλος και η πίττα ακόμα καλύτερα ….

Υ.Γ

Thanks που ξεθαψες το θεματακι μου !