Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παραφιλία και Αναπηρία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος sexypara, στις 30 Μαρτίου 2016.

1. Kyrios_Sadistis

Kyrios_Sadistis New Member

Ή νομίζεις, ή μιλάς με ακρίβεια. Δεν μπορείς να έχεις και τα δύο.

2. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Για το σεξουαλικο κίνημα συμφωνώ απόλυτα! Αλλά ίσως έχει κινήματα μέσω φβ ομάδες αλλά για σεξουαλικο κίνημα δεν ξέρω. Ανάπηρη Ελλάδα.

3. Σίγουρα κάποιες ομάδες θα κυκλοφορούν στο φβ.Για το Ανάπηρη Ελλάδα συμφωνώ απόλυτα

4. halkidikiotis

Για Ταϊλάνδη είμαστε και πούκετ.

5. Πολλές φορές γελάω με τους πολιτικούς που μιλάνε για την Ελλάδα ως Ευρωπαϊκή χώρα

6. πάντως και οι παραφιλίες φυσικές και φυσιολογικές είναι... δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δαιμονοποιούνται.

7. Είναι κάποια είδη παραφιλίας που θα τα έλεγα ανατριχιαστικά

8. προφανώς και όλα είναι ανατριχιαστικά, αναλόγως ποιος τα κοιτάει. Αλλα είναι αποδεκτά και άλλα είναι κολάσιμα, είναι όλα όμως φυσιολογικά ή αν το θες καλύτερα φυσικά μιας και η φύση μας μας οδηγεί σ' αυτά... γενικά η ανωμαλία είναι φυσιολογίκο να υπάρχει.

9. MASTER--YODA

MASTER--YODA Vincit qui se vincit

στις κοινωνικές μου συναναστροφές και στην ζωη μου έτυχε να γνωρίσω πολλά άτομα που ήταν φορέας παραπληγίας. μάλιστα ο ένας κολλητός μου έχει παραπληγία .
    το πιο εντυπωσιακό είναι οτι έχουν απίστευτο χιούμορ και πολλές φορές πείραζαν τον ιδιο τους τον εαυτο κάνοντας με να νιώθω οτι απέναντι μου έχω ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με κάθε γράμμα κεφαλαίο, ανοιχτούς και λαμπερούς με καθαρή ψυχή . Έχω ερωτευτεί κοπέλα που είχε τύφλωση . Και ήθελα να γίνω τα μάτια της.   μακάρι να είναι καλά και να χαμογελάει. είχε το πιο ομορφο χαμόγελο που είχα δεί ποτέ μου σε άνθρωπο. ξέρω οτι ξεφυγα απο το θέμα που έθεσες. απλα ήθελα να δώσω στα πρακτικά και μια δική μου εμπειρία . καλή επιτυχία στο νήμα σου και ελπίζω να πάρεις τις απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτεις στην αρχη

10. Μερικές φορές εξαναγκάζεσαι να αυτοσαρκάζεσαι και να αποκτήσεις ένα είδος ιδιαίτερου
    χιούμορ.Είναι αγχολυτικό και λειτουργεί ως διάλυση του πάγου σε γνωριμίες ή άβολες
    στιγμές.Σε ευχαριστώ που μοιράστηκες την εμπειρία σου και για τη θετική ενέργεια που
    έδωσες στο post μου

11. halkidikiotis

Έχω κάνει ερώτα με κωφη κοπέλα όλα ήταν το υπέροχα αλλά κράτησε λίγο έπρεπε να φύγει στην πατρίδα της..

12. Από ποια χώρα καταγόταν;