Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παχουλα 100 κιλα μαναρια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Mazinga, στις 30 Ιουλίου 2010.

1. blindfold

blindfold Contributor

Απάντηση: Παχουλα 100 κιλα μαναρια

καλά 100 κιλά μία γυναίκα μου ακούγοντε υπερβολικά ,αλλά ναι επίσης δηλώνω λάτρης των εύσωμων γυναικών ..

αλλά δεν έχω προσέξει να βάζουν δόντια στην πεολειχεία   μία το έκανε αλλά το συγχωρούσα καθώς το πουλί μου μετά βυθιζόταν στο πλούσιο στήθος της ...  

έχω βρει και γεματούλα χωρίς στήθος αλλά και εκείνη τη συγχώρησα για τις τεράστιες ρώγες που καυλώνανε εντυπωσιακα καθώς τις πιπίλαγα/δάγκωνα ,πως να την ξεχάσεις ..;

anyway ξέρω είμαι μεγαλόψυχος ,αλλά εκείνο που με εξιτάρει είναι σε μερικές αυτή η μικρή ενοχή και καθως κοκκινιζουν τα μαγουλακια τους θεε μου ηδονή ..!

2. thelma

thelma Regular Member

Το θεμα του νηματος ειναι να γινει μια αξιοπιστη επιστημονικη ερευνα για το αν γρατζουνουν οι χοντρες?
    Ειναι ενα σοβαρο θεμα αυτο που σηκωνει πολυ συζητηση. Μεχρι να βγει το αποτελεσμα ομως πηγαινε τις στο τορναδορο.

3. kali crow

kali crow Guest

εγω εξακολουθω να μην πιανω το θεμα συζητησης!

4. blindfold

blindfold Contributor

/\
    ||
    ||
    ||
    ||||||| evil girlz

5. sw

sw

Re: Απάντηση: Παχουλα 100 κιλα μαναρια

...oχι ποζερα μου!
    ...λαθος εσυ;  

...ρε σεις ξανανοιωσαμε με τουτονα...

Γι:rollinglaugh:ργος

ΥΓ ...και ελληνικα μαθαινουμε,..  

6. sw

sw

Re: Απάντηση: Παχουλα 100 κιλα μαναρια

...λετε να θελει το παιδι να υπαινιχθει κατι αλλο, αλλα θελει να αποφυγει με καθε τροπο τις "ποζεριες";
    ...ρε Θελμα, λες να χρειαζεται κατι αλλο να το παρει ενα δυο "πασα" στον τορνο;  
    μαααα.... κανε και συ ενα κοπλιμεντο!  

Γι:glasses:ργος

...μαθαινω γρηγορα!

7. XplorR

XplorR Regular Member

Απάντηση: Re: Παχουλα 100 κιλα μαναρια

Αιώνια παράπονα... για το δεύτερο, μάλλον θα 'λεγα "όσες ικανοποιείς εσύ τα δικά τους βίτσια..."

8. Απάντηση: Παχουλα 100 κιλα μαναρια

μαλλον επειδη ειναι πιο στερημενες , ειναι περισσοτερο λυσαρες γι αυτο και δαγκωνουν κ γρατζουνουν... 

9. Απάντηση: Παχουλα 100 κιλα μαναρια

Γιατί έχω την εντύπωση ότι το λες σαν να κάνεις ψυχικό;

10. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

εχεις τοσο αδεια ζωη που πρεπει να την λες στους παντες για να νιωσεις καλυτερα ?
    εχεις πιασει πατο και προσπαθεις ολους να τους τραβηξεις εκει ?
    σου ειναι τοσο δυσκολο απο αποψη πολιτισμου , να τεθεις , διχως ειρωνια , επαιγμο , κακοβουλια και επαρση ?
    εσυ και ο καλαμποκιος , αλλη δουλεια δεν κανετε παρα χαβαλε δια μεσου προσωπικων επιθεσεων .
    τουλαχιστον πηδηξατε καμια με τα γλυψιματα και τις ψευτονικες ή μοναχα κερδιζετε τις "εντυπωσεις" και τα "μεταλλια" ?

Ο ανθρωπος για να ρωταει αυτο που ρωταει , παει να πει οτι εχει τον λογο του .
    μια λογικη απαντηση στο νημα θα ηταν : "ξερεις φιλε , τα ειχα με χοντρη αλλα δεν με εγδερνε .. μια χαρα μου επερνε πιπα ..." , ή :"ισως να εχεις δικιο , διοτι τα ειχα με χοντρη και νομιζω πως κατι δεν πηγαινε καλα πανω στην πιπα .."

οσο για το αν το παιζουν δυσκολες , θα σου πω την απαοψη μου .....
    αν εχουν λογους να πιστευουν πως θα φανε αποριψη ή ηττα , ειναι φυσικο να γινονται δυσπιτσες , απεναντιας , αν ξερουν οτι η εμανιση τους δεν παιζει ρολο σε σενα .. μπορει και να σου χυμηξουν οι ιδιες , διοτι επιβεβαιωνω πως μια extra καψα/καβλα την εχουν ....
    οσο για τα ψυχολογικα , να ξερεις εχουμε οι παντες ... μηδενος εξαιρουμενου ...
    ισως οι χοντρες να εχουν ποιο διακριτα ψυχολογικα προβληματα ... εχω δει καραγκομεναρα που χυνεις μονο με την χειραψια που σου κανει , να θεωρει πως ειναι ασκημη , ηλιθια , με σωματικες ατελειες που της στερουν την αγαπη των αλλων !!!!

11. Durcet

Durcet In Loving Memory

Re: Απάντηση: Re: Παχουλα 100 κιλα μαναρια

Φτου, γαμώτο!

Και πάνω που έλεγα πως ουδείς θα καταλάβει τα, ποταπά είναι η αλήθεια, κίνητρά μου, ήρθε ο μέγας isnogood και με ξεσκέπασε.

Υ.Γ. Σε καλό να μας βγει

12. danos

danos Regular Member

Αυτός ποιος είναι πάλι