Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παράκληση σκλάβου για release;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 10 Αυγούστου 2009.

  1. resilience

    resilience Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Παράκληση σκλάβου για release;

    Λες? Αυτο θα ητο ακρως... κοπρολαγνικο. Δεν ειμαι τοσο προοδευτικος, ασε που μολις παρφουμαριστικα, σας υποσχομαι να σας αξιοποιησω ως μουσα στο μελλον.

    Οριστε, ειδατε πως τα καταφερατε? Γιναμε και θεαμα. Παιρνω την πετσετα μου και φευγω.
     
  2. sapfw

    sapfw λιβελούλα Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Παράκληση σκλάβου για release;

    μα μου αρέσει το public  
     
  3. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Παράκληση σκλάβου για release;

    Εεεεπ στάσου που πας, ζήτησες release από την sapfw για να φύγεις;... 
     
  4. sapfw

    sapfw λιβελούλα Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Παράκληση σκλάβου για release;

    μπράβο Perri... μαθαίνεις  
     
  5. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Παράκληση σκλάβου για release;


    Αφού ξέρω/ουμε σαπφώ μου ότι είσαι σκλάβα που δεν χαρίζεται... έπρεπε λοιπόν να ενημερώσω τον resilience για να γλιτώσει το μαστίγωμα από εσένα...  
     
    Last edited: 14 Αυγούστου 2009
  6. konnos66

    konnos66 New Member

  7. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Παράκληση σκλάβου για release;

    ριλίς και παπαρίς ζητάει επειδή και για τον Έτερο μετράει η σχέση αυτή, επειδή είναι ευγενικό κορίτσι, επειδή κάτι μπορεί να έχει αντιληφθεί λάθος και επειδή δεν ντρέπεται γι αυτό που κάνει και έχει το θάρρος της γνώμης της.
    Τον πάτησε τον όρκο της, είναι αλήθεια. Θα νιώθει φτυσμένη για πολύ πολύ καιρό μετά. Όμως, έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει για την ίδια. Καμιά φορά δεν μπορούν να γίνονται όλα έτσι ώστε όλοι να είναι ευχαριστημένοι και το γράμμα του BDSMικού νόμου χωρίς ψυχή τι αξία έχει;

    Κάτι έχει ραγίσει σοβαρότατα και θέλει να φύγει. Πρέπει να περιμένει να την πετάξει όξω ο Έτερος; Λογικά, αν και οι δύο είναι ευτυχείς δεν θα της ερχόταν να ζητήσει release της σκλάβας, έτσι δεν είναι;

    Μήπως φώναζε επί μήνες ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά και κανείς δεν της έδινε σημασία γιατί Κάποιος είχε καβαλήσει το καλάμι της φαντασίωσής Του; Λέω εγώ τώρα.

    Μήπως, ανεπαισθήτως είχε οδηγηθεί σε κάτι βαλτοτόπια στη μέση του πουθενά που δεν γινόταν να περάσουν ως σκλαβοπαράδεισος όσο και να το πάλευε - στα λόγια - ο έτερος;

    Μήπως, αν κάποια πάτησε, είναι η αλήθεια, τον όρκο της, κάποιος Άλλος είχε πρωτύτερα τσαλαπατήσει την ευθύνη Του; Λέω εγώ τώρα.
    Δεν συνηθίζω να κάνω βαρύγδουπες δηλώσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πάτησα τον όρκο μου, τον πάτησα.

    Ποτέ δεν έδωσα τόσο πολύ carte blanche του τύπου "όπως επιθυμείς και για όσο εσύ επιθυμείς" ούτε το θεωρώ ιδιαίτερα σκλαβένιο αυτό ή μάλλον δεν το θεωρώ αποτελεσματική σκλαβοσύνη. Μπαίνω σε μια κατάσταση που κατ' αρχήν και σε γενικές γραμμές μου αρέσει και την βρίσκω σωστή και αποδεκτή. Ακόμα, όταν μιλάμε για σκλάβα το "για όσο εσύ επιθυμείς" είναι λίγο ζαβολιά, όχι;
    Ήμουν τόσο σκατά δική σου όσο με άφηνες, ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο. Προσεχώς, σε άλλο νήμα η εξήγηση του βαρέως τούτου λόγου...  
    Από αυτά δεν καταλαβαίνω γρι. Όμως, δεν έχω την αξίωση να μου εξηγήσει κανείς, μετά από δύο και βάλε χρόνια που το πήρα απόφαση ότι όντως, τον όρκο τον πατώ και είναι δικό μου θέμα πώς θα διαχειριστώ το γεγονός.
     
