Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παχουλα 100 κιλα μαναρια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Mazinga, στις 30 Ιουλίου 2010.

1. Master DO

Master DO Regular Member

Απάντηση: Παχουλα 100 κιλα μαναρια

Εξαιρετικό προσόν.
    Ξέρεις όμως να κάνεις και κόνξες όπως η Emma;

2. striggla

striggla Regular Member

σκατά!
    πρέπει να εγκαταλείψω τη βανίλια και να πιάσω τη σοκολάτα μήπως?  

3. elfcat

elfcat . Contributor

Κανείς δε μίλησε για τίποτε μεμπτό. Απλά βλέπω ότι και αρκετές γυναίκες έχουν το ίδιο κριτήριο με εκείνους τους άντρες που πέφτουν αφελώς στην παγιδα οπως λες. Ερωτεύονται τα χαρακτηριστικά του άλλου όχι τον άλλον

4. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Καλο μουσακα φτιαχνει καμμια; 

5. vautrin

vautrin Contributor

Re: Απάντηση: Παχουλα 100 κιλα μαναρια

Η Μόνικα.

6. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

Αυτη η Ατλας .... εχω δει τραβεστι περισσοτερο αισθησιακες ... θα ηταν προσβολη της αισθητικης μου να την γνωριζω ...

περι της τροπης που ελαβε η συζητηση ....
    Αρχικα , υποστηριξα (και κανα δυο αλλοι) απλα και μονο οτι καλα να σου αρεσουν οι γεματες ... αλλα τιθονται και θεματα υγειας και ποιοτητας ζωης που σχετιζονται με τα παραπανισια κιλα ..
    ειναι απολυτα φυσικο σε καποιους/ες να αρεσουν και σε αλλους/ες οχι ... η επιθεση προς; οσους εξεφρασαν αντιθετη αποψη με αυτη του νηματος δεν ειχε κανενα νοημα και μονο αδυναμιες φανερωνει .
    ποτε κανεις δεν αμφεβαλε για το ποσες επιτυχιες εχετε στο δρομο ... ολοι εχουμε .... δεν λεει κατι αυτο .
    το τι ειναι εξωτερικα ομορφο με την κοινη λογικη το ξερουν και οι πετρες .
    περα απο εκει ειναι οι προτεραιοτητες που βαζει ο καθενας .
    ολος ο αγωνας ειναι , να βρεις την καλυτερη ποιοτητα χαρακτηρα , με την δυνατον καλυτερη εξωτερικη ομορφια .. οσο μπορεις ....σιγουρα το αδιαπραγματευτο ειναι αυτο που διαρκει στο χρονο

7. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Παχουλα 100 κιλα μαναρια

Ποιά Μόνικα; Η ...Μόνικα;
    Ωχ Παναγια μου , μη μου πεις πως ξέρει να φτιάχνει και καλό στιφάδο;

8. kati

kati Regular Member

Για μένα δε τίθεται θέμα έρωτα με κάποιον ωραίο στην εμφάνιση και άχαρο στο πνεύμα.

Η εμφάνιση παίζει ρόλο μέχρι κάποιο σημείο. Με ελάχιστες ίσως εξαιρέσεις, το ίδιο πιστεύω οτι διατύπωσαν και οι υπόλοιποι. Εκτός κι αν είπε κάποιος οτι ερωτεύτηκε κοιτώντας μόνο την εμφάνιση, αλλά νομίζω δε διάβασα κάτι τέτοιο.

Η παγίδα δεν είπα οτι είναι να ερωτεύεται κάποιος κρίνοντας τα εξωτερικά χαρακτηριστικά κάποιου αποκλειστικά.

Το καταδικαστέο που ανέφερα είναι να υπάρχει ένα κατεστημένο αρχέτυπο ομορφιάς προερχόμενο από την κοινωνία και βάσει αυτού, στο βαθμό που πάντα επηρεάζεται ο καθένας μας από την εξωτερική εμφάνιση, να αποφασίζουμε εάν μας κάνει ή όχι.

Όπως και να χει, κατ' εμέ, η εμφάνιση δίνει μια ποικιλία στα κριτήρια επιλογής των ανθρώπων. Ειδικά δε αν αναλογιστούμε οτι κάποιοι άνθρωποι ίσως να μην είναι τόσο πνευματώδεις, η εμφάνιση μπορεί να θεωρηθεί ως μια δεύτερη ευκαιρία για την επιλογή τους προς αναπαραγωγή.

elfcat δεν έχεις ούτε στο ελάχιστο προτιμήσεις;

9. vautrin

vautrin Contributor

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παχουλα 100 κιλα μαναρια

Τι θα πει ποια Μόνικα; Μία είναι η Μόνικα βλάσφημε!

Για στιφάδο δεν ξέρω αλλά το κουνέλι το πνίγει...

10. kati

kati Regular Member

Εγώ. Και καταγωγή από Μικρά Ασία (δυο γενιές πριν βέβαια)

Και άμα το παστίτσιο είναι μουσακάς που αντί για πατάτες βάζουν μακαρόνι και αντί για μελιτζάνα δε βάζουν τίποτε, τότε μάλλον ξέρω και από αυτό.  

11. Eri

Eri

Α στο μουσακα παιζω και γω....   

12. striggla

striggla Regular Member

Εγώ!