Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παράκληση σκλάβου για release;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 10 Αυγούστου 2009.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Παράκληση σκλάβου για release;

    Ρεπ φίλτατε, τα είπες τόσο απλά αλλά και τόσο κατανοητά! Εύγε!
     
  2. SadisticUsage

    SadisticUsage Regular Member

    Απάντηση: Παράκληση σκλάβου για release;


    Αν του έχει ακόμα σεβασμό και πραγματικά δεν τον θεωρεί %#&%^*&$ τότε μήπως δεν θα ζητούσε ακόμα release;

    Γιατί θα χρειάζεται αρκετή αυτογνωσία για να ξέρει πότε να φύγει μια υ και αυτό σε μια άπειρη υ δεν είναι απαραίτητο υπαρκτό, όταν ο έμπειρος κ μπορεί να την παίζει.
     
  3. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Παράκληση σκλάβου για release;

    Γιατί δεν θα μπορούσε να τον σεβεται μεν αλλά να μην ταιριάζει σ αυτήν π.χ. η σκλαβιά?
    Ή να μην αντέχει τον πόνο που εκείνος να επιθυμεί να προσφέρει, ή κάποιες άλλες πρακτικές?

    Ή ακόμα να μην ταιριάζουν ως ιδιοσυγκρασίες, χαρακτήρες, αρχές ή αξίες κ.ο.κ?

    Ή να της είναι για τους όποιους άλλους λόγους, αδύνατο να παραμείνει σκλάβα του?

    Οι άπειρες γυναίκες ως σκλάβες, δεν σημαίνει απαραίτητα άπειρες γυναίκες γενικότερα, ούτε γυναίκες με έλλειψη γενικότερης αυτογνωσίας.
    Αν βρέθηκε ειδικα σ αυτό το χώρο (όχι όπως κάνουν πολλοί επειδή είδαν φως και μπήκαν)επειδή κατέληξε πως αυτό της χρειάζεται, ακόμα κι αν δεν γνωρίζει τα περι βδσμ και τις ανάγκες της μέσα σ αυτό, ήδη μιλάμε για μια αρκετά αναπτυγμένη αυτογνωσία, πάντα βέβαια στα μέτρα των δυνατοτήτων του καθενός.

    Γνωρίζω Αξιόλογους Κυρίους, τους οποιους και εκτιμώ και σέβομαι αλλά δεν θα μπορούσα να είμαι σκλάβα τους.
    Αν αυτό δεν το ήξερα άμεσα όμως και μου χρειαζόταν χρόνος να το ανακαλύψω, θα συμπεριφερόμουν ως κακιασμένη κακομαθημένη γκόμενα όταν θα ήθελα να φύγω ή θα μιλούσα με τον σεβασμό που τους αξίζει, ζητώντας αποδέσμευση?

    Αλίμονο αν η κάθε σκλάβα ταίριαζε με τον κάθε Αφέντη...μόνο και μόνο επειδή εκείνη είναι σκλάβα κι Εκείνος Αφέντης...
    Μακάρι να ήταν έτσι!
     
  4. SadisticUsage

    SadisticUsage Regular Member

    Απάντηση: Παράκληση σκλάβου για release;

    Συμφωνώ μαζί σου αλλά κάποιες φορές μία νέα στον χώρο απλά δεν μπορεί να το αντιληφθεί; Και μην ξεχνάμε πως μια νεαρή κοπέλα δεν έχει εμπειρίες σαν γυναίκα.
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Παράκληση σκλάβου για release;

    MasterPerris, αν μιλάς για σκλάβα - σκλάβα δεν φαντάζεσαι πόσο λάθος έχεις. Αλλά σε καταλαβαίνω. Δεν είσαι ο μόνος άλλωστε.
    Οι συνειρμοί του καθενός ελεύθεροι, αγαπητέ, πλην δεν χαρακτηρίζουν τους γράφοντες αλλά τους αναγνώστες...  

    Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω αν η διαφορά είναι ουσιώδης. Την μια φορά που το έκανα πάντως, πολύ μετά από τούτο το νήμα, έτσι το διέπραξα και χάρηκα πολύ που δεν λειτουργούσα υπό το κράτος του πανικού την ώρα που πατούσα τον όρκο μου ...
    Θα ζητούσε, πιστεύω. Είναι υπέροχο πράγμα ο σεβασμός σε μια σχέση D/s αλλά δεν αρκεί.

    Ποτέ δεν μπόρεσα να κρίνω τους Κυρίους μου. Υπερβολή, αλλά δεν μπορώ, ούτε κατά τη διάρκεια ούτε μετά τη σχέση. Μπορώ όμως να ξέρω τι είναι καλό για μένα και τι όχι, αυτό δεν έχει να κάνει με τον σεβασμό, με την εμπιστοσύνη ίσως.
    Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό, μου έχει τύχει και το γνωρίζω καλότατα.