  8. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Παράκληση σκλάβου για release;

    Να ρωτήσω κάτι:
    Τι διαφορά έχει το «ζητώ release» από το λέω στον αφέντη/ντρα «χωρίζουμε»;
    Νομίζετε πως αν θέλει να φύγει κάποιος και ο άλλος του αρνηθεί θα παραμείνει στη σχέση;

    Το έχετε δει ποτέ να συμβαίνει στις bdsm σχέσεις;
     
  9. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Παράκληση σκλάβου για release;

    Έχω χωρίσει και με έχουν αφήσει με χίλιους τρόπους στη ζωή μου.

    Άλλοι με έβρισαν φεύγοντας, άλλοι δεν κοιταξαν ποτέ πίσω, άλλοι κοίταξαν για να νιώσουν ανώτεροι (αλλά δεν τους βγήκε) άλλοι πήραν να ρωτήσουν αν είμαι καλά, άλλοι έκαναν τα έκτροπα πριν χωρίσουμε με την σιγουριά ότι είμαι δεδομένη ή προσπαθώντας να με διώξουν αντί να πουν απλά "φεύγω", άλλοι έφυγαν νύχτα κ.ο.κ

    Ο πλεον αξιοπρεπής τρόπος που έχω δει και οποίος εκφράζει σεβασμό σε ο,τι ζήσαμε, - και απέναντι στο πρόσωπό μου και στο άλλο μέλος - είναι το να ζητήσει ή να δώσει κάποιος release.
     
  10. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Παράκληση σκλάβου για release;

    Ευχαριστώ για την παράθεση των εμπειριών σου Uther.
    Απ’ ότι κατάλαβα από τα γραφόμενά σου, το “release” είναι θέμα «bdsm ευγένειας». Συμφωνώ.

    Από την άλλη, είναι υπερβολικό να ζητείται ελευθέρωση - αποδέσμευση όταν το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο. Είναι μάλιστα ακόμη ένα στοιχείο το οποίο αποδεικνύει πως δεν κυριολεκτούμε με τους bdsm όρους.
     
    Last edited: 14 Οκτωβρίου 2011
  11. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Παράκληση σκλάβου για release;

    ...επειδή είναι ευγενικό κορίτσι "Εξηγει τους λογους της αρσης της συναινεσης και αναχωρει" όπως προείπα (στην πρό μνημονίου εποχή , που πας και τα βρίσκεις βρε τυμβωρύχε...  ) και δεν φεύγει νύχτα η κάνοντας σαματά όπως λέει και η Uther.
    Δεν ζητάει ριλίς διότι οταν αιτείται κάτι απο την προισταμένη αρχή α) δεν είναι σίγουρο οτι το αίτημα θα εγκριθεί ,β) δεν θεωρεί (πλέον) τον Κ προισταμένη αρχή.
    Αν τέλος , κάτι μπορεί να έχει αντιληφθεί λάθος , πρίν αποφασίσει να αποχωρήσει από τη σχέση το ψάχνει,πολύ απλά,εφ' όσον δεν ντρέπεται γι αυτό που κάνει και έχει το θάρρος της γνώμης της. 

    Αν πάλι, το “release” είναι θέμα «bdsm ευγένειας». όπως λέει κι ο Elysium δλδ το αίτημα δεν είναι αίτημα αλλά συγκεκαλυμμένη αναγγελία ειλημμένης απόφασης, ο.κ ,ας πάει και το παλιάμπελο!  
     
  12. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Παράκληση σκλάβου για release;

    Το αίτημα για release προϋποθέτει μια συμφωνία ανάμεσα στα δύο μέρη. Όπως είναι η αίτηση διαζυγίου για ένα βανίλλα ζευγάρι που παντρεύτηκε.
    Μια σκλάβα που εκπαιδεύτηκε και έζησε με Κάποιο, νιώθει την ανάγκη να ζητήσει αποδέσμευση γιατί η σχέση μέσα στην οποία βρισκόταν είναι και λειτουργεί βάση διαφορετικών κανόνων από τις βανίλλα.
    Κάποιος μου Είπε παλιά πως οι πραγματικές και δη εκπαιδευμένες σκλάβες που έχουν φτάσει στο επίπεδο να νιώθουν ιδιοκτησία δεν μπορούν να μείνουν μόνες, χωρίς έστω κάποιο Κ-Προστάτη μέχρι να βρεθεί Καινούριος υποψήφιος Ιδιοκτήτης να τις αναλάβει και τον είχα αμφισβητήσει.
    Τώρα για να είμαι ειλικρινής κατανοώ τι Εννοούσε.

    Ένα άλλο σχετικό νήμα βρίσκεται εδώ: https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/4930-release.html