Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παρατεταμένη Σεξουαλική επαφή χωρίς ανδρική εκσπερμάτωση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Αδης Τιτάνας, στις 12 Νοεμβρίου 2021.

1. Dumi777

Dumi777 Regular Member

Μου εχει συμβει και σε αιδειολειχια (για να ειμαστε και πολιτικα ορθοι)

2. Master_mind_Ath

Master_mind_Ath Mind the gap.

Έτσι ακριβώς να του το πεις

3. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Βαλε listerine (κατα προτιμηση το cool mint) στην γλωσσα και συνεχισε...

4. blonde mermaid

blonde mermaid Contributor

Εμένα από την άλλη φίλη μου, ποτέ δεν με φτάνει το "τάκα τουκα" ...και όλη μέρα δεν έχω πρόβλημα κανένα και θέλω και άλλο.
    Έχω πρόβλημα γιατρέ μου; 

Last edited: 13 Νοεμβρίου 2021
  5. Master_mind_Ath

Master_mind_Ath Mind the gap.

Κανένα πρόβλημα, συνέχισε έτσι, και εγώ έτσι είμαι

6. Dumi777

Dumi777 Regular Member

Και εγω το ιδιο κανω ολη μερα και δεν κουραζομαι καθολου... Τακα τουκα, ασε που νομιζω ολα τα αγορακια ιδια φαση ειμαστε.

Βεβαια, να το κανει μια αλλη με ευχαριστηση δινει πολλα credits και εχει και πιο πολλη πλακα

7. Brt

Brt #ολαπολυ

Οοοοχι, όσο οργαζω μου αρέσει. Αλλά μετά 10-12 φορές χαλαρώνω κι εγώ κι αρχίζει το κουπί   τον πάω από πάνω, τον πάω από κάτω, τον πάω από πέρα, τον πάω από δωθε, υποβοηθώ με διάφορες τεχνικές, και τεχνηματα αλλά αν δεν χύσει, δεν έχουμε κάνει δουλίτσα.

Για νερό δεν έχω σταματήσει. Έχω σταματήσει για κατούρημα  

@blonde mermaid δεν με φτάνει και πρέπει να έχουμε αναπληρωματικούς στην ομάδα    

Προβλήματα κι αυτά στην ζωή… 

8. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Καλα ρε ασταματητοι, μετα το 3ωρο δε σας πιανει λιγουρα;
    Καλα ειναι να υπαρχει δίπλα κι ενας δισκος με κανα μπινελικι, κανα ρακομελο, κανα τσιπουρο, οτι γουσταρει το αθλουμενο κοινο.

Παντως αμα το σεξ εδινε ένσημα, κάποιοι θα ήταν συνταξιουχοι απο τα 40.
    Άμα έδινε ένσημα η μαλακία, πολλοί θα ηταν υψηλοσυνταξιουχοι με επικουρική απο τα 25.
    Αδικιες του ΕΦΚΑ.

9. blonde mermaid

blonde mermaid Contributor

Στα μεσοδιαστήματα διάλειμμα για φαγητό,καφέ,τσιγάρο ...πάμε πάλι 

10. Mag365

Mag365 New Member

Η λογική πίσω από αυτή την μέθοδο είναι που την κάνει ευχάριστη. Δεν υπάρχει ανάγκη και πίεση για εκσπερμάτωση και δεν είναι αυτός ο σκοπός του σεξ!
    Και ναι, ανάμεσα στα διαλείμματα έχει φάει, νερό, ποτό και ότι γουστάρει ο καθένας. Και συνήθως χρειάζονται γιατί " πέφτει πολύ δουλειά"

11. Libertine SD

Libertine SD Contributor

Μια παλιά διαφήμιση έλεγε: "αν ρωτήσετε πόσο κάνει μια Rolls Royce, δεν είστε σε θέση να την αγοράσετε"..
    Παραφράζοντας, θα σας πω: αν είστε σε θέση να μετρήσετε τους οργασμούς, δεν τους έχετε...

Με απογοητεύετε... δεν πιάσατε τον υπαινιγμό.
    ή είστε εξόχως "αθώα" ή δεν πίνετε από την πηγή...

12. eeny-meeny-miny-moe

eeny-meeny-miny-moe *don't blink*

Είναι καταπληκτικό πώς κάποιοι άνθρωποι νιώθουν την ανάγκη να διαφημίσουν τις ικανότητές τους και να υπερασπιστούν τη γνώση τους για τα απόκρυφα μυστικά της ζωής μέσα από μειωτικά και δήθεν επιχειρήματα.
    Troubled much?