Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παχουλα 100 κιλα μαναρια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Mazinga, στις 30 Ιουλίου 2010.

1. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Απάντηση: Παχουλα 100 κιλα μαναρια

@PD τα ποσοστά σου είναι αυθαίρετα και τίποτα πέρα από προσωπικές προβολές των προτιμήσεων σου - και πιθανόν του περίγυρου σου, μια και συνήθως συναναστρεφόμαστε με άτομα που έχουν παρόμοιες με μας απόψεις.

Όσες μελέτες κοίταξα λένε πως ακριβώς τα νούμερα που αναφέρεις δηλαδή μια φυσιολογική σε βάρος γυναίκα ή με 5-10 κιλά επιπλέον από το μικρότερο δυνατό βάρος που θα μπορούσε να έχει( στο 1.65 το ιδανικό της βάρος δεν είναι απαραίτητα 55 κγ, 55 κγ θα ήταν το ιδανικό της αν έχει λεπτό κι ελαφρύ σκελετό και ατροφική μυική μάζα) δηλαδή οι λεγόμενες curvy είναι αυτό που προτιμά η πλειοψηφία των αντρών.

Το θέμα για μένα όμως δεν είναι τι προτιμά η πλειοψηφία. (Αν πάντως προσωπικά με ενδιέφερε η πλειοψηφία θα έπρεπε να αυτοκτονήσω μια και με τις δικές μου ιδιαιτερότητες στον χαρακτήρα και την σεξουαλικότητα, ξεκάθαρα απομακρύνομαι από την όποια πλειοψηφία και τα γούστα της. λολ)

Το θέμα είναι να έχω ένα σώμα περιποιημένο, υγιές που να εξυπηρετεί στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων που μπορεί να έχει. (Στη δική μου δε περίπτωση όπως και αρκετών άλλων σκλάβων, το πως θα είναι το σώμα μου δεν είναι καν αυτοπροσδιοριζόμενο).

Και είτε μας αρέσει είτε όχι ένας άνθρωπος που κουβαλά επιπλέον 25-50 κιλα δεν είναι υγιής κι αν ακόμη είναι δεν θα είναι για πολύ.

Και η εικόνα επίσης είναι σημαντική κοινωνικά.

Οπότε δεν αντιλέγω πως ιδανικά θα έπρεπε να επιθυμεί κάποιος να είναι σε εκείνα τα κιλά που να έχει καλή υγεία και μια ικανοποιητική εξωτερική εικόνα. (Προσωπικά αυτό επιλέγω για τον εαυτό μου).

Αλλά θεωρώ πως είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να επιλέγει τι σώμα έχει. Όπως θεωρώ αναφαίρετο του δικαίωμα να ζει ή να πεθάνει όπως ο ίδιος επιλέγει.

Και να ακούει με τη σειρά του βερεσέ όποιους κατακρίνουν το δικαίωμα του αυτό.

Δεν σας απειλούν σε τίποτα οι υπέρβαρες γυναίκες, δεν σας εξαναγκάζουν ούτε να τις πηδήξετε, ούτε να τις κάνετε καν παρέα.
    Οπότε προς τι τέτοια αντίδραση ειλικρινά δεν μπορώ να κατανοήσω.

Όσο για το αν κάποιος που του την πέφτει μια κανονική στο σώμα γυναίκα οπως και δήποτε θα την πηδήξει, αφορά επίσης προσωπικές σου προβολές.
    Ιδιαίτερα σε ένα bdsm φόρουμ που αρκετοί από μας έχουμε κάποιες αποκλίσεις στους τρόπους που διεγειρόμαστε και δεν είναι αρκετό ένα όμορφο πρόσωπο ή ένα σώμα για να μας γεννήσει ερωτική επιθυμία.

2. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Θα συμφωνήσω και πάλι μαζί σας αγαπητή μου. 
    Επίσης όπως λέει ένας πολύ καλός μου φίλος εδώ ο οποίος περιτριγυρίζεται πάντα από πραγματικά ωραίες παρουσίες.....το σώμα έχει συνήθως ευγενική συμμετοχή. Το μυαλό και η ψυχή είναι αυτά που πρωταγωνιστούν. 

