Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παχουλα 100 κιλα μαναρια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Mazinga, στις 30 Ιουλίου 2010.

1. striggla

striggla Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Παχουλα 100 κιλα μαναρια

να σου πω!
    δεν πας να φας σε καμιά ταβέρνα και μετά να έρθεις να ποστάρεις?
    εδώ μιλάμε για βίτσια και διαστροφές
    κι εσύ μας το κατάντησες το κουτούκι του μπαρμπά Γιάννη!  

2. kati

kati Regular Member

Που ξέρεις, μπορεί η δοκιμή του παστίτσιου σου να αποδειχθεί σκηροπυρηνική bdsm εμπειρία  

3. striggla

striggla Regular Member

ή ταν ή επί τας!

4. elfcat

elfcat . Contributor

Απάντηση: Παχουλα 100 κιλα μαναρια

Τους καλούς εραστές.

Και όσοι και όσες μαγειρεύετε παστίτσια μουσακάδες και στιφάδο, κρατήστε και για εμένα κανένα κομμάτι να μου το στείλετε σε ταπεράκι. Ευχαριστώ. Είστε ευγενέστατοι/ες  

5. striggla

striggla Regular Member

εγώ αγάπη μου θα σου στείλω!
    και παστίτσιο και μουσακά!

6. kati

kati Regular Member

Δηλαδή το 100% του αντρικού πληθυσμού είναι πιθανοί υποψήφιοι εραστές σου;

Εδώ που είμαι, με ταπεράκι και μετά από κάνα μήνα θα ρθει. Δέχομαι παραγγελίες..  

7. Avalonia

Avalonia Regular Member

Μουσακά, με μελιτζανούλες, πατατούλες, κιμά και μπεσαμέλ, χωρίς πολλά λάδια. Κάτι θα κάνουμε και για σένα. Βέβαια τα λέω σε σένα για να τα ακούει ο underherfeet, αλλά θα επωφεληθείς μια και θα περάσω να σου αφήσω το μισό ταψί. Is that a deal or what?

8. JokerGemini

JokerGemini Regular Member

Re: Απάντηση: Παχουλα 100 κιλα μαναρια

Ααα να σου πω εσενα χαρα μου.Απο υλικα βλεπω ξερεις αλλα κανα ταπερακι με δημιουργηματα απο τα χερακια σου δεν ειδα σε κανα μιτινγκ ή σε κανα μπανακι που πηγαιναμε.Οχι τιποτις αλλο δηλαδη αλλα να μπορουμε να πουμε και "ειναι να γλυφεις τα δαχτυλα της!"
    Ωχ τα δαχτυλα σου ηθελα να πω!!!!

Οσο για τις κοπελουδες οι οποιες ηδη ειπαν οτι ειναι στο μουσακα και στο παστιτσιο Mistresses,μην παιρνουν αερα ομως ολα τα στατους,στο επομενο μιτινγκ,με τα ταπερακια τους στα τραπεζια για αξιολογηση των δυνατοτητων και ικανοτητων τους.

9. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

ποτε δεν την καταλαβα αυτην την Μονικαμάνια ....περα απο οτι την θεωρω γεματουλα για τα δικα μου γουστα , εχει μια φυσιογνωμια στα μουτρα της θαρεις και ειναι 16χρονη που της απαγορευσανε να βγει το βραδυ , δειχνει αισθησιακα αχρωμη και αρκετα γεματη απο προχωρημενη ακαβλιτιδα ....

10. Emma

Emma Contributor

Αρχίζω την απάντηση απ' το τέλος. Για να φτάσω να διαπιστώσω αν κάποιος είναι καλός εραστής (αν αυτό είναι η πρωταρχική προτίμηση) πρέπει πρώτα να με ελκύει. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, η έλξη προς την εξωτερική εμφάνιση είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να περάσουμε στο σεξουαλικό στάδιο.
    Αν τα (όποια) χαρακτηριστικά δεν έπαιζαν ρόλο (granted, όχι τον μοναδικό) θα ερωτευόμασταν όλοι άτομα ανεξαρτήτως φύλου. Το χαρακτηριστικό στο θέμα φύλου είναι καθοριστικής σημασίας, έτσι δεν είναι;
    Δεν ξέρω πώς είναι για άλλους, για μένα πάντως η διαδικασία του να ερωτευτώ πάει κάπως έτσι: ελκύομαι, γνωρίζω, ερωτεύομαι. Με αυτή τη σειρά.
    Αυτό δεν σημαίνει ότι θα ερωτευτώ απαραίτητα όλους τους ψηλούς, γεματούληδες του κόσμου.
    Ούτε ότι θα ερωτευτώ.-
    Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τις προτιμήσεις του. Είτε αυτές αφορούν φύλο, σωματότυπο, ηλικία κ.ο.κ. Όσο δεν προσπαθεί να "πείσει" και τους υπόλοιπους ότι η δική του προτίμηση είναι η αντικειμενικά και γενικά σωστή/αποδεκτή (και των άλλων η "λάθος"), τότε γιατί να είναι αυτό πρόβλημα; Στη τελική, το κρεββάτι (ή/και τη ζωή) θα τα μοιράζονται αυτός με τις συγκεκριμένες προτιμήσεις και το άτομο που διάλεξε. Οι άλλοι δεν έχουν λόγο εκεί, έτσι δεν είναι;

Tί είναι οι κόνξες; Κάτι σαν το παστίτσιο;

11. Nesaea

Nesaea Guest

Απάντηση: Re: Παχουλα 100 κιλα μαναρια

Τα πεισματα...

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  12. Arina

Arina Regular Member

Παίζει και το σουφλέ ή μόνο ο μουσακάς και το παστίτσιο??