Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παραμύθια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Τέχνη' που ξεκίνησε από το μέλος Lost Hours, στις 9 Φεβρουαρίου 2011.

1. Μια ιστορία (αληθινή ή ψεύτική δεν έχει σημασία , γι αυτό την αναφέρω στα παραμύθια) αφηγείται έναν γέρο αγρότη που δούλευε στα χωράφια του πολλά χρόνια. Μια μέρα, το άλογό του τό ΄σκασε. Όταν το έμαθαν οι γείτονες, πήγαν να τον επισκεφτούν.
    «Τι ατυχία...» έλεγαν με συμπάθεια.
    «Ίσως...» απαντούσε ο αγρότης.
    Την επόμενη μέρα, το άλογο επέστρεψε, φέρνοντας μαζί του 3 ακόμα άγρια άλογα.
    «Τι καλή τύχη!» θαύμασαν οι γείτονες.
    Την επόμενη μέρα, ο γιός του αγρότη προσπάθησε να καβαλήσει ένα από τα άγρια άλογα. Μα έπεσε και έσπασε το πόδι του. Γι άλλη μια φορά οι γείτονες ήρθαν να συμπαρασταθούν.
    «Τι ατυχία...» έλεγαν με συμπάθεια.
    Την επόμενη μέρα, στρατιωτικοί ήρθαν στο χωριό και επιστράτευσαν όλους τους νέους, εκτός από τον γιό του αγρότη, επειδή είχε σπασμένο πόδι.
    «Τι καλή τύχη!» θαύμασαν οι γείτονες.
    «Ίσως...» απαντούσε ο αγρότης...

2. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Απάντηση: Παραμύθια

Ψηφίστηκε νόμος από τους βουλευτές για άρση της βουλευτικής τους ασυλίας...

3. Δύο μοναχοί πήγαν να περάσουν ένα ποτάμι , εκεί στεκότανε μια γριά και τους παρακάλεσε να την περάσουν απέναντι , ο ένας αρνήθηκε γιατί δεν επιτρέπεται απο την Θρησκεία τους η οποιαδήποτε επαφή με γυναίκα , ο άλλος όμως την κουβάλησε και την πέρασε απέναντι.
    Σύνεχισαν οι δυο μοναχοί το δρόμο τους και επι μισή ώρα ο ένας Επέπληττε τον άλλον γι αυτή του την πράξη.
    Γύριζει κάποια στιγμή και λέει ο μοναχός που κουβάλησε τη γυναίκα:
    Αδερφέ μου εγώ κουβάλησα αυτή τη γυναίκα για 2 λεπτά , εσύ ήδη την κουβαλάς μισή ώρα τώρα ...

4. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

Αυτό μου το ελεγε η μαμα μου οταν ημουν μικρη με πιο θλιβερη μελωδια(γι' αυτο εγινα ετσι μαλλον )...αν κ λυπητερο πολυ μαρεσε!ακομη το λεω και θα το λεω στα παιδια μου αν και οταν κανω