3. spankingboy28

spankingboy28 Regular Member

το θεμα ειναι ο και η υποτακτικος να αφησουν το αφεντικο τους να κανει το σωμα τους οπως τον την ευχαριστει.

4. alnair

alnair Regular Member

underherfeet, πας να χειραγωγήσεις το κοινό, σε καταγγέλλω. Η στρουμπουλή είναι βαμμένη, έχει σέξι πόζα και είναι όμορφη. Η αδύνατη είναι βρεγμένη, άβαφτη και ασχημούλα (κατά τη γνώμη μου). Δοκίμασε να βάλεις την Kate Moss ή κάποια άλλη όμορφη αδύνατη δίπλα στην στρουμπουλή να δούμε τις απαντήσεις.

5. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Kate Moss????  Μπλιαχχχχ!! Να μου'λεγες Sindy Crauford μαλιστα  

Επι της καταγγελιας:Μα αυτο ακριβως προσπαθησα να δειξω αγαπητη μου .
    Το διπολο χοντρος-λιποσαρκος απο μονο του δεν λεει απολυτως τιποτα, ουτε μπορει να αποτελεσει κριτηριο επιλογης αν δεν συνοδευεται απο ενα σωρα αλλες ιδιοτητες.
    Περι ονου σκιας κουβεντιαζετε επι εννια σελιδες

6. blindfold

blindfold Contributor

στους κανονικούς άνδρες αρέσουν οι κανονικές γυναίκες δεν αντιλέγω ,αλλά δεν μας ενδιαφέρουν τα κανονικά ερωτικά γουστά (πιστεύω δλδ αλλιώς είμαι σε λάθος forum ..!)

οι κοπέλες της T.V. είναι ανορεξικές για να φαίνοντε φυσιολογικές στον φακό ... και τα 10 άντε και 20 κιλά παραπάνω δεν είναι τόσο άσχημο είχα σχέση με τέτοια κοπέλα και την ερωτεύτηκα σε σημείο να την αγαπήσω και έχω πάει και με αδύνατες όσα κάναμε ήταν όμορφα αλλά το ότι ήταν αδύνατες δεν δημιουργησε προυποθέσεις για να τις επιθυμώ για κάτι παραπάνω ...

εννοείται ο χαρακτήρας που κερδίζει εκτός και αν έχεις διάθεση να ζεις μία ζωή βερέσε με μία που το μόνο που την νοιάζει είναι να είναι αδύνατη ,έχω ζήσει και έτσι και ήταν απίστευτα ενοχλητικό και μίζερο για εμένα .

ναι εμφάνιση συμφωνώ ,αλλά στην εμφάνιση (και εδώ θα μιλήσω προσωπικά) θα κοιτάξω πρώτα το βλέμμα και το πως κοιτάζει ,μετά τα χέρια ,κάποτε κοίταγα και το στήθος και ήθελα να είναι αναλογικά μεγάλο με το κώλο(!) αλλά πλέον οι ρώγες με ενδιαφέρουν πλέον όσο μεγαλύτερες ,αλλά δεν φαίνετε αυτό .. :/

όσο αφορά για τις Mistress αν είναι υπερβάρες (που συνήθως δεν είναι μιας και αναφερόμαστε σε control freaks) ,είναι γιατί ακριβώς λόγω της ανωτερώτητας που βιώνουν σαν χαρακτήρες χέστηκαν για το 99.9% το έχουν και το πηδάνε ,εννίοτε κυριολεκτικά

ακολουθεί ένα connection ...
    xD

και συνέχιζω

πόσο συμφωνώ και νιώθω σκατά ... είμαστε όντως λιγούρια ,η βάση της φεμινιστικής ιδεολογίας και των Femdom είναι αυτό ,αν θες άνδρα να τον κρατήσεις κάντον σκλαβάκι σου ... (αλλά αυτό είναι έξω από το θέμα του πόσο μας αρέσουν τα μεγάλα βυζάκια και το χάδι στη κοιλίτσα να κρατά λίγο παραπάνω και πόσο πιό ωραίος είναι ένας μεγάλος τουρλωτός κόλος και πόσο ποιό πολλά σχέδια (bondage) μπορείς να κάνεις με μία γεματούλα και πόσο μεγαλήτερη επιφάνει για βασανηστήρια έχει μία εύσωμη ... και όλα αυτά σε μία παρένθεση ,μισό την κλείνω )  

