Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παράπλευρη συζήτηση στο Reminiscences of a Sinner : "CoveOps"

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Gloriana Majestica, στις 5 Ιουλίου 2017.

  1. Gloriana Majestica

    Gloriana Majestica Notorious

    -Εκτός έδρας έπαιζα ;

    Φαντάσου, δεν πήρα είδηση ...  
     
  2. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Τελείως όμως...αλλά ευτυχώς σ ' αυτό το πρωτάθλημα δεν έχει απαγορευτεί η μετακίνηση των οπαδών σου! 
     
  3. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Δεν ήταν πρόθεση μου να βάλω τα μούτρα μου ίσα με τα δικά σου, ειλικρινά. Μία Γκλοριάνα έχει το φόρουμ, είμαι σίγουρος ότι δεν είμαι εγώ αυτή.

    Δεν ήταν ανάγκη να μου "στειρώσεις" την Olexandra, επαγγελματίας ήταν, άνθρωπος του καθήκοντος, δεν έκανε τα γούστα της, έπρεπε να αντεπεξέλθει σε αυτό που ανέλαβε no matter the means, έπρεπε να βοηθήσει την φίλη της, για αυτό δεν είναι οι φίλοι ?

    Δεν είπε κανείς ότι ο φωτογράφος δεν θα μπορούσε να είναι όλα αυτά, ίσως να ήταν καλύτερα να είναι έτσι, ίσως κάποια στιγμή καταλάβεις ότι η καύλα στον λογοτεχνικό σαδισμό δεν είναι να ταλαιπωρείς τον μαζοχιστή αλλά το όμορφο και αθώο, όχι το κακό αλλά το υποκινούμενο από αγνά κίνητρα, αυτό που δε φταίει να τραβήξει το λούκι, το πραγματικό θύμα της υπόθεσης.


    Πες μου ένα καλύτερο κίνητρο για να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την Καδιανή και να βγάλει τα απωθημένα της.


    Ειδικά επειδή με συμπαθείς περίμενα ένα σαφώς πιο ευρηματικό ξέσπασμα, είναι κάπως απογοητευτική η πρόθεση σου να επιτεθείς στο άβαταρ μου. Εντάξει σε καταλαβαίνω, περνάς έντονες μέρες στο φόρουμ δύσκολο να συγκεντρωθείς και να αποδώσεις αυτό που κανείς θα περίμενε. Υπόσχομαι να σε εκνευρίσω πολύ περισσότερο την επόμενη φορά προσδοκώντας σε περισσότερη τέχνη.


    Χλωμό.
    Δεν νομίζω ότι θα ξαναεπιτρέψει κάτι τέτοιο για καιρό. Αυτό που είδες στην φωτογραφία ήταν μια άγρια εισαγωγή, είμαι σίγουρος ότι ακόμη αναρωτιέται γιατί δέχθηκε να υποβάλει τον εαυτό της σε κάτι τέτοιο.
    Χαζές υποτακτικές, θα υπομένουν τα πάνδεινα, θα ξεπεράσουν μακράν τα όρια τους στιγμιαία απλά και μόνο για να δημιουργήσουν μία στιγμιαία πλαστή εικόνα σε ένα σαδιστή λες και εκείνος δεν ξέρει τι γίνεται.


    Δεν θα ήθελα να τρέφεις αυταπάτες.
    Ήταν να μη σου φορτωθώ, από την στιγμή που αυτό έγινε θα πρέπει να με λοβοτομίσεις και πάλι δεν θα μπορούσα να σε διαβεβαιώσω για απόλυτη επιτυχία όσο αφορά το επιθυμητό αποτέλεσμα.
     
  4. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

    Κατά καιρούς τα ματάκια μου διαβάζουν διάφορα. Από μικροδιαφωνίες, που ωστόσο (υπο)δηλώνουν έναν υγιή, αν μη τι άλλο τρόπο σκέψης, όταν εκφράζονται κόσμια και καλοπροαίρετα, μέχρι συγκρούσεις χαρακωμάτων και μαλλιοτραβήγματα απείρου κά(λ)λου(ς).

    Θεωρώ ότι σε ένα φόρουμ, ειδικού ενδιαφέροντος μάλιστα, είναι καλό να αποφεύγουμε τέτοιες δυσάρεστες στιγμές, αφού ο πραγματικός σκοπός είναι σαφέστατα διαφορετικός.

    Θα μου πείτε τώρα "μα καλά, και το κάθε φόρουμ μικρογραφία της κοινωνίας δεν αποτελεί"; Δεν θα αντιλέξω στο ελάχιστο. Όμως προσωπικά τέτοια περιστατικά με στενοχωρούν. Εύχομαι να είναι παροδικά και μεμονωμένα λοιπόν.

