Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παρατεταμένη Σεξουαλική επαφή χωρίς ανδρική εκσπερμάτωση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Αδης Τιτάνας, στις 12 Νοεμβρίου 2021.

1. Κάτι που μου πήρε χρόνια να συνειδητοποιήσω ήταν ότι το ότι το να χύνεις κάθε φορά που κάνετε σεξ δεν είναι καλή τακτική για να βιώσεις τη μέγιστη ηδονή , αλλά ούτε είναι κ καλό για την υγεία. Η παράταση της σεξουαλικής πράξης χωρίς οργασμό από την πλευρά του άντρα αλλά προκαλώντας στην γυναίκα πολλούς οργασμους. Αυτή η παράταση της σεξουαλικής πράξης για τον άντρα επιφέρει μια εκστατική ηδονή κ παράλληλα διατηρείται η επιθυμία να συνεχίσει ο έρωτας για ώρες . Άρα έτσι όλοι είναι πιο ικανοποιημένοι. Μακάρι κάποιους να μου το χε πει όταν ήμουν 15 χρόνων αυτό αλλά το έμαθα αργότερα κυρίως μέσω της ενασχόλησης μου με τις διδασκαλίες του ερωτικού κινεζικού Ταοϊσμού κ της yoga που θεωρουν ότι το σπέρμα είναι κάτι το πολύ ιερό κ πρέπει να διαφυλαχθεί σα να ήταν το πιο πολύτιμο διαμάντι.. κ μέσα από αυτή την εμπειρία ανακάλυψα μια νέα ηδονή που πλέον μου φέρνει πολύ περισσότερη απόλαυση... Έχετε καμία αντίστοιχη εμπειρία? Εχετε ακούσει για αυτές τις τεχνικές πολύωρης παράτασης του ανδρικού οργασμού για ώρες 'η μέρες κάθε φορά ? Εγώ προσωπικά έχω ξεπερασει την ιδέα ότι πρέπει να χύσω για να νιώσω ευχαρίστηση μέσα απ' τον έρωτα ...

2. Dumi777

Dumi777 Regular Member

Καλησπερα,

Εχω δοκιμασει tantra και θα συμφωνησω οτι ειναι πραγματι πολυ ωραια εμπειρια.
    Πολυ διαφορετικη απο το κλασικο σεξ.

Εμαθα πολλα κ οντως ανακαλυψα πολλα που δεν τα ειχα ανακαλυψει εως τοτε.

Γενικα αν δεις την επαφη ως μια παρατεταμενη εμπειρια, μπορεις με καταλληλες τεχνικες να προσφερεις πολλους οργασμους αλλα ακομα και να εχεις και ο ιδιος πολλους "μικρους" οργασμους χωρις να φτασεις στην ολοκληρωτικη κορυφωση.

Βεβαια, θα πρεπει να πω πως ολα αυτα ειναι ωραια, για συγκεκριμενη χρονικη περιοδο.
    Αν και ειναι οντως ωραια φαση, δεν θα μπορουσα να ζησω για πολυ καιρο ετσι...

3. kinvara

kinvara Δική Του Contributor

Χαλάρωσε λίγο...

4. espimain

espimain Contributor

Υπάρχει μια σοφή ρήση:
    Όσο το αφήνεις σε αφήνει.

5. iolanda

iolanda Contributor

Ναι το έχω ζήσει.
    Νόμιζα πως θα ήταν βαρετό να διαρκεί τόσες ώρες, αλλά επειδή δεν άφηνε ούτε εμένα να χύσω, όλη αυτή η παρατεταμένη ηδονή με οδηγούσε σε ελαφρύ subspace, όπου βρισκόμουν σε μια κατάσταση που τύφλα να'χει ο οργασμός.

6. Master_mind_Ath

Master_mind_Ath Mind the gap.

Εγώ το έκανα αυτό πριν πολλά χρόνια. Έκανα στην παραλία στον Καϊάφα το πρωί για πολύ ώρα χωρίς να χύσω. Μετάντο μεσημέρι πάλι πολύ ώρα έξω από την σκηνή. Το βράδυ δεν μου έπεφτε με τίποτα έκανα σεξ και ποναγανε τα αρχιδια μου τόσο, μα τόσο πολύ. Όλο μαζί ήταν συνολικά πολλές ώρες από το πρωί μέχρι το βράδυ που γαμουσα, σταματάγα και παλι τα ίδια. Τελικά με πολύ κόπο και πόνο κατάφερα να χύσω και έβγαλα μια κραυγή ζώου που και εγώ τρόμαξα. Δεν το ξανακάνω με τίποτα, την θέλω την Πουτσα μου λειτουργική και να μην μου χαλάσει με αυτές τις μαλακίες!

7. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Εκανα να χυσω περιπου 12-13 χρονια... Μετα απο τοσο καιρο που ειχα να χυσω επιτελους εχυσα (σκεφτομουν την συμμαθητρια μου στο δημοτικο) και η εμπειρια ηταν μοναδικη.
    Απο τοτε λοιπον δεν χανω ευκαιρια να χυσω!!!

8. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Κι εμείς το ίδιο με το Τάο πιστεύουμε οπότε δεν μπορούμε άνευ ευλογιάς, καταλαβαίνετε...  

9. blonde mermaid

blonde mermaid Contributor

Λοιπόν θα μάθω Tantra τέλος! 
    Ακούς Γιωργάκη;!

10. Brt

Brt #ολαπολυ

Εμένα πάντως, αν δεν χύνει ο άλλος, από κάποια στιγμή και μετά βαριέμαι. Τάκα τουκα τάκα τουκα. Χυσε πουλακι μου να πάμε να πιούμε κ ένα ποτήρι νερό.

11. Libertine SD

Libertine SD Contributor

Βαριέστε ενόσω οργάζεσθε αδιαλείπτως εκ του παρατεταμένου "τάκα τουκα” ή εκ της απουσίας ηδονοληψίας κατά τη διάρκεια του "τάκα τουκα";
    Στην δεύτερη περίπτωση δεν σας φταίει η διάρκεια της πράξης...

Τέλος, εσείς περιμένετε να "χύσει το πουλάκι" για να πιείτε νερό;;!!

12. Sejanus

Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

Δεν ανέφερε χρόνο.... Μπορεί να εννοούσε κανά 5 ωρο