Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παραλλαγές μιας απλής ερωτήσεως ( Προ κάποιων ευθυνών )

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 19 Σεπτεμβρίου 2015.

  1. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Ίσως είναι η πρώτη φορά που δεν είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις.
    Εννοώ ότι δεν καταλαβαίνω το σχόλιο σε αντιδιαστολή με αυτό που έγραψα. Θα ήθελα να μου το εξηγήσεις αν θέλεις.

    Αυτά που έγραψα ήταν μια αποτύπωση παρελθόντων περιστατικών χωρίς καμία αναφορά σε εσένα, ούτε σε τρίτους, ούτε σε ορθόδοξα ή παγανιστικά υ   Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι βέβαια σε προηγούμενα ποστ (?)
     
  2. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Σαν αφέντης να ζητούσες αποδέσμευση απ' τον ρόλο σου, θα ήσουν για ίδρυμα φίλε μου χαχαχα. Από ποια θα ζητούσες αποδέσμευση βρε θηρίο? Από κείνη που θα σου είχε παραχωρήσει τον έλεγχο ( μερικό ή ολικό ) επάνω της?
    Ως προς την ειλικρίνεια, τα ελαττώματα και τις αδυναμίες με βρίσκεις σύμφωνο. Σ' ευχαριστώ για τον χρόνο και τα λόγια σου. Ως προς την πρώτη γραμμή ήταν χιουμοριστική, μην με παρεξηγείς.
    Καταλαβαίνω ότι ίσως κάποια πράγματα του BDSM σε ξενίζουν ή ότι δεν τ' αποδέχεσαι ( θεμιτό και σεβαστό ). Αλλά κι εκείνα είναι που κάποιους/ες μας φτιάχνουν. Ένα από κείνα είναι ότι σίγουρα οι Κ/Α δεν ζητούν ποτέ αποδέσμευση απ' τον/την υ/σ τους.
    Και τ' άλλο είναι ότι θεωρητικά ο/η υ/σ ζητά αποδέσμευση απ' τον/την Κ/Α του/της.  
     
    Last edited: 7 Φεβρουαρίου 2016
  3. και τι θα εκανες δηλαδη...?? συμπαθαμε αλλα οπως ξερεις δεν το κατεχω το αθλημα .......θα τις εδινες κλοτσια στα καπουλια και ξου..?? εστω και αν εισαι αφεντης και η κοπελα σκλαβα......υπαρχει ενα δεσιμο μια αμοιβεα ελξη....δεν θα επρεπε να τις μιλησεις και να τις πεις οτι δεν θελεις να συνεχισει αυτο....?? συμπαθα με για τα λεγομενα μου αλλα εχω παντελη αγνοια του θεματος οσον αφορα τις σχεσεις κυριαρχου και υποτακτικου.....
     
  4. CaptainAfrican

    CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

    Ναι...ναι...ναι...απαΦτούς είσαι  
         
     
  5. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    @Mauve για να μην σε κουράζω και για να μην παρεξηγηθούμε. Δεν ήταν σπόντα η απάντηση που σου έδωσα.
    Το νήμα το είχα ανοίξει, θέλοντας να "δείξω" ( όταν ακόμη έπαιρνα αρκετά στα σοβαρά κάποια πράγματα εδώ ) σε κάποιους/ες ( κυρίως Κ ). Ότι στις περισσότερες περιπτώσεις όλα έχουν ένα όριο.
    Και ότι θα ήταν πολύ πιο χαμηλό από κείνο που θα βαυκαλιζόντουσαν. Είχα ήδη βαρεθεί αρκετά τις "διατριβές" περί αληθινών Κ, αληθινού BDSM κουτουλου κουτουλου.
    Ποια θα ήταν η μεγαλύτερη έκφραση "εξουσίας" ενός/μιας Κ? Κάτι που by the book ( όχι το δικό μου book, εκείνο το γράφω μόνος μου ) θα έπρεπε πάντα να γίνεται?
    Αν θέλουμε να είμαστε "αληθινοί/σωστοί" υ/σ? Να ζητάμε release πριν την κάνουμε Αλέκος. Και το είχα τραβήξει τελείως απ' τ' αυτιά, σκιαγραφώντας την φιγούρα του/της μυθικού/ης Κ.
    Εκείνου/ης που θα ήταν άψογος/η σε όλα απέναντι στο υ του. Για να ( ξανά ) δείξω, ότι το μεγαλύτερο κίνητρο ή κινητήρια δύναμη και στη μηχανή Κ/υ είναι το ενδιαφέρον, η καύλα, το συναίσθημα, ο ενθουσιασμός.
    Και ότι απ' την ανία, απ' τον "θάνατο" του όποιου συναισθήματος, απ' τον "κίνδυνο" του ν' ανέκυπτε για το υ άλλο ενδιαφέρον, δεν σε γλιτώνει τίποτε. Και ότι σπανίως τα πρωτόκολλα αν τύχει κάτι απ' αυτά, τηρούνται.
    Ergo, αν τ' όποιο πλαίσιο στηρίζεται και σε κείνα, τι Κυριαρχία του πέοντα θα ήταν εκείνη, που επειδή το υ βαρέθηκε εσένα Κ, χέστηκε να σου ζητήσει release? Ξανά με λίγα λόγια, πολλές φορές αρκετοί/ες "μιλάμε' για να αερίζουμε τις φωνητικές χορδές μας.
    Αν εκείνο μας αρέσει, καλά κάνουμε. Αλλά μην το παίζουμε και δάσκαλοι στους άλλους/ες, γιατί θα ήταν τουλάχιστον γραφικό ( γιατί μετά απ' ένα σημείο παύει να είναι εκνευριστικό και γραφικό καταντάει ).