    Στην τελική βέβαια δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους και δεν το θέλουμε κιόλας αυτό. Όμως ας μη " χαλάμε" και τις καρδιές μας  

    Καλό καλοκαίρι να έχουμε...καυτό, δροσερό, ανέμελο, "πικάντικο". Ο καθένας όπως το ποθεί και ανάλογα πόσο καλό ή κακό παιδάκι θέλει να είναι  

     
  5. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Τι μου λες? έχει πραγματικό σκοπό αυτό το φόρουμ ?
    Ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός αυτού του φόρουμ ?
     
  6. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Ναι ρε, να τα ''έχει καλά με όλους'' .  
     
  7. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

    Όσους ρωτήσουμε, τόσες γνώμες θα πάρουμε. Επομένως κάποιο ρόλο επιτελεί κι αυτό.
     
  8. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Τότε πάσο.
    Δεν μπορώ να πω τίποτε, άλλωστε τα έχει καλά με όλους όπως φαίνεται.
     
  9. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Επιτελεί τον ρόλο κάθε μέλος να νομίζει ότι ο σκοπός του φόρουμ είναι αυτό που εκείνο νομίζει ότι είναι σκοπός του φόρουμ.
    Το φόρουμ έχει γνώμη για τον εαυτό του ή για διπλωματικούς λόγους αποφεύγει να κάνει τέτοιες σκέψεις, πιστεύεις ?
     
  10. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor


    Το φόρουμ σαν φόρουμ μπορεί να πιστεύει τα δικά του. Συχνά ίδια με τα δικά μας αλλά πολλές φορές και διαφορετικά. Η εμείς διαφορετικά από αυτό, αν προτιμάς.

    Συμφωνώ ότι ο καθένας βλέπει από τη σκοπιά του κάποιο σκοπό. Σημασία έχει να είμαστε ικανοποιημένοι με ό,τι κάνουμε ή έστω να συμβιβαζόμαστε στα όρια του δικού μας μέτρου.

    Ελπίζω να μην βγαίνουμε από το θέμα του νήματος. Αν ξέφυγα λιγάκι, ζητώ συγγνώμη.
     
  11. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Ουδόλως θα διαφωνήσω, το κακό είναι όμως ότι κάθε φορά που πάμε να ικανοποιηθούμε έρχεται ο Ηλίας και μας χαλάει την φάση.
    Κακό παιντί Ηλία.

    Το θέμα του νήματος είναι παράπλευρο, δύσκολα θα βγεις εκτός σε νήμα παράπλευρο.
    Όταν συζητάς σε νήμα μη παράπλευρο είναι σαν συζητάς στην βουλή για νομοσχέδιο, πρέπει να παρουσιάσεις κάτι και να ακούσεις γνώμες με την σειρά επικεντρωμένες σε αυτό. Όχι ότι δεν θα ξεφύγει η συζήτηση όταν ακούς παράλογα πράγματα σχετικά με το νομοσχέδιο ή το νομοσχέδιο το ίδιο.
    Όταν συζητάς σε νήμα παράπλευρο είναι σαν συζητάς στο καφενείο για το νομοσχέδιο που συζητιέται στην βουλή, επιτρέπονται μεγάλες αποκλίσεις, δεν έχεις τον πρόεδρο της βουλής στο κεφάλι σου. Οπότε μην ανησυχείς.
    Κανονικά θα έπρεπε να ανοίγεται ένα νήμα παράπλευρης συζήτησης σχεδόν για κάθε κανονική συζήτηση.
    Θα τους έσωζε από πολλά.
     
  12. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Αν θελήσεις ποτέ να παίξουμε, πολύ ευχαρίστως να το κάνουμε σε κάποιο prive σαδομαζοχιστικό όργιο.
    Αυτό με συγκινεί μόνο και για αυτό βρίσκομαι μόνο σε αυτό το φόρουμ.

    Αν η συγκίνηση που αναζητάς είναι τα flames, έχω μεγαλώσει πια, αλλά και όταν ήμουν μικρότερος, προτιμούσα το τάβλι. Έχω παίξει τάβλι με την σύντροφο μου και όταν έχασε μου πέταξε το τάβλι, σημαδεύοντας το κεφάλι μου. Εκεί να δεις φωτιά, τα άλλα τα βρίσκω φλογίτσες, τις περισσότερες φορές του στυλ Κύριε Κύριε Κύριε αυτό το παιδί με ενόχλησε.