    @ lara{E-p],

    δεν είναι τόσο δύσκολο να μην υπάρχει επικοινωνία σε μια πολύ δομημένη σχέση. Σκέψου μια σχέση όπου καθημερινά και χωρίς την παραμικρή εξαίρεση η σκλάβα προσφέρει υπηρεσίες, τελειώνει στις δέκα και μισή το βράδυ, χαλαρώνει λίγο ως τις έντεκα - εντεκάμιση, εκείνη την ώρα γράφει την αναφορά της, είναι υποχρεωμένη να ξυπνήσει στις έξι το πρωί, δεν της επιτρέπεται η χρήση επίπλων και φοράει γόβες στιλέττο δεκάποντες, δηλαδή την αναφορά την γράφει όρθια με τις γόβες, για να πάει δε να κοιμηθεί στο πάτωμα της κάμαράς της θα μπουσουλίσει ως εκεί. Η σκλάβα μπορεί να είναι ευτυχής, μπορεί και να μην είναι, το βέβαιο είναι ότι έχει focus και ότι τρώει καλά. Περιθώριο επικοινωνίας βλέπεις να έχει;
     
  6. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    O σκλάβος που αποχωρεί μόνος του δεν υπήρξε ποτέ σκλάβος της/του. Δεν το ένοιωσε αυτό το συναίσθημα με το συγκεκριμένο άτομο, αυτό το συναίσθημα που όπως σωστά είπαν κάποιοι είναι συναίσθημα που σε πολύ μεγάλο βαθμό έχει εξάρτηση (κατά τη γνώμη μου πάντα έχει εξάρτηση και πάντα η εξάρτηση είναι ψυχολογική, όχι σεξουαλική). Μπορεί να αγάπησε ειλικρινά, να σεβάστηκε, να ερωτεύτηκε ακόμα, αλλά ούτε αυτό αρκεί για να γίνεις σκλάβος. Σκλάβος γίνεσαι όταν διακρίνεις την μεγάλη επιθυμία της άλλης πλευράς για κατοχή. Αν ο σκλάβος αποχωρήσει μόνος του, θα επιστρέψει σχετικά σύντομα. Αλλιώς δεν ένοιωσε ποτέ σκλάβος του συγκεκριμένου ατόμου. Μπορεί να ένοιωσε φίλος, εραστής ή υποτακτικός ή λίγο απ'ολα, πάντως όχι σκλάβος. Στις περιπτώσεις που έχεις γίνει σκλάβος κάποιου, σου είναι πρώτον εξαιρετικά δύσκολο να φύγεις, δεύτερον ακόμα κι αν φύγεις, επιστρέφεις πάντα εκεί, έστω νοητά, λόγω του ότι αναπτύχθηκαν πολύ υψηλά ή βαθειά συναισθήματα + εξάρτηση, μέχρι να "αντικατασταθεί" η Κυρία από κάποια άλλη εξίσου ισχυρή στη συνείδησή σου ή κάποια με ακόμα μεγαλύτερη επιρροή επάνω σου που θα "σβήσει" τα μαθήματα της προηγούμενης και θα σε επαναπρογραμματίσει σύμφωνα με τα δικά της θέλω. Αφού λοιπόν ο υποτακτικός (όσο είναι χωρίς σχέση για μένα είναι υποτακτικός και μόνο κατ'ευφημισμόν χρησιμοποιεί το σκλάβος για να δηλώσει πρόθεση) δεν ένοιωσε πανίσχυρη επιρροή επάνω του, κατά συνέπεια δεν υποδουλώθηκε, ποιός ο λόγος να κάνει παράκληση για release, πόσο μάλλον ο άλλος να αρνηθεί ; Πού βρισκόμαστε ; στο υπουργικό συμβούλιο που πρέπει να υποβάλλεις τυπικά την παραίτησή σου και αν ο πρωθυπουργός τη δεχθεί ;
     
  7. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Παράκληση σκλάβου για release;

    Διότι η επιρροή τον πρόδωσε, αγαπητέ, μπορεί να υπάρχει αυτός ο λόγος.

    Και επειδή είναι σκλάβος και όχι τυχαία περαστικός αναζητώντας βιώματα, ασφαλώς, μη θεωρώντας ότι είναι δικαίωμά του να αποφασίσει ή να έχει αυτό που κρίνει σωστό αυτοδίκαια, παρακαλάει.
     
  8. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Παράκληση σκλάβου για release;

    Θα ορκιζόμουν πως είχα απαντήσει, αλλά ήταν το διάστημα που είχα πρόβλημα σύνδεσης στο φόρουμ και μάλλον θα χάθηκε.

    Σου έγραφα πως όχι δεν βλεπω περιθώριο επικοινωνίας και πως προσωπικά να μου λείπει τέτοιου είδους φόκους.  
     
  9. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur


    Αυτό μου φαίνεται πολύ περίεργο και αντιφατικό. Είναι σαν να λέμε ότι ο σκλάβος παίρνει ένα σκληρό ναρκωτικό που τον καταστρέφει και κάποια στιγμή το καταλαβαίνει και αρχίζει να ικετεύει τον owner να τον απεξαρτήσει. Από την άλλη το να αρνείται o owner την απελευθέρωση του σκλάβου, ενώ ο σκλάβος το θέλει τόσο, δείχνει ότι μάλλον και ο owner δεν είναι τόσο αξιοπρεπής ούτε τόσο δυνατός όσο νομίζει ο σκλάβος. Δείχνει ότι ο owner είναι άτομο αδύναμο. Ποιός από τους δυο έχει γίνει τελικά σκλάβος δεν ξέρω.