7. danos

danos Regular Member

Οι άντρες μπορεί να λεν μαλακίες στης γυναίκες αλλά μεταξύ τους είναι ειλικρινής
    Είμαι πολύ κοινωνικός άνθρωπος με υπερβολικά μεγάλο κύκλο
    Και πίστεψε με δεν είχα ποτέ μου γυναίκα για φίλη
    Μόνο με άντρες έκανα παρέα
    Προκύπτει λοιπόν απ όλους τους άντρες που ξέρω και τοις μεταξύ μας συζητήσεις
    Δικαιούμαι να γνωρίζω καλύτερα από εσάς

8. alnair

alnair Regular Member

Οκ, τώρα σιγουρεύτηκα. Πλάκα κάνεις  
    Δεν παίζει να μιλάς εκ μέρους ολόκληρου του ανδρικού πληθυσμού, επειδή εσύ και οι φίλοι σου προτιμάτε έναν συγκεκριμένο σωματότυπο γυναίκας.

Κατά τα λοιπά, συμφωνώ με τον underherfeet, σημασία έχει τι εκπέμπει μια γυναίκα. Εμείς απλώς τώρα επιδιδόμαστε στις γνωστές μας βαθυστόχαστες συζητήσεις του καφενέ.

9. gaby

gaby Guest

εμένα πάντως η χοντρή του underherfeet δεν μου άρεσε και η αδύνατη έμοιαζε έτοιμη να κλωτσήσει δυνατά και να δαγκώσει όποιον την πλησίαζε. Ούτε και αυτή μου άρεσε.  

Πρέπει να έχει πέσει καβγαδόσκονη κάπου στο φόρουμ. Δεν θα επιλέξω αυτό το νήμα για να κάνω το κέφι μου  

@ danos,
    εγώ πάλι ξέρεις πώς βλέπω αν κάποιος με γουστάρει ή δεν με γουστάρει; Από το ότι όλως τυχαίως κοιτάζει να βρίσκεται συνέχεια στα πέριξ μου και κυρίως από τη στύση του. Είναι το μόνο αδιάψευστο πράγμα, το τί λέει στους κολλητούς του νομίζω πως έρχεται δεύτερο.

Δικαιούσαι, λες, να γνωρίζεις καλύτερα ποιού του κάνει κούκου, πόσο και σε ποιές περιπτώσεις;

Αν κάποιος δεν γουστάρει μια ως χοντρή ούτε και ως αδύνατη δεν θα την γουστάρει και γνωρίζω πολλές αδύνατες που είναι μονίμως στον άσσο, περισσότερο από γυναίκες χοντρές.

@ Astrovroxi,
    είδες μπέρδεμα να νιώθεις εσύ άσκημα από κάτι που έχει κολλήσει στο μυαλό του άλλου;

10. danos

danos Regular Member

Ε καλά δεν ξέρω πώς είναι στην Αθήνα οι άντρες  , οπότε θα πω πως έχεις δίκιο 
    Εδώ στο βόλο και στην βόρεια Εύβοια πάντως έτσι είναι:evil:

11. danos

danos Regular Member

Το διευκρίνισα ότι οι άντρες γενικά είναι λιγούρια
    Έτσι ακριβώς κάνουν με όλες της γυναίκες:condom: , όπως και να είναι  

12. elfcat

elfcat . Contributor

Και όμως και από μόνο του μπορεί να λέει. Θεωρώ την εμφάνιση αναπόσπαστο μέρος του εαυτού. Για να μην το παρατραβήξω, ως ένα βαθμό το μέσα μας αποτυπώνεται στο έξω μας. Είτε ως παχυσαρκία, είτε ως ανορεξία, είτε ως ομορφιά ή ασχήμια. Πρέπει κάποια στιγμή να απενοχοποιηθεί το σώμα και να θαυμάζεται και να αγαπιέται όπως του αξίζει, ως σώμα.