Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παρακαλώντας...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 22 Σεπτεμβρίου 2005.

1. Brigitte

Brigitte Premium Member Contributor

Λόγω χαρακτήρα, μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να παρακαλέσω για κάτι.. οπότε με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη το παρακάτω:

2. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna Captain's property Contributor

@Brigitte τι νήμα ανέσυρες 

3. Master Electro-pain

Master Electro-pain Staff Member

@margarita_nikolayevna γράφουμε και κάτι στο νήμα. Άντε!
    Όχι μόνο μπράβο και ζήτω...   

4. kinvara

kinvara Δική Του Contributor

Αν πω ότι μου αρέσει θα είναι ψέματα. Ωστόσο ανήκει και αυτό στο πλαίσιο των όσων μπορεί να θέλει, τον ικανοποιούν, τον γεμίζουν, τον ηρεμούν. Υπό αυτό το πρίσμα βλέπω και αυτό το θέλω του με εσωτερικό χαμόγελο αλλά και μικρά εσωτερικά κομπιάσματα.

5. rea..

rea.. Contributor

Θυμήθηκα ένα κείμενο που είχα γράψει όταν πρωτοσυνάντησα το "παρακαλώ" ..
    Και ένα παλιό μέλος συνοψίζει όμορφα και εύστοχα όλο αυτό το σεντονάκι:
    To this day παραμένω αμετάκλητος παρακαλάκιας. 
    Είχα και έχω άλλα σκαλώματα, αλλά με την αξία του "παρακαλώ" τα πάω καλά, το νιώθω το καταλαβαίνω και το απολαμβάνω.

6. margarita_nikolayevna

Μα σε αυτή τη φάση είμαι: ψάχνω να βρω Ποιον θα κάνω delegate να γράψει    

7. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Αν το κάνεις παρακαλώντας είσαι και στο πνεύμα του νήματος!

8. margarita_nikolayevna

Τό ξέρω. Τό δοκίμασα. Δέν ὠφελεῖ.

Ἄφησέ με νἄρθω μαζί Σου.

Ομοιόσταση. Αναπόδραστη λειτουργία κάθε οργανισμού.

Αδράνεια. Κάτι λένε όσοι ξέρουν από θετικές επιστήμες για τη σχέση της ποσότητας (μάζα θαρρώ την ονομάζουν) με τη δύναμη αυτή…

Νομίζω ότι οι άνθρωποι που έχουν βάθος, αναπόφευκτα κάποιες φορές όταν κοιτούν μέσα, τρομάζουν…

Το ανέσπερο βάθος και ύψος.

Όσον με αφορά, πήγα και στα δυο. Σε βάθη που δεν υποψιαζόμουν ποτέ. Σε ύψη που δεν διανοήθηκα ποτέ ότι μπορεί να υπάρχουν.

Και μετά… Και όμως… σου προτείνεται ένας κόσμος ή μια εικόνα του κόσμου που είναι… Ποια ομοιόσταση; Ποια αδράνεια; Ποιος φόβος;

Όχι, δηλαδή, ότι πέφτεις αμαχητί. Αν δεν είναι και του στυλ σου δηλαδή (τρομάρα μου). Ξέρετε, κι όταν έχεις επιχειρήματα, πολλά επιχειρήματα. Πάντα. Και γνώμη. Α, βέβαια, όταν έχεις και γνώμη.

Αλλά… σου προτάθηκε ένας κόσμος ή μια εικόνα του κόσμου που είναι…

Και τότε…

Τό ξέρω. Τό δοκίμασα. Δέν ὠφελεῖ.

Ἄφησέ με νἄρθω μαζί Σου.

Όλος ο βίος, η ύπαρξη… Μια ατέρμονη και παρατεταμένη ικεσία. Για έναν κόσμο που δεν διανοήθηκες ποτέ ότι μπορεί να υπάρξει. Για συν – ύπαρξη στον κόσμο αυτό. Για παρουσία. Για την παραχώρηση ενός δικαιώματος στη μέθεξη…

Ζωῆς και θαύματος χορηγός…

Τό ξέρω…

Ἄφησέ με νἄρθω μαζί Σου.

Last edited: 28 Ιανουαρίου 2025
  9. bas

bas Διαθέσιμη μόνο για υπάκουα κορίτσια

Αυτό που έμαθα εγώ να κάνω ως υ και να εφαρμόζω ως Κ είναι να διαχωρίζω απόλυτα το "θέλω" του υ μέρους, το οποίο ο/η Κ όχι απλά προτίθεται να ακούσει, αλλά και απαιτεί, με την απόφαση που θα ληφθεί για οποιοδήποτε θέμα. Κι όταν λέω οποιοδήποτε, εννοώ οποιοδήποτε. Από το νερό που θα χρειαστεί το υ μέρος στην διάρκεια του παιχνιδιού, μέχρι σοβαρές επαγγελματικές αποφάσεις (για παράδειγμα).

Για να το περιγράψω διαφορετικά: Μπορεί ο CEO μιας πολυεθνικής να παίρνει όλες τις αποφάσεις εν τέλει, αλλά πρώτα έχει ακούσει τις εισηγήσεις των υφισταμένων του.

10. Iagos

Iagos Contributor

Δίκιο έχετε σε αυτό
    όμως δεν κρίνεται πάντα ως απαραίτητο...

11. bas

bas Διαθέσιμη μόνο για υπάκουα κορίτσια

Φυσικά. Είναι στην διακριτική ευχέρεια του/της Κ. Εχω εισπράξει «δεν με ενδιαφέρει η άποψη σου για το θέμα» και έχω αποδώσει το «άλλη ώρα, ίσως σε ακούσω».

12. margarita_nikolayevna

Χμμμ... δεν ξέρω αν υπάρχει αναλογία.
    Και αυτό γιατί σε μια εταιρεία μπορεί κάλλιστα ο υφιστάμενος (και αν δουλεύει καλά η εταιρεία έτσι είναι) να ξέρει για ένα συγκεκριμένο θέμα πολύ περισσότερα πράγματα από τον CEO. Ο CEO (υποτίθεται ότι) έχει εποπτεία της στρατηγικής.
    Στο Κ/υ, ο Κ έχει πάντα καλύτερη γνώση.