Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παχουλα 100 κιλα μαναρια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Mazinga, στις 30 Ιουλίου 2010.

1. striggla

striggla Regular Member

Απάντηση: Παχουλα 100 κιλα μαναρια

ο καθένας έχει τη δική του ηθική, οπότε δεν τιθεται θέμα σύγκρισης

προτείνω να συγκρίνουμε τη δική μου φορολογική δήλωση μ ετη δική σου ολόσωμη φωτογραφία με μαγιό

2. Nosferatu

Nosferatu New Member

Προσωπικά κοιτάω το αν είναι μια γυναίκα όμορφη, ασχέτως του αν είναι εύσωμη ή αδύνατη (θεωρώ ότι υπάρχουν όμορφες γυναίκες σε κάθε είδος), τον χαρακτήρα της και την αύρα που εκπέμπει. Ο σωματότυπος πάντως είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει...

3. striggla

striggla Regular Member

κι αφού είμαστε τρροφαντά μανάρια, ας βάλουμε κι ένα κατάλληλο τραγουδάκι!

αφιερωμένο σε όλες!

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  4. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

διεπεται ομως και απο την κοινη λογικη που θετει μετρο συγκρισης ...
    οσο για την φωτο μου ... δεν εισαι τοσο πλουσια .. και σιγα μην στην δωσω να γινω αντικειμενο ποθου εν αγνοια μου .. πσσσ .. τι λεμε τωρα ...    

οσο για την οφρα χαζα .. που εβαλες το βιντεο κλιπ ... ξερω και εγω πολλα τραγουδια αμα οι συμπατριωτες μου ειχαν κατασφαξει , καταληστεψει και καταπατησει μια ολοκληρη χωρο (Παλαιστινη)

5. striggla

striggla Regular Member

1. δε μπορείς να γνωρίζεις πόσο πλούσια είμαι
    2. αντικείμενο του πόθου για ποιές? γιατί εδώ παίζει ρόλο το γούστο καθεμίας
    3. αν ήταν Natsha Atlas δηλαδή θα χόρευες?

6. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

1) γνωριζω ποσο "πλουσιος" ειμαι εγω
    2) μα για σενα φυσικα .. που ξερω εγω τι θα κανεις τα βραδυα με την φωτο μου ? ... αμα εσυ παρεις την φωτο μου και την φιλας και την τριβεις πανω σου με ποθο , μπορει να γινει βουντου και να μην μου σηκωνεται εμενα μετα αμα βρεθω με γυναικα ... απα πα πα .....
    3) δεν την ξερω την Ατλας για να σου πω ... ποσα κιλα ειναι ? ....

7. striggla

striggla Regular Member

αν το ύψος σου είναι κατω από 1,90, μετά λύπης μου θα σε πληροφωρήσω ότι είσαι χοντρός (κι εσύ)

προτιμώ να τρίβω πάνω μου ζωντανά πράγματα κι όχι ψόφια

το τραγούδι ήταν για τις συναδέλφισσες "χοντρές', οπότε οποιοδήποτε σχόλιο σου μας είναι αδιάφορο

Υ.Γ. διεύρυνε λίγο τους ορίζοντές σου στη μουσική, δε θα σε χαλάσει

8. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  9. Emma

Emma Contributor

Βρε παιδιά έλεος! Κλασσικά, πιάσαμε ένα νήμα για ένα συγκεκριμένο φετίχ και καταλήξαμε να προσπαθούμε να "βγάλουμε πόρισμα" για το αν πρέπει να ισχύει ή όχι. Αν μερικούς τους φτιάχνει η γυναίκα να έχει παραπανίσια κιλά, δικαίωμά τους. Αν κάποιους άλλους όχι, τότε επίσης δικαίωμά τους. Δεν χρειάζεται οι μεν να πείσουν τους δε ούτε και οι δε τους μεν. Θέμα γούστου είναι και τίποτα παραπάνω. Άντε να πιάσουμε κι άλλα νήματα τώρα. Να πείσουμε π.χ. τους ουρολάγνους ότι αφού δεν αρέσει σε μας ό,τι έχει να κάνει με ούρα, δεν πρέπει να αρέσει ούτε σε εκείνους. Ή να πείσουν εκείνοι εμάς ότι πρέπει να μας αρέσουν τα ούρα. Κ.ο.κ.

Επί του θέματος: Προτιμώ τους άντρες που έχουν βάρος πάνω του κανονικού (όχι σε υπερβολικό βαθμό όμως) και ύψος πάνω από 1.90. Ο πρώην μου ήταν 1.92 και 125 κιλά και ήταν το τέλειο! (αν και τώρα που το σκέφτομαι όλοι οι πρώην μου ήταν πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα). Τους λέω αρκούδους (κατά το "αγελάδες" που αναφέρθηκε σε προηγούμενο ποστ για τις γυναίκες, αν και εγώ μέχρι τώρα με έλεγα αγελάδα λόγω μεγέθους στήθους. Δεν ήξερα ότι παραπέμπει σε υπέρβαρη γυναίκα. Oh well...) αλλά δεν είναι υποτιμητικός όρος (όπως, κατ' εμέ, το "αγελάδες") αλλά αντίθετα χαϊδευτικός, λόγω του ότι είναι ιδανικοί για αγκαλίτσες. Μου αρέσει να με καλύπτει ο άλλος εντελώς όταν με αγκαλιάζει (σαν κουβερτούλα  )
    Πείστε με τώρα γιατί δεν πρέπει να μου αρέσει αυτό!  

10. elfcat

elfcat . Contributor

Απάντηση: Re: Παχουλα 100 κιλα μαναρια

Aχ αυτές οι κουβερτούλες.   

11. danos

danos Regular Member

Γιατί μυρίζουν τα πόδια του , το στόμα του και επίσης έχει και μεγάλα τριχωτά αυτιά  

12. kati

kati Regular Member

Emma, έχουμε τα ίδια γούστα. Και μένα μου αρέσουν ψηλοί και οπωσδήποτε μη αδύνατοι.
    Μήπως να ανοίξουμε νέο θέμα με τους παχουλούς μάναρους;