Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παραβίαση ή υπέρβαση ορίων στο bdsm;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Trust, στις 18 Σεπτεμβρίου 2022.

  1. Trust

    Trust New Member

    Από τις όποιες εμπειρίες μου, στις vanilla
    σχέσεις υπάρχει ή πρέπει να υπάρχει προσυνενοηση όταν επισημοποιουνται.
    Κοινωνικές, οικογενειακές συναναστροφές, σεξουαλικές προσδοκίες,
    θρησκεία, ανατροφή παιδιών. Στο bdsm
    Υπάρχει συμβόλαιο αφού περιλαμβάνει σωματική καί κυρίως συναισθηματική βία.
    Επειδή είναι δυναμική η σχέση τα στάδια δεν είναι δεδομένα, εξελίσσεται ο, η sub
    προσαρμόζει την καθοδήγηση ο D.
    Ο στόχος είναι να αφαιρεθούν τα πεπλα
    που κρύβουν τους μυχιους ποθους του sub που το λογικό και εξουσία κρατουν στο σκοτάδι. Οι αρχαίοι Έλληνες ευφυεστεροι
    είχαν ταν Διονυσιακά μυστήρια. Μου ήρθε στο μυαλό ένα ώριμο ζευγάρι με κοινωνικό status εισήλθε στο χώρο του bdsm μετά από 20 χρόνια γάμου. Έφτασε στο whoring . Ο συζυγος αφέντης έβρισκε
    από ειδικό site άντρες γιά τη συζυγο slave. Δεν εξαναγκάστηκε, αποκαλύφθηκε και ο Κύριος το απολάμβανε. Ειναι γνωστή η φράση άλλαξα must move on. Στο bdsm η αλλαγή επιδιώκεται.
     
  2. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    @Trust μια συμβουλή: το κείμενο είναι πιο ευανάγνωστο με σωστή χρήση newlines (όχι newline στη μέση της πρότασης) και παραγράφων.

    Πχ

    Από τις όποιες εμπειρίες μου, στις vanilla σχέσεις υπάρχει ή πρέπει να υπάρχει προσυνενοηση όταν επισημοποιουνται. Κοινωνικές, οικογενειακές συναναστροφές, σεξουαλικές προσδοκίες, θρησκεία, ανατροφή παιδιών.

    Στο bdsm υπάρχει συμβόλαιο αφού περιλαμβάνει σωματική καί κυρίως συναισθηματική βία. Επειδή είναι δυναμική η σχέση τα στάδια δεν είναι δεδομένα, εξελίσσεται ο, η sub προσαρμόζει την καθοδήγηση ο D. Ο στόχος είναι να αφαιρεθούν τα πεπλα που κρύβουν τους μυχιους ποθους του sub που το λογικό και εξουσία κρατουν στο σκοτάδι.

    Οι αρχαίοι Έλληνες ευφυεστεροι είχαν ταν Διονυσιακά μυστήρια.

    Μου ήρθε στο μυαλό ένα ώριμο ζευγάρι με κοινωνικό status εισήλθε στο χώρο του bdsm μετά από 20 χρόνια γάμου. Έφτασε στο whoring . Ο συζυγος αφέντης έβρισκε από ειδικό site άντρες γιά τη συζυγο slave. Δεν εξαναγκάστηκε, αποκαλύφθηκε και ο Κύριος το απολάμβανε. Ειναι γνωστή η φράση άλλαξα must move on. Στο bdsm η αλλαγή επιδιώκεται.
     
  3. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Κάποτε σε αυτό το φόρουμ έγραφα σύνθετες προτάσεις. Τώρα νομίζω ήρθε η ώρα να δεχθώ τα ίσα! Διότι την παρακάτω πρόταση την διάβαζα και την ξαναδιάβαζα μέχρι να καταλάβω 

    Ό,τι είναι strict εκ των πραγμάτων πρέπει να παίζει σε περιορισμένο, ελεγχόμενο περιβάλλον για να αποφύγει την επιδραστική εξελικτική πίεση του βίου που τρέχει. Ελεγχόμενο περιβάλλον με ελεγχόμενα ερεθίσματα. Επιλογές...

