Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παραξενιές

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Artemis, στις 12 Νοεμβρίου 2008.

1. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Παραξενιές

Καρότο έ;

Δεν μου λες, έμπορος μπαχαρικών είναι ο πατέρας σου; Γιατί μου φαίνεται ότι στο σπίτι σου αφθονούσε το πιπέρι...  

2. DiDi

DiDi Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Παραξενιές

Μπα καμμία σχέση.. Το πιπέρι το ανακάλυψα μόνη μου.. μου αρέσει γιατί μου καίει τη γλώσσα..   και το μπούκοβο επίσης..

3. thaleia

thaleia Contributor

Απάντηση: Παραξενιές

μια και μοναδικη παραξενια εχω... να κοιμαμαι παντα μονη μου οχι μονο στο κρεβατι αλλα στο δωματιο , ακομα δεν ξερω αν αυτο θεωρειται παραξενια αλλα απαγορευεται να πλησιασει κανεις το γραφειο μου σε αποσταση μικροτερη του μισου μετρου.  

4. Tonya_Crossdresser

Tonya_Crossdresser New Member

Απάντηση: Παραξενιές

Δεν θέλω να ακουμπάει κανένας τα πράγματα μου. Αμάν ποια.

5. john_slave96

john_slave96 Contributor

Δεν γουστάρω να τσαλακώνουν τα βιβλία μου, να πιάνουν άγαρμπα τα dvd μου, να με ακουμπούν με λιγδωμένα χέρια, να λερώνουν τα ρούχα μου χωρίς λόγο...

6. mprou

mprou Regular Member

Σιχαινομαι να τρωω εξω με παρεα και να αρχισει καποιος...ααα τι ειναι αυτο? να δοκιμασω λιγο?
    Φαε το δικο σου και παρατα μας!!!!!!!!!

7. koralenia

koralenia Regular Member

Αχ πόσο σε καταλαβαίνω! Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω με μια φίλη μου τα τελευταία 20 χρόνια. Στο φινάλε δε πηγαίνουμε για φαγητό πια χωρίς να ξέρει τον λόγο φυσικά.
    Τα πράγματα θα μπορούσαν βεβαία να είναι χειρότερα. Σκέφτεσαι να γινόταν το άλλο? Ααα τι ωραίο γκομενάκι είναι αυτό που έχεις φέρε μου να το δοκιμάσω!!!
    Γιαυτό πάρε την μπριζόλα μου και σους!

8. Aribecy

Aribecy Regular Member

μετα την μπριζολα, δοκιμη κ το γκομενακι  

9. koralenia

koralenia Regular Member

Φαι μοιράζομαι, γκομενάκι ΠοτΕ!!!

10. Sandra

Sandra New Member

Εχω πάντα ένα ημιπολύτιμο λίθο μέσα στο πορτοφόλι μου στη θέση των κερμάτων, τον ίδιο πάντα (μάτι τίγρεως) και καθε φορά που αλλάζω πορτοφόλι τον μεταφέρω.
    Ωραιότατα επιπλα, καλαίσθητα, σχεδιασμένα ειδικά για το σπίτι μου αλλά χωρίς χερούλια ντουλάπια και συρτάρια. Αναβάλλω συνεχως την αγορά τους, δεν ξέρω γιατί, και προβληματίζω τους πάντες.
    Λατρεύω τη βροχή. Βγαίνω στο μπαλκόνι καθε φορά που βρέχει ή ανοιγω την μπαλκονόπορτα να ακούω το θόρυβο οτι ώρα και να ναι. Εχει θετική επίδραση πάνω μου.
    Αγοράζω τεράστιες ποσότητες από σαμπουάν, κρέμες μαλακτικές, μάσκες μαλλιών, αποσμητικά διάφορα, κρέμες σωματος και λάδια, διάφορα καλλυντικά και σοκάρουν όσους τα βλέπουν. Είναι αδύνατον να μη ξαναπάρω οταν πάω για ψώνια κατι απο όλα αυτά, όσα και να έχω σπίτι μου.

11. Emma

Emma Contributor

Αρκετές, αλλά όχι σημαντικές.
    Αυτό όμως το οποίο με εκνευρίζει απίστευτα είναι να κάνουν πλατς πλουτς τα χείλια κάποιου ενώ τρώει.

12. MiB

MiB Regular Member

Τι μου θύμησες τώρα.. μιλάμε για τραυματικές εμπειρίες..  

Επίσης, το να μην έχω να καπνίσω το πρωί..