Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παραφιλία και Αναπηρία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος sexypara, στις 30 Μαρτίου 2016.

1. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Αγγλία Λονδίνο αλλά δύσκολα να κρατήσεις κάτι. Βέβαια υπάρχουν τώρα φβ viber αλλά όταν βλέπεις ένα άτομο κάθε τρία χρόνια άστο καλύτερα..

2. Ναι είναι ψυχοφθόρο και για τους δυο

3. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Και δε ξέρω κ αγγλικά καταλαβαίνεις.. Απλά όλα. Μετάφραση. Το θέμα είναι ότι κάποια άτομα ζητούνε να κάνουν έρωτα με άτομα με αναπηρία. Αλλά όπως είπες ούτε αγγελίες ούτε γνωριμίες υπάρχουν εδώ..

4. Γνωριμίες κυρίως και να καταλαβαίνουν ότι ναι υπάρχει ένα θέμα και περιορισμοί
    λόγω του προβλήματος αυτού,αλλά να βλέπουν τον άνθρωπο πίσω από αυτό.Και
    να μη φοβούνται για την επιλογή τους,όπως δε θα ανέχονταν τον έλεγχο για οποιαδήποτε
    σχέση τους

5. Καλησπερα. Δεν γραφω συχνα κ ελπιζω να δεχθει την παρεμββαση μου ο νηματοθετης.
    Μια μικρη διευκρινηση μονο. Κανενας παραπληγικος / τετραπληγικος / αναπηρος δεν ειναι φορεας. Η αναπηρια ειναι κατασταση κ μαλιστα ορισμενη κ συνηθως πεπερασμενη. Ελαχιστες αναπηριες ειναι εξελικτικες. Αρα ο ορος "φορεας παραπληγιας" ειναι αδοκιμος κ λανθασμενος. Σας χαιρετω κ σας ευχαριστω.

6. Σε ευχαριστώ που απάντησες στο θέμα μου.Συνήθως δε θέλω να διορθώσω
    κάποιο άτομο επειδή ίσως φαινόμουν αγενής να το κάνω.Όμως η διευκρίνηση
    σου σαν τρίτος ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη

7. CaptainAfrican

CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

Αυτό θα πρέπει να δοθεί και στις περίφημες επιτροπές αξιολόγησης των δημοσίων φορέων για τα επιδόματα αναπηρίας. Και να μας εξηγήσουν γιατί καλούν κάποιον με κομμένο διαβητικό πόδι πχ για επαναξιολόγηση. Μήπως το βγήκε καινούργιο?...
    Συγγνώμη από τον νηματοθέτη για την φαινομενικά άσχετη παρέμβαση.

8. Δεν υπάρχει πρόβλημα.Αυτό το κάνουν στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο
    για να κατεβάσουν τα ποσοστά αναπηρίας άρα και το μέγεθος του επιδόματος
    που λαμβάνει ο καθένας.Κάποιες άλλες φορές προσπαθούν να βρουν τρύπες
    ώστε να κόψουν το επίδομα για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και μέχρι
    να δικαιωθείς και σου το εγκρίνουν ξανά ξέρεις από τι θα σε περάσει το
    ελληνικό κράτος

9. CaptainAfrican

CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

Δεν είναι μόνο τώρα, sexypara. Το κάνουν χρόνια, δυστυχώς. Κι έχω πετύχει τέτοιες περιπτώσεις εκ των έσω.
    Ηλίθιες διατάξεις, ηλίθιου κράτους.
    Τες πα, άστο, μεγάλο κεφάλαιο θ' ανοίξω και δεν είναι επί του παρόντος.
    Ευχαριστώ για την φιλοξενία  

10. Το ξέρω ότι πάντα γινόταν αυτό αλλά τώρα είναι
    ακόμα χειρότερα.Τίποτα.Είσαι ευπρόσδεκτος
    όποτε θέλεις να λες τη γνώμη σου