    Καμμία αντίρρηση. Εφ' όσον (σε όποιο πρακτικό και όποιο θεωρητικό επίπεδο) ξεκαθαρίζονται α. ο ισχυρότερος παίκτης και β. η αποδοχή υπαγορευμένων κανόνων, τότε το πρωτόκολλο εκπορεύεται/παράγεται. Δε γεννά το πρωτόκολλο το πλαίσιο. Αυτό προκύπτει ad hoc. Το πρωτόκολλο είναι ο καταστατικός χάρτης εξειδίκευσής του και απαρίθμησης των μέσων για την εμπέδωσή του. Τα δε μέσα είναι το λειτουργικό περιεχόμενο.

    Όσο για το συστηματικο προμοτάρισμα, πρόσθεσα το επίθετο αυτό για να προσδώσω μία συστηματοποιημένη/συνειδητή επιδίωξη που εκτελείται μεθοδικά.


    Λοιπόν, ή έκανες εν τέλει τις πιο kinky διακοπές ever, ή είσαι ο πιο under cover bdsmer ever!  
     
  4. iDontKnow

    iDontKnow Regular Member

    Αν κατάλαβα καλά αυτά που γράφεις, αυτό που λέμε γενικά στο πλαίσιο του BDSM συμβόλαιο δεν είναι παρά κάτι συμβολικό, και χωρίς να είμαι δικηγόρος, δεν αναγνωρίζεται νομικά. Επιπλέον, το συμβόλαιο δεν κάνει το BDSM, το BDSM μπορεί (όχι απαραίτητα) να συνοδεύεται από συμβόλαιο, πάντα όμως με συμβολικό χαρακτήρα. Για μένα αυτό ισχύει γενικά για οποιοδήποτε BDSM συμβολισμό, ή όπως λέει ο λαός, τα ράσα δεν κάνουν τον παπά.

    Εκτός κι αν με το "συμβόλαιο" εννοείς κάτι άλλο, στην οποία περίπτωση θα ήθελα να το εξηγήσεις.

    Επίσης δεν έχω καταλάβει πώς συνδέονται το συμβόλαιο με τη σωματική και συναισθηματική βία, γιατί το ότι τα αναφέρεις μαζί με παραπέμπει στο ότι εννοείς/πιστεύεις/ισχυρίζεσαι ότι το συμβόλαιο παρέχει νομική κάλυψη.

    Τι εννοείς με τον όρο "δυναμική" σε σχέση με το BDSM? Όπως το βλέπω εγώ όλες οι σχέσεις είναι λιγότερο ή περισσότερο δυναμικές.
     
  5. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Εντελώς μεταξύ μας, μην φύγει παραέξω, έκανα kinky διακοπές ως under cover bdsmer.
     
  6. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Το πρωτόκολλο είναι ο κώδικας applied. Ίσως και κάπως ακραίο/εκκεντρικό κάποιες φορές ώστε να βοηθά στην εμπέδωση του κώδικα, θα έλεγα εγώ.
    Υ.Γ. Τι εννοείς "κάποτε" για τις σύνθετες φράσεις; Αυτές είναι οι απλές δηλαδή;  
     
  7. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Το πρωτόκολλο είναι τρόπον τινά το συνταγματικό κείμενο (καταστατικός χάρτης). Κατόπιν χρειάζεται η έκδοση των εξειδικευτικων νόμων. Η καθημερινότητα πιέζει προς την τροποποίηση λεπτομερειών και αναδιαμόρφωση επιμέρους συνθηκών.

    Καθώς όμως κάθε ζεύγος ανθρώπων (ή περισσότεροι) διαμορφώνουν τη δική τους δυναμική στη σχέση, θα είμαι ανοιχτός στο ενδεχόμενο το πρωτόκολλο να είναι και κώδικας applied κατευθείαν. Τελώ εν καλοπροαίρετη δυσπιστία οσον αφορά σχέσεις που καλύπτουν περισσότερες εκφάνσεις και πτυχές της ζωής των εμπλεκομένων, σε κάθε περίπτωση όμως παραμένω ανοιχτός.

    Άντε καλέ που είναι σύνθετη αυτή!

     
  8. Dracon

    Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

    Η σύνταξη θέλει λίγη δουλειά, φίλτατε.