Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις σου..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 12 Δεκεμβρίου 2008.

1. ariadni

ariadni Regular Member

Μerci  

2. perfect_number

perfect_number Regular Member

Απάντηση: Παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις σου..

Αν τα θυμαμαι καλα...Eri,Mirella trans Dom,Kits,female,Ηλιας,Incomplete,isnogood,blindfold

3. blindfold

blindfold Contributor

παλαιότερα https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/f152/

αλλά με κουράσαν επιπλέον οι άνθρωποι οπότε πλέον

Parties and Meetings
    και
    Introduce Yourself

με την ελπίδα για κάτι καλλίτερο

και διαχρονικά το Personal Experiences

συγκεκριμένους δεν έχω που παρακολουθώ ,οι ιστορίες του extreme32 μου άρεσαν και ήταν "ευχάριστες" ,αυτά  

4. Syrah

Syrah Contributor

Τους πρώτους μήνες διάβαζα δημοσιεύσεις χωρίς να δίνω σημασία στα ψευδώνυμα των χρηστών που τις αναρτούσαν. Συν τω χρόνω αποσαφήνισα με ποιους συνομιλητές ταιριάζω περισσότερο και έκτοτε διαβάζω κυρίως αυτούς. Τα κριτήρια με τα οποία τους διέκρινα από τους υπόλοιπους είναι η πρόσφυσή τους στο s/m (πόσο μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους επί του επίμαχου θέματος) και/ή η κοινωνική τους μόρφωση (πόσο μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους εν γένει). Δεν θα ήθελα να αναφέρω nicknames.

5. jimboy

jimboy Regular Member

Διαβάζω νήματα που μου τραβάνε το ενδιαφέρον μου σαν θέματα άρα και οποιονδήποτε γράφει σε αυτά, σταματώ να τα διαβάζω όταν βλέπω να εξελίσσονται σε προσωπική αντιπαράθεση με σκοπό όχι πια την ανταλλαγή απόψεων αλλά την προσπάθεια να κερδηθούν οι εντυπώσεις! Απογοητεύομαι όταν δοκιμάζω να ανοίξω ένα νήμα για να δω τι έγραψε ο τάδε ή η τάδε που έχω εκτιμήσει την σκέψη τους και βλέπω ένα κατεβατό που δεν έχει τελειωμό! Σπάνια έως ποτέ δεν διαβάζω μεγάλα ποστ. 

6. female

female Contributor

Με χαλάει οποιοσδήποτε γράφει ολούθε, διαρκώς, σε όλα τα νήματα, απόψεις μέτριες και ...χωρίς ουσιαστική άποψη, γράφει το προφανές που λέει ο μέσος ταξιτζής σε μια σύντομη κούρσα, και θυμίζει spamming. Το καλό είναι πως πολλοί που πρωτοξεκινάνε έτσι, σύντομα το κόβουν και συγκροτούνται.

Last edited: 1 Μαρτίου 2009
  7. elfcat

elfcat . Contributor

Απάντηση: Re: Παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις σου..

....αν έχουν έστω και λίγη επίγνωση, αλλιώς συνεχίζουν στο διηνεκές...

8. SensualTorturer

SensualTorturer Regular Member

Αποφάσισε! Να ξέρουμε τι να κάνουμε!

9. LordAini

LordAini Regular Member

Είναι πολλά τα ονόματα παίδες... Μου αρέσουν οι απόψεις πολλών και ο τρόπος γραφής άλλων τόσων. Το να ανέφερα ονόματα θα ήταν αδικία γιατι θα ξεχνούσα πολλά. Πρέπει όμως να αναφέρω, ως ένδειξη "σεβασμού" αν το θέλετε τους 3 αγαπημένους μου: Fanshawe, αν και πολλές φορές δεν καταλαβαίνω που το πάει, MindMaster, γιατί ακόμα και σε αυτά που διαφωνώ, έτσι όπως τα τοποθετεί με κάνει να τα σκεφτώ, και DocHeart γιατι μου αρέσει ο τρόπος που γράφει.

Και αν μη τι άλλο το μουσικό γούστο της Lady Dementia.  

¨Αντε τώρα, κάποιος ευγενικός να αναφέρει και το όνομά μου  

10. jimboy

jimboy Regular Member

Και όχι τίποτ άλλο δηλαδή μπήκα και στη διαδικασία-απ το πουθενά-κάθε φορά που μιλάω με κανέναν να απαντάω σε ερωτήσεις τύπου "και τι ζόρι τραβάει?" "και τι τουκανες και έχει λυσσάξει?"

11. Lady_Dementia

Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

Παρακολουθείς το μουσικό μου γούστο δηλαδή; 
    Χαίρομαι.. τουλάχιστον εσύ δεν ανήκεις σ'εκείνους που λεν πως οι μουσικές μου προτιμήσεις,δεν αρμόζουν σε μια Lady..

12. Οταν επιστεψεις στην θεση που ειχες μετα την αρχικη σου θεση να μας ενημερωσεις ξανα
    Αλλα μια και μπαινεις στον κοπο να μας ενημερωνεις σχετικα με τις ψυχικες σου διακυμανσεις
    σχετικα με αυτο το ατομο...δεν μας λες και τις αιτιες των αλλαγων και των διακυμανσεων?
    Γιατι? Πες μας  
    Ρε Τζιμμποι αν δεν μας πει αυτος πες μας εσυ.
    Καποιος που γνωριζει να μας ενημερωσει τελος παντων...Ο λαος θελει να μαθει...

Last edited: 5 Μαρτίου 2009