    Υ.Γ.

    Αναφερόμουν και σε αρκετά απ' τα παλιά post σ' αυτό το νήμα. Καθώς και σε διάφορα που συνεχίζω να διαβάζω αριστερά και δεξιά τόσο από Κ, όσο και από υ. Και τα παγανιστικά υ μου άρεσε τα μάλα χαχαχα... 
     
    Last edited: 7 Φεβρουαρίου 2016
  6. Soraya

    Soraya Guest

    σκέφτεσαι ορθά! σαν σωστός άνθρωπος πάνω από όλα κι έπειτα ως την οποιανδήποτε ιδιότητα θα την σεβαστείς και θα μιλήσεις μαζί της!
     
  7. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Αγαπητέ μου, ειλικρινής όπως πάντα. Αν μετά απ' όλους αυτούς τους μήνες που είσαι εδώ ( μπορεί και χρόνο, εσύ ξέρεις καλύτερα από μένα ), δεν πήρες μυρωδιά τίποτε. Μάλλον, δεν σ' ενδιέφερε καν να διαβάσεις το παραμικρό ( να μην το ζήσεις είναι τελείως δικό σου θέμα ).
    Άρα, ότι κι αν σου πω, "αφροδισιανά" θα σου φανούν. Εγώ κλωτσιά στα καπούλια δεν θα της έδινα, αλλά δεν είναι ότι θα της ζητούσα αποδέσμευση ( μην τρελαθούμε κιόλας ). Ούτε θα το έκανα Κυπριακό για να κλείσω την σχέση.
    Και να σου πω και κάτι, αν μ' ένοιαζε και από ελάχιστα έως καθόλου, ίσως και να μην της έλεγα τίποτ' άλλο απ' τ' ότι θα μου είχε "τελειώσει". Πως θα το έπαιρνε ή όχι, με κάθε ειλικρίνεια, το έγραφα και θα το ξαναέγραφα εκεί που δεν πιάνει ήλιος.
    Ως προς το αν μου ζήτησε κάποια αποδέσμευση, δεν τέθηκε ποτέ το θέμα. Αφού και η αποδέσμευση είναι ένα από κείνα τα πράγματα, που θεωρώ ανούσια ( και που δεν με φτιάχνουν, ούτε σαν ιδέα της καύλας ).
    Αν κάτι τελειώσει, τελείωσε. Λες και θα ένιωθα καλύτερα, αν κάποια μου ζητούσε την - και καλά - άδεια για να το κλείσει μαζί μου. Αν ένιωθα πράγματα για κείνη, μουνί θα γινόμουν έτσι κι αλλιώς.
    Άσε που ο χαρακτήρας μου δεν σηκώνει τα "παρακάλια" σε τίποτε και για τίποτε. Και "παρακαλετό" θα ήταν να την "μπλόκαρα" για να την "αποδεσμεύσω" όταν θα ήθελα εγώ. Εκεί - για μένα - θα ήμουν το Κ του κακομοίρη.

    Είμαι ο κερατάς, είμαι απεκιόνους χαχα...  
     
  8. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor


    Καταρχάς να σου πω ότι δεν κουράζομαι και ότι δεν παρεξηγώ. Συνήθως   Θα ξεκινήσω λοιπόν το σχόλιό μου με το εξής : "Τα στερνά τιμούν τα πρώτα"

    Καταλαβαίνω τι λες. Και δεν σου κρύβω ότι μάλλον έτσι είναι τα πράγματα όπως τα περιγράφεις.

    Το θέμα για εμένα, και εκεί που θα φέρω αντίρρηση είναι το εξης:

    Επειδή υπάρχουν εκείνα τα υ που άλλα λένε και άλλα εννοούν, επειδή υπάρχουν εκείνοι οι Κ που η κυριαρχία τους φτάνει μόνο μέχρι την άκρη του φαλλού τους ή της ζώνης τους ξερωγώ δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και οι άλλοι, αμφότεροι.

    Δεν είναι δυνατόν να αφήνουμε το δόγμα του "είσαι ελεύθερος να με κάνεις ότι θέλω" (που σαν πολίτικαλι κορέκτ όντα είμαστε αναγκασμένα να τιμούμε και να δοξάζουμε γιατί each to their own και άλλα τέτοια γραφικά, λες και θα ανάγκαζε κανείς κανέναν να αλλάξει γνώμη) να μας κάνει να πιστεψουμε ότι δεν υπάρχει και η άλλη η μεριά. Δεν θα την αποκαλέσω "αληθινή" ή one true bdsm, απλά θα την αποκαλέσω άλλη, για τώρα.

    Με θλίβει λίγο που νιώθω ότι διαχωρίζω τους αποδώ με τους απο κεί, δεν μου αρέσει σαν πρακτική στον λόγο μου ή τη σκέψη μου αλλά παρατηρώ όλο και συχνότερα ότι ειναι απαραίτητο.

    Ξέρεις, υπάρχουν άνθρωποι που το bdsm, τα πρωτόκολλα, τα ζουν μέχρι εκεί που δεν πάει, που κάνουν τη μία βουτιά μετά την άλλη στους εαυτούς τους, που παλεύουν μέσα τους, που προσπαθούν, τρώνε τα μούτρα τους και συνεχίζουν.
    Θεωρώ λοιπόν απαράδεκτο, α πα ρα δε κτο, αυτοί οι άνθρωποι να μην μπορούν να εκφραστούν ή να γίνονται αφορμή για χάχανα και γέλια επειδή ξέρουν σε ποιο bdsm ανήκουν, ανεξαρτήτως στάτους.   Μου φαίνεται αστείο αυτό να είναι το περίεργο, και όχι το άλλο....Και ναι λοιπόν για αυτούς το release είναι κάτι που θα θεωρείται αυτονόητο ότι θα γίνει  

    Ελπίζω να μην βγήκα εντελώς εκτός θέματος.

    Αυτά για τώρα. Αν χρειαστεί θα επανέρθω. (ΥΓ - τοποθετούμαι γενικά, απλά μοιράζομαι κάποιες σκέψεις μου και σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι σε εσένα είναι εντελώς γενική η τοποθέτηση)
     
  9. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Έλα μου ντε γιατί δεν παίρνουν τον πούλο;  
     
  10. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    @Mauve όσο και να έχω τα σκαλώματα μου σε κάποια θέματα, προσπαθώ να είμαι όσο γίνεται δίκαιος ( δεν τα καταφέρνω πάντα, τ' ομολογώ ). Δεν μπορώ, ούτε μ' ενδιαφέρει ν' ακυρώσω κανέναν/καμία.
    Αλλά ούτε είναι δυνατόν να μην πω την γνώμη μου ( υπογραμμίζω το μου ) ή να το παίξω Πιλάτος/Σολομώντας για να είμαι αρεστός στους πάντες. Και αν κάτι μ' εκνεύριζε, ήταν να μου πουλάν "ορθότητα" κατά το δοκούν.
    Επίσης, συνεχίζω ν' αναρωτιέμαι, τι στο πέος γυρεύουν εδώ άνθρωποι που το BDSM τους κάθεται στο λαρύγγι, αν όχι για να βρούνε τρύπα/λουκάνικο ( γιατί κάποιος/α που δεν το δέχεται και είναι εδώ μόνο για το χαζοχάρεμα, δεν το χάφτω, ελεεινά "ξερός" ).
    Γούστο τους αλλά μην έχουν και την αξίωση, να βγαίνουν και με κόκκινο στους υπόλοιποι.

    Καλώς ή κακώς, υπάρχουν και οι μεν και οι δε. Και οι "σκληροπυρηνικοί" και οι πιο "χαλαροί" και οι "τουρίστες". Αν θέλουν να δουλεύονται, μόνο εκείνοι/ες χάνουν. Εμένα και όποιον εμένα, να μας "δουλέψουν", τι νόημα θα είχε? Λες και μας αφορούν οι ζωές τους.
    Αλλά σε βάσεις του είδους " η αλήθεια μου είναι η μοναδική και ισχύει και για σένα" ή "για μένα είναι όλα μαλακίες, είναι και για σένα" ή "λατρεύω/ακολουθώ τας γραφάς όποτε μου καυλώσει και τότε στα κάνω θρύψαλα", ούτε στα σοβαρά παίρνεις τα λόγια τους και λυπάμαι ούτε κι εκείνους/ες. Και με το εκείνους/ες εννοώ τους "ζηλωτές" τόσο της μιας όσο της άλλης, όσο και της παράλλης "φράξιας".

    Υ.Γ.

    Μπορεί να μην φαίνεται, αλλά ειλικρινά συμφωνώ με όλα όσα έγραψες. Και ούτε νόμισα ότι αναφέρθηκες σε μένα, αλλά και να το έκανες, πάλι ειλικρινά δεν θα ζοριζόμουν.
    Αφού δεν γίνεται ούτε να συμφωνούμε όλοι/ες και πάντα. Αλλά ούτε είναι δυνατόν ν' αξιολογούμε/κριτικάρουμε τους άλλους και μεις να μένουμε στο απυρόβλητο.
    Αυτά και για τα υπόλοιπα "μιλάει" το νήμα απ' την αρχή του. Ας το πάρει ο καθένας όπως θέλει. Είχα πετάξει το πετραδάκι μου σε κάποια λίμνη, δεν είπα ότι όλοι οι κύκλοι στο νερό, θα ήταν πανομοιότυποι.
    Αλλά και να το έλεγα, ποιος με γαμεί?   

    Υ.Γ.2

    Αφαίρεσα και ξανάβαλα την τελευταία μου παρέμβαση, γιατί την είχα ξεσκίσει στα edit χαχα... 
     
  11. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    @Tenebra_Silente αγαπητέ , ούτε εγώ θεωρώ ότι διαφωνούμε.

    Ας συμφωνήσουμε λοιπον (hopefully) και στο εξής.

    Ο τουρίστας καλά κάνει κ είναι τουρίστας. Αλλά απαγορεύεται να αυτοαποκαλείται επαγγελματίας και απαγορεύεται να δρα και να προσπαθεί να πείσει ως τέτοιος. Ναι?
    Φαντάζομαι δεν θα θέλατε έναν γιατρό που ήταν τουρίστας τα 99 χρόνια της ιατρικής να σας ανοίξει  

    Άρα   Με γεια και με χαρά η ζωή και οι επιλογές του καθένα και εγώ κουμπάρα.
    Όμως, αυτό που δεν φτάνει, μην το αλλάζει, μην το αλλοιώνει και μην το κατεβάζει από εκεί που είναι για να το φέρει στα μέτρα του και να το ταιριάξει πάνω του.

    Αν βγάλετε το ποστ μου εκτός bdsm θα δείτε ότι έχει γενική (θεωρώ) ισχύ.

    Θα σταματήσω όμως εδώ για να μην παρεκκλίνω άλλο από το αρχικό νήμα.
     
  12. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Φίλτατη @Mauve ο νηματοθέτης δεν θα τσαντιστεί αν παρεκκλίνεις, τον ξέρω χαχαχα. Διαφωνώ μόνο σε δυο σημεία μαζί σου. Το ένα αναφορικά με τον "επαγγελματισμό" και το άλλο αναφορικά με το να το πάει κάποιος/α στα μέτρα του/της.
    Το BDSM δεν μας ανήκει, αν μόνο κάτι μας ανήκει είναι το BDSM που κάνουμε εμείς ( αδόκιμο σαν έκφραση, αλλά δεν μου έρχεται κάποια καλύτερη ). Αν δεχτώ ότι κάποιος/α δεν θα είχε το δικαίωμα, να το κάνει όπως γουστάρει.
    Θα ήταν σαν να δεχόμουν, ότι υπάρχει κάποια "επιτροπή" που θα μου υπεδείκνυε πως να ζήσω, κάτι που θ' αφορούσε μονάχα εμένα και όποια μαζί μου θα μπλεκόταν. Και "επιτροπές" ή "θεσμούς" του είδους, δεν τους αναγνωρίζω.
    Οι άλλοι/ες - ξανά μανά το γράφω - ας κάνουν ότι θέλουν και σ' αυτό το κομμάτι. Τώρα, να μην σπάει κάποιος/α τα ούμπαλα στους άλλους, είναι σωστό, το ξαναγράφω και το υπογραμμίζω.
    Για την πάρτη του ας μειώσει ότι γουστάρει, ας αυτοανακηρυχθεί ιερέας/ιέρεια του όποιου "Ναού" που να έχει σχέση ή όχι με το "άθλημα". Ειλικρινά δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου. Δεν πιστεύω στον "χώρο".
    Δεν με νοιάζει να διαδώσω ή να προστατέψω κανένα bdsmικό "δόγμα". Θα ήθελα όμως να σέβονται το δικαίωμα μου στην ύπαρξη ( γιατί εγώ σέβομαι των άλλων ), όπως εγώ την θέλω, πόσο μάλλον όταν δεν "ακουμπώ" κανέναν.
    Και το να κάνω κάτι, με τρόπο που σ' άσχετους σε μένα δεν θ' άρεσε, δεν είναι - για μένα πάντα - βλάβη. Αν το δέχονται καλώς, αν δεν το δέχονται, sauce να τους γλιστρήσει.
    Κανείς και καμία δεν μπορεί, να μου αλλοιώσει κάτι που θα είχε να κάνει μόνο μ' εμένα, αν εγώ δεν το επιτρέψω ( που δεν το επιτρέπω ).
    Και ο διαφορετικός τρόπος αντίληψης κάποιου πράγματος, που θα ήταν παρεμφερές με κάτι δικό μου, δεν είναι αλλοίωση του δικού μου, όχι για μένα τουλάχιστον.

    Εδώ με κάθε συμπάθειο, όσο και να μην είναι ελαφρύ ή αστείο σαν ζήτημα, δεν το νιώθω να εξισώσω τον "αληθινό" ή "γιαλαντζί" βουδουσουμιάρη μ' ένα γιατρό ή έναν οποιοδήποτε άλλο επαγγελματία.
    Και αναφορικά με το release που θα ήταν το θέμα του νήματος. Το release υπό τους "όρους" που είχα θέσει όταν το νήμα το είχα ανοίξει. Η δική μου προσωπική εμπειρία, μου δίδαξε ότι ήταν κάτι πολύ σπάνιο.
    Γραφόμενα που είχαν μπει σ' αυτό το νήμα από ένθερμους βουδουσουμιάρηδες, αν δεν είμαι τελείως χαζός, είχαν διατρανώσει την άποψη μου, ότι συχνά πυκνά είναι να "έχουμε να λέμε" ( συχνά πυκνά, όχι πάντα ).
    Άρα, ο καθένας/καθεμία με τα γούστα και τα κέφια του/της. Αλλά τους κανόνες να τους βάζει στο "σπιτάκι" του/της και όχι να προσπαθεί να τους φορέσει περικεφαλαία σε κείνους/ες που δεν τους ενστερνίζονται.
    Γιατί δεν υπάρχουν μόνο τα φάουλ των τουριστών, αλλά υπάρχουν και τα φάουλ των συνειδητοποιημένων. Τώρα, ότι "μέρη" του είδους θα ήταν σπίτια των δεύτερων, είναι αλήθεια και σωστό.
    Αλλά αν αποφάσισαν να είναι ανοιχτά και να φιλοξενούν και τουρίστες, ας θυμηθούν ότι και οι καλοί οικοδεσπότες, δεν δίνουν χώρο στο "τσαρδί" τους, για να "λούσουν".
    Και όχι μόνο ότι οι φιλοξενούμενοι θα έπρεπε να σέβονται, την φιλοξενία που τους προσφέρεται. Κλείνοντας, σαν δικηγόρος του devil γράφω και το άλλο - που απ' το δικό μου το μυαλό, δεν βγαίνει σίγουρα -.
    Κανείς δεν κάνει τίποτε τσάμπα, άρα αν οι "πόρτες" είναι ανοιχτές, δεν γίνεται από καλοσύνη ψυχής, αλλά ίσως και για να μεγαλώνουν οι ποσότητες σάρκινου "αποθέματος".
    Τεσπα, μεγάλα παιδιά είμαστε, μυαλό έχουμε, τις επιλογές μας κάνουμε, δεχόμαστε τα θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα τους και κείνα αφορούν μονάχα εμάς.

    Γνώμη.  
     
    Last edited: 7 Φεβρουαρίου 2016