Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παρερμηνείας το ανάγνωσμα 2

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Discerning, στις 30 Ιουλίου 2020.

  1. Discerning

    Discerning Contributor

    Ομορφα. Ανοιξε ένα νήμα με τα 8 συγκεκριμένα ερωτήματα, και θα τοποθετηθώ στο καθένα.

    Εχω την αίσθηση όμως, πως

    1. Δεν πρόκειται να το κάνεις
    2. Αν το κάνεις, δεν θα τοποθετηθούν τα παλιά μέλη
    3. Αν το κάνεις, και υπάρξουν απαντήσεις, θα διαπιστώσεις πως τα πράγματα που διατείνεσαι πως είναι συγκεκριμένα, guess what, ΔΕΝ είναι.

    Ιδού η Ρόδος...
     
  2. Discerning

    Discerning Contributor

    Πρώτον ποτέ δεν είπα την αοριστολογία το BDSM δεν έχει κανόνες. Δεν φαντάζομαι να θεωρείς πως σου απαντώ μη αποδεχόμενος τους κανόνες λειτουργίας του πληκτρολογίου μου! Να τελειώσει αυτή η ανόητη καραμέλα. Αυτό που έγραψα και που υποστηρίζω είναι, πως δεν υπάρχουν γραπτοί κανόνες που να είναι καθολικοί σε global επίπεδο, και να αποτελούν το θέσφατο, ή το ιερό βιβλίο του BDSM. Οποιοι/ες θέλουν να το πιστεύουν, καλά κάνουν και το πιστεύουν. Τους θεωρώ γραφικούς; Ναι. Σέβομαι την κατά τη γνώμη μου, γραφικότητά τους; Ναι.

    Δεύτερον, ποτέ δεν έγραψα πως όσοι δέχονται την ιερή βίβλο του BDSM, είναι άσχετοι θεωρητικοί χωρίς βιώματα. Ακόμα μια καραμέλα που προσπαθούν να συντηρήσουν όσοι/ες τρολάρουν. Σχηματίζω άποψη μόνο για ανθρώπους που γνωρίζω προσωπικά. Συγκεκριμένες συμπεριφορές κρίνω, όχι ανθρώπους στο σύνολό τους.

    Οπως θα διαπιστώσεις, τον "προσκάλεσα" να ανοίξει συγκεκριμένο νήμα, στο οποίο θα τοποθετηθώ. Πιστεύεις πως θα το κάνει; (Χαμογελάω)
     
  3. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Εγώ να το κάνω για ποιο λόγο; Ξέρω τι θα απαντήσουν οι περισσότεροι, όπως ξέρω και τι θα απαντήσω εγώ καθώς, λίγο ή πολύ, όλοι γνωριζόμαστε στο γαλατικό χωριό. Τη δική σου απάντηση δεν ξέρουμε και υπάρχει αυτό το νήμα, δεν χρειάζεται άλλο.

    Ευκαιρία να λυθούν οι παρερμηνείες.
     
    Last edited: 31 Ιουλίου 2020
  4. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Κάτι μου λέει ότι δεν είναι και τόσο μεγάλες οι διαφορές που χωρίζουν τις απόψεις σας σε όλα αυτά τα νήματα.

    Οι διαφωνίες είναι στον τρόπο έκφρασης του καθενός και δεδομένου του σημείου που φαινομενικά υπάρχει η διαφωνία εάν κάποιος την έβλεπε από έξω (καλή ώρα), φαντάζει πολύ ειρωνικό.
     
  5. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Αν δεν υπήρχαν οι μιλένιαλ, θα έπρεπε να εφευρεθούν...
    Διγιότι αν "η ΑΕΚ είναι θρησκεία", "οι μιλένιαλ είναι ιδέα" (το κόλπο είναι πως δεν έχει να κάνει τελικά με το πότε γεννήθηκαν, αφού)...
    Το σώσμα του "όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν", αφού "έτσι φαίνεται"..!
    Οι ηλεκτρολόγοι το λένε βραχυκύκλωμα...
     
  6. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Αν το ανοίξω εγώ θ' απαντήσεις πρώτος;
    Ιδού η απάντηση απ' τα Δωδεκάνησα...  
     
  7. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Άλλο αυτό.

    Είναι στο διακριτική ευχέρεια του γράφοντας.

    Δεν θα πονταρα και τα ρέστα μου σε αυτό.

    Όχι, καθόλου  
    Όποτε ξυπνάω στραβά, δεν θα με δείτε στα πέριξ...
    Η αλήθεια είναι πως είναι η ιδανική γλώσσα για να υπογραμμίσει την πρόθεση ειρωνείας  
     
  8. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    No shit!  
     
  9. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Indeed my dear  
     
  10. tithon

    tithon Contributor

    δε βάνουνε και κόμματα οι βλαμμένοι.

    (κλεμμένο)
     
  11. Discerning

    Discerning Contributor

    Aς (σου) ξεκαθαρίσω λοιπόν την οπτική μου, με άλλο τρόπο.

    Μπαίνει κάποιος σε ένα μαγαζί με τον τίτλο Rock Club. Τι προσδιορίζει η ταμπέλα του; Πως η μουσική είναι Rock, και πως οι θαμώνες είναι κατά βάση άνθρωποι που γουστάρουν αυτό το είδος. Ποιο είδος; Τη Rock, με τις δεκάδες ενότητες και εκατοντάδες υποενότητες. Κάθεται στο μπαρ, παραγγέλνει το ποτό του, και αράζει. Γουστάρει όλα τα κομμάτια που επιλέγει ο DJ; Οχι το πιθανότερο. Γουστάρει όλους τους παρευρισκόμενους; Και πάλι το πιθανότερο είναι πως όχι. Ωστόσο δημιουργείται πρόβλημα. O λόγος; Στη μπλούζα που φοράει, γράφει: "γουστάρω το progressive rock - δεν γουστάρω το Thrash Μetal" ή "Rock δεν είναι μόνο το Folk" κ.ο.κ. Tόσο απλά.

    Μήπως πήγε σε έναν έναν, και προσπάθησε να τους προσηλυτίσει στο Progressive; Οχι. Μήπως πρέπει να εξηγήσει σε κάποιον αν το progressive που γουστάρει είναι Emerson, lake @ Palmer, Yes και Floyd ή Coheed & Cambria, Mars Volta και Dream Theater; Aστεία πράγματα. Mήπως οφείλει να δώσει λογαριασμό αν πιθανόν ακούει και Zappa αλλά και Berends; Μήπως είναι υποχρεωμένος να δηλώσει κάπου αν είναι fan του Progressive Rock ή του Progressive Metal; Xρειάζεται απάντηση; Σε ποιον και γιατί; Ας την πιθανολογήσουν, όσοι-ες το επιθυμούν, λόγω του ότι βρίσκονται καθημερινά στο club επί 15 χρόνια - από το 2008.

    Ορισμένοι θρασάδες (φολκάδες κ.ο.κ) λοιπόν, είτε θίχτηκαν, είτε θεώρησαν πως με το τέτoιο t-shirt, δεν έχει δικαίωμα να μπει σε Rock Club. Και έκαναν-κάνουν τον θόρυβό τους, σουρτουκεύοντας συνεχώς κοντά του. (Αναμενόμενο). Σε ομιλία με άλλους, είπε ευθαρσώς θεωρώ πως αυτό που ακούς είναι οχλαβοή, αλλά αφού αυτό γουστάρεις κανένα πρόβλημα, από μένα είναι σεβαστό. Δεν μπαίνει στα αυτιά μου, όπως και οι δικές μου προτιμήσεις δεν μπαίνουν στα δικά σας. Ναι;

    Με κάποιους άλλους, (όπως για παράδειγμα με σένα) έγινε μια συζήτηση πολιτισμένη, ασχέτως αν υπάρχει από τη μια η άποψη πως rock είναι κάτι συγκεκριμένο, με συγκεκριμένα όργανα και τεχνικές σύνθεσης, και από την άλλη πως το Prog παρ΄ όλο που εμπεριέχει ελευθερία σε πλήθος διαφορετικών συνδυασμών, και δεν περιορίζεται σε στερεότυπα... είναι Rock.

    Τώρα, αν ορισμένοι από τους παλαιότερους θαμώνες, πιστεύουν πως στο club μπαίνεις μόνο με t-shirt χωρίς motto ή με motto της αποδοχής τους, είτε με συγκεκριμένο dress code που ορίζουν αυτοί, είναι πρόβλημά τους. Επίσης πρόβλημά τους είναι, αν θεωρούν-φαντασιώνονται πως ο τάδε ή ο δείνα είναι για μπάτσες, είτε πως από ρσενικό έγινε κότα λειράτη και λοιπές σαχλαμαρίτσες.

    Υπάρχουν επίσης άτομα που θεωρούν πως Rock είναι μπάσο, κιθάρα και ντραμς, με ρυθμό 4/4. Σεβαστό και αυτό. Oμως υπάρχει και το Perfect Symmetry των Fates Warning, με εξαιρετικά περίπλοκους ρυθμούς, -σε κάποιες στιγμές δεν θυμίζουν τίποτα από rock- που ακόμα και στα live, ακούς πάνω από 10 προηχογραφημένα όργανα συν τα βασικά. Guess what. Είναι Rock.- (Παρεμπιπτόντως στη Wikipedia, στο List of Rock Genres παρουσιάζονται πάνω από 200 είδη)
     
  12. mpaxari

    mpaxari Regular Member

    Όπως πορεύεται μέχρι τώρα στη ζωή της έτσι και στο φόρουμ και ως νεοεισερχομεμη και ως άπειρη και ως ό,τι να ναι. Κατά προτίμηση με λογική και σύνεση.

    Όσο αφορά τον πόνο ο ΔΜΣ δεν αποτελεί καθοριστικό παράγοντα αντοχής στον πόνο. Άλλος είναι ο "μεγαλοπαραγοντας".

    Η βαγοτονια που περιγράφεται και κάθε είδους ατύχημα μπορεί να συμβούν, οπουδήποτε. Είναι ένα ενδεχόμενο. Το θέμα όμως είναι η διαχείριση που θα γίνει. Έχω συναντήσει άψογη διαχείριση από Μάστερ όταν η υ χρειάστηκε νοσηλεία.

    Πραγματικά δεν έχω ιδέα εάν υπάρχει γραπτό ή όχι πρωτόκολλο και ούτε με ενδιαφέρει να μάθω. Βιωματικά όμως η υποταγή δεν βιωνεται ούτε εξαντλείται στο "πλένω σωβρακα και σφογγαριζω" ως άλλη Μαίρη Παναγιωταρα.

    Η υ μπορεί να είναι πόρος σε 1,2,5,10 projects. Κυριαρχείται όμως από έναν. Τα όποια, όσα projects και λοιπές υποχρεώσεις δεν αποτελούν εμπόδιο