Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις σου..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 12 Δεκεμβρίου 2008.

1. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Re: Παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις σου..

"Ο αναλφάβητος, πρώτος τον λίθον βαλέτω".

(Κατά Ιωάννη, Β').

.

2. G_E

G_E Contributor

Δε μας είπες τι έγινε τελικά με το φιλαράκο σου που πήγε Ουκρανία, Καζακστάν - δε θυμάμαι που - για να βρει γυναίκα. Εγώ τέτοια θέματα διαβάζω, όχι τις φιλοσοφικές αντιερωτικές πολιτικές χαζομάρες γερομπισμίκηδων, αλλά μας τ' αφήνετε στη μέση. Μας κρατάτε σε αγωνία σαν εκπομπή της Λαμπίρη. Ατιμούλικα

3. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

μια φορα περπατουσα στην αγορα της πολης ... και ακουω πισω μου μια χαριτωμενη γυναικια φωνη να φωναζει .."εει .. ψιτ ... χοντρουλη ...." .....
    παρα το οτι ψοφουσα να γυρισω να δω ποια ειναι ... καταφερα να μην συσχετιστω με την προσφωνιση , εξακολουθωντας να κοιταω μπροστα ......

ο "φιλος" με την ρωσσιδα ειναι μια χαρα ... εχει κανει ηδη πολιτικο γαμο και το καλοκαιρι θα κανουν και θρησκευτικο ... αϊντε και στα δικα μας οι ελευθεροι ....

"Ο αναλφάβητος, πρώτος τον λίθον βαλέτω".
    (Κατά Ιωάννη, Β').

στην πραγματικοτητα Mindmaster επροκειτο για μια μαντρα που ηθελαν να χτισουν για το κοπαδι , και ετσι ο Ιησους υπεδειξε στους κακους μαθητες να ξεκινησουν πρωτοι το χτισιμο ως τιμωρια για τις κακες τους επιδοσεις , αρχιζοντας απο αυτον με την χειροτερη βαθμολογια στα μαθηματικα και την χημεια .....

4. cider

cider Kitchen master

Κι εκεί που έλεγα "ποιον έχω ξεχάσει, ποιον έχω ξεχάσει;" έσκασε ξανά μύτη ο Kits και έπιασα τον εαυτό μου να τρέχει σαν τρελός να διαβάσει τα ποστ του -- ακόμα και στο member introductions.

5. Απάντηση: Re: Παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις σου..

Πώς προλαβαίνει να τα γράφει, αναρωτιέμαι....

6. Kits

Kits Contributor

και εγω την ιδια απορια εχω...

7. extreme32

extreme32 Regular Member

(xμμμμμ. αυτο για καλο το ειπε;   μαλλον ε; να γκρινιαξω ή να μην γκρινιαξω;   αυτο που λεει ειναι κατα καποιο τροπο οτι με εχει διαβασει... αρα καλο!   αλλα λεει και για ζαμανφουτισμό. Αρα κακο. :rant:ναι αλλα με εξαιρει απο τον ζαμανφουτισμο του jimboy και του οποιου jimboy. αρα καλό.  Ναι αλλα εγω τον γουσταρω τον jimboy. Αρα κακο. :angry6:ωχου!!!! δεν κανω τιποτα.) 

8. jimboy

jimboy Regular Member

Αχ τι καλά!

9. extreme32

extreme32 Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις σου..

Τι καλά που σε γουστάρω, ή τί καλά που δεν θα κανω τίποτα; Γινε πιο συγκεκριμενος σε παρακαλώ

10. jimboy

jimboy Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις σου..

Κάτσε τώρα αυτό θέλει σκέψη:scratchhead:................. 

:idea:Λοιπό το βρήκα! Μάλλον δηλαδή.

Με πείραξε αρκετά αυτό που μου καταλογισθεί(ε όχι και εντελώς άδικα . Ε κιόσο να το κάνεις όταν ακούω κάτι καλό και θετικό το απολαμβάνω! 
    Το στοίχημα βέβαια είναι να μην το αναζητώ!

11. jimboy

jimboy Regular Member

Απ θένκιου θένκιου! Η αλήθεια είναι ότι είχες δίκιο που με είπες ζαμανφουτίστα και άν και ενοχλήθηκα μου κανε καλό! Γενικά έχω φερθεί μες το φόρουμ σαν παιδάκι που ανακάλυψε καινούρια παιδική χαρά! 

να πω το κρίμα μου αυτό που με ενόχλησε ήταν το "του όποιου jimboy"  

Last edited: 22 Ιανουαρίου 2009
  12. Lady_Dementia

Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

Δεν παρακολουθώ κανέναν συγκεκριμένα..ούτε καν συγκεκριμένη ενότητα ή θέμα! Εξαρτάται από τον χρόνο που έχω διαθέσιμο. Τελευταία,διαβάζω οτι προλαβαίνω ..προσπαθώ να σας προλάβω όλους σας μιας και η 2μηνη απουσία μου με άφησε ξοπίσω σας να τρώω τη σκόνη σας.. ​