Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παραλία

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 19 Ιουλίου 2024.

1. slave32

slave32 Contributor

Πριν 10 χρόνια. Δεν είχε περάσει πολύς καιρός που είχαμε μιλήσει που μου είχε πει ότι θέλει να με εκπαιδεύσει για να γίνω σκλάβος του.
    Βρεθήκαμε στην θάλασσα για μπάνιο, όχι Ελλάδα. Μου είχε ζητήσει να κολυμπήσουμε μαζί, είχαν προηγηθεί ελάχιστα πράγματα πριν. Τίποτα σεξουαλικό, μόνο ότι είχαμε συζητήσει.
    Είχε καθίσει σε μια ξαπλώστρα κάτω από μια ξύλινη ομπρέλα. Μου είχε κάνει εντύπωση ότι δεν είχε δεύτερη, μπορούσες εκεί να ζητήσεις να αποσύρουν την μία. Του είχαν σερβίρει ένα κοκτέηλ, μωχίτο. Φορούσε μαγιώ κι ενα ανοιχτό πουκάμισο πορτοκαλί. Τον πλησίασα.
    Πήγα μπροστά του με κοίταξε. Μου έκανε νόημα να βγάλω την μπλούζα μου, πέτσετα μου είχε ζητήσει να μη φέρω. Μου έδειξε να κάτσω δίπλα του, ανάμεσα στην ξαπλώστρα του και την ομπρέλα. Γονατιστός.
    Το έκανα με μεγάλη χαρά, σχεδόν λαχτάρα. Μου έδωσε να κρατάω το ποτό του. Ένιωσα να μου βάζει αντιηλιακό, το χέρι του μπήκε μέσα από το μαγιώ μου. Έλεγξε αν φοράω τη ζώνη αγνότητας. Ήταν όλα εκεί. Έμεινα έτσι γονατιστός για ώρα, μέχρι να τελειώσει το ποτό του. Ήταν μη αλκοολούχο. Έβγαλε το πουκάμισο του, πήγε να κολυμπήσει, μου επέτρεψε να κοιτώ προς το μέρος του.
    Βγήκε μετά, δεν κουνήθηκα καθόλου. Σκουπίστηκε ξανά έκατσε στη ξαπλώστρα του. Έκανε νόημα στην σερβιτόρα να έρθει.
    Έπαθα πλάκά από το πόσο όμορφη ήταν, μελαχροινή, η Έβα Μέντεζ έμοιαζε λίγη μπροστά της. Καλιφόρνια. Σχεδόν δεν την ένοιαξε που ήμουν εκεί. Παρήγγειλε ο Αφέντης.
    -Επιτρέπεται ο γυμνισμός στη παραλία μας
    Του είπε δείχνοντας προς το μέρος μου. Ο Αφέντης χαμογέλασε.
    -Έχεις κατακτήσεις και γονατιστός μικρέ
    Δεν ήξερα τι να πω.
    -Και ξέρει ήδη ότι είσαι υποτακτικός μου.
    Έφερε η ίδια τα ποτά... Με κοίταξε, κάπως απογοητευμένη που δεν ήμουν γυμνός.
    -Θα τον πήδαγες;
    Την ρώτησε ευθέως! Χαμογέλασε εκείνη!
    -Δεν πηδάω σκλάβους!

2. slave32

slave32 Contributor

-Εγώ τους πηδάω σκληρά!
    Της απάντησε. Εκείνη τον πλησίασε. Κόλλησε τα στήθη πάνω του και το μπικίνι της στο πρόσωπό μου.
    -Να γίνω σκλάβος σου τότε!
    Του είπε δίνοντας του ένα φιλί στο στόμα. Δεν ζήλεψα, αλλά καύλωσα και η ζώνη έμπλεκε τα πράγματα. Του άφησε ένα χαρτάκι με το τηλέφωνο της. Θα σχολούσε σε λίγο.
    Πράγματι, δεν πέρασε πολύ ώρα. Ήρθε ξανά κοντά μας. Φορούσε ένα άλλο μαγιό τώρα. Κόκκινο. Ήρθε μπροστά του, το έβγαλε. Έμεινε γυμνή. Μπορεί να γύρισαν όλοι προς το μέρος μας, τόσο ποθητή ήταν. Γονάτισε μπροστά μου, όταν της το είπε. Έσκυψε το κεφάλι εκείνη. Περνούσαν συνάδελφοι της μπροστά της, την ζαχάρωναν. Αλλά κανείς δεν έκρινε. Καλιφόρνια. Πολλά διαφορετικά